Ako želite raditi na jačanju vaše intuitivne moći i poticanju radosti, ovaj popis od 7 načina na koje možete unijeti magiju u svakodnevicu bit će vam od velikog značaja, piše Forever Conscious.

1. Provedite vrijeme u prirodi

Svijet prirode je živ i pun mudrosti. Kada namjerno provodimo vrijeme u blizini biljaka i životinja, možemo se lakše povezati sa svojom pravom biti, to nam pomaže da uzemljimo svoja tijela i prisjetimo se da smo mali dio velikog svijeta oko nas.

2. Tražite znakove

Svatko od nas prima brojeve, simbole ili čak životinje koje nam pomažu da znamo da nam se svemir obraća. Možemo čak tražiti da se pokažu određeni brojevi ili simboli i usmjere nas u pravom smjeru. Pogledajte možete li se povezati s vašim osobnim znakovima i zamolite ih da iskoče.

3. Prakticirajte rituale i tradiciju

Mnogi od nas poznaju radosno iskustvo slavljenja praznika i držanja određenih tradicija kad smo bili mlađi. Iako možda nećemo nastaviti s istim praksama, kako sada možemo uključiti nove tradicije i rituale u svoje živote? Možemo li stvoriti rituale za promjenu godišnjih doba ili mjesečevih ciklusa? Možemo li imati tradiciju koju radimo svakog petka? Možemo li skuhati određenu hranu, zapaliti svijeće ili pustiti posebnu pjesmu? Tradicije i rituali mogu biti lijepi simboli vremena i prilika da se ispoštuju posebni trenuci.

4. Obratite pažnju na svoje snove

Vaši snovi su čarobno mjesto. Puni su znakova i fantastičnih stvari koje se ne mogu dogoditi u stvarnom životu. U snovima možemo živjeti želje ili se suočiti sa strahovima. Možemo dobiti informacije o onome što nam je najvažnije. Zapisivanje svojih snova i traženje obrazaca može vam pomoći iskoristiti svoje duhovne darove.

5. Postavljajte pitanja

Toliko toga se trebamo zapitati, a još više toga ne znamo. Biti znatiželjan o svijetu je čarobno iskustvo. Postavljajte pitanja bliskim osobama, istražite nešto što ste oduvijek željeli naučiti, eksperimentirajte s različitim načinima obavljanja stvari i preispitujte stvari koje nikada niste ispitivali. Nikada nećemo imati sve odgovore i to je veličanstvena stvar.

6. Tišina

Provođenje vremena razmišljajući u tihom prostoru dobro je za nas iz mnogo razloga. Kad se stvari odvijaju brzo i glasno, teško je čuti naše vodstvo. Kad smo tihi, možemo slušati tihi, tihi glas iznutra. Svaki tjedan odredite vrijeme koje ćete provesti u mirnom prostoru za razmišljanje i pogledajte kako raste vaša povezanost s vašom intuicijom.

7. Postavite namjere

Kada znamo svoje 'zašto', imamo puno više energije i strasti za ono što radimo. Postavljanje namjera u poslu, odnosima ili duhovnoj praksi pomaže vam prožeti značenjem i dubinom vlastitu svrhu. Ovo je jednostavan, ali moćan alat koji možete koristiti kada namjeravate učiniti bilo što. Pokušajte postaviti namjeru ljubaznosti prije nego što odete u trgovinu, na sastanak ili obavite neki posao i pogledajte kako će to promijeniti vaše iskustvo.