Moonology karte izvučene su za svaki horoskopski znak. Evo što vam Mjesec poručuje ovaj tjedan:

OVAN

Ako se trenutno ne nalazite usred rasprave, tada je rasprava definitivno u najavi. Ljutnja je uvijek bolja od očaja jer nas potiče da naoštrimo namjeru, ali ipak je posve idealno kada zavladamo svojim emocijama. O tome nam govori Abraham-Hicks učenje. Možete li gospodariti svojim emocijama dok u vama sve kuha? Primirite se kako biste privukli mir i primirje. Dobar dan za pregovore bit će utorak. Utorak se povezuje s Marsom, vladarom Ovna, ali ujedno se povezuje i sa Škorpionom. Svaka je rasprava u određenom smislu prilika da objasnite kako se osjećate. To će vam pomoći da se oslobodite.
Nemojte zaboraviti vjerovati kako imate sreće. Sve se dešava za vaše najveće i najviše dobro. Koliko god konfuzno i kaotično bilo, usredotočite se na male stvari i male projekte, a ono veliko i nedostižno nekako će već pronaći način da se uklopi u cjelinu. Razmišljajte od malim dječjim koracima i kako uporni premda spori – dobivaju utrku. Vjerujte u svoju sreću, ali nemojte biti arogantni. Vaši snovi iziskuju trud i napor, odustajanje ne dolazi u obzir. Budite mudri.
Razmotrite sve što želite i priželjkujete. Vjerujete li da je doista moguće sve vaše snove pretvoriti u realnost? Pripremate li se za neuspjeh? Znate li da očekivanje kreira? Nagađanje također? Najgori način da prevarimo Svemir jest ponavljati afirmacije u koje ne vjerujemo ili fantazirati s figom u džepu. Vjerujte u svoju magiju. Vjerujte u svoju moć. Pokušajte. Pišite na komadu papira kao da se to što priželjkujete dogodilo prije nekoliko dana i sada je stara vijest.
Komunikacija i analiziranje bit će važni ovih dana. Ne strahujte i ne projicirajte – krenite za svojim snovima, a onima koji trebaju saznati kako se osjećate, objasnite svoju poziciju.

BIK

Kao prvo, morate znati da ste voljeni. U ovom trenutku nevažno je jeste li single ili u vezi, voljeni ste od strane fizičkog i nefizičkog, a naročito od Svemira. I Mjesec vas voli. Otvorite svoje srce kako biste si približili ljubav koja vam želi prići. Trik je u tome da se okružite osobama koje vas vole i koje vi volite. Tada ne možete reći kako u vašem životu nema ljubavi, a onda nema niti oskudice – i ljubav će se samo pojaviti. Ako u vašem životu postoji netko poseban, zapitajte se oko čega se brinu i strahuju? Pružite podršku onima koji trebaju vašu pažnju.
Drugo, ovo je plodno manifestacijsko razdoblje. Zapitajte se – Što točno očekujem?
Usredotočite se isključivo na pozitivne ishode. Slobodno napravite popis svih svojih želja, nema veze ako su posve nerealne. Ako otpustite logiku, uvijek postoji način. Iznimno je važno postići manifestacijsku ravnotežu između onog što želimo (neugodni reality check) i nastaviti biti ljubazan i ponizan prema svima dok se suočavamo s kontrastom. U tom se prostoru zapravo vaša želja pretvara u namjeru jer ne odustajete od vizije dok se stoički krećete kroz realnost i dan pred vama. Budite uporni. Pokažite kontrastu zube.
Treće, bit će dramatično, ali i produktivno. Ovo je definitivno faza prosperiteta i uspona. Budite otvoreni prema novim idejama čak i ako nemate vremena za nove projekte i smjernice. Vaša su uvjerenja vaš najveći resurs, uvjerite sebe kako ste na pravom mjestu u pravo vrijeme i imate dovoljno vremena za sve. Vrijeme je za veće rizike koji će polučiti nevjerojatan uspjeh.

BLIZANCI

Dobra vijest je da znate što želite, a u određenom smislu – znate kako da to i dobijete. Istupite poput direktorice svojeg života, jer to i jeste. Trebate nov, discipliniran pristup, možda čak i novi plan. Vrijeme je za novu strategiju. Ambicija nije pogrdna riječ, nego je nužna. Ne postoji previsok ili nedostižan cilj, ali slobodno svoj veliki plan podijelite u manje korake ili ciljeve ako je nužno. Spori, ali dosljedni dobivaju utrku. Bilo bi divno kada bismo mogli pucnuti prstima i dobiti sve što poželimo. Nekad je dobar početak otpustiti strahove, stare dijaloge i trenutke kada nismo bili podržani. Sada, to je sve iza vas. Brige usporavaju magiju i manifestaciju. Riješite detalje koji stvaraju prepreke i oslonite se na svoje vizije.
Nadalje, nekad prvo moramo odraditi dosadan dio i beskonačne pripreme. Imajte u vidu kako je i to dio manifestacijskog procesa. Vaš sretan dan je srijeda. Oslonite se na magiju srijede i meditirajte, vizualizirajte, na taj dan programirajte svoje kristale. Spremni ste za kvantni skok.
Vaši se snovi podudaraju s nečijim vizijama. Povezuje vas spiritualnost i intuicija. Neka vas putem vodi budućnost, a ne rane iz prošlosti. Nemojte povijest uvlačiti u budućnost. Nije poželjno da budete neodlučni, prepustite se. U najavi je novi početak, novi start. Odlučite da je svaki dan pred vama blagoslovljen. Čemu oklijevati isprobati nove doživljaje? Riskirajte i budite spontani.

RAK

Vaša je sudbina ovih dana povezana s vašom karijerom. Je li vaša sudbina dosad bila povezana s vašom karijerom? A ljubavni izbori s poslovnim, profesionalnim odlukama? Je li putem negdje zapelo? Vrijeme je za malene korake koji će vas odvesti prema željenoj destinaciji. Želite li biti odgovorni i uspješni? Put uglavnom počinje tako da služimo, ponajviše iz pozicije ljubavi bez nekih velikih očekivanja, ali da imamo plan i viziju. U najavi je seksualno iskustvo koje će potaknuti kreativnost i inspiraciju. Od vas se očekuje ravnoteža između senzualnosti i odgovornosti. Nemojte poricati svoje osjećaje, ali nemojte dopustiti da osjećaji zasjene obaveze. Neka vas događaji potaknu na ljubav prema sebi. Budite sami sebi prioritet.
Ovo je idealan period da prekinete s udovoljavanjem drugim ljudima na svoju štetu. Razmotrite sve svoje odnose koji funkcioniraju samo zato što neprekidno podilazite. Budite iskreni, ne uživate više u poziciji onog koji je svima na drugom ili trećem mjestu, možda čak i petom. Ujedno, na ovaj ćete način pročistiti zrak kako bi i vaše manifestacije dobile na svježini i poletu. Sve ono što je zapelo negdje u Svemiru, na ovaj će način prepoznati vaš signal i pronaći put do vas.

LAV

Neka vaše srce ostane otvoreno jer to ne mora značiti kako ste drugoj energiji dali moć. Pripremite se za pregovore. Znajte da ste prekrasni i neodoljivi takvi kakvi jeste, nemojte upadati u nesigurnosti jer bi vas to moglo dovesti u ljubavne nevolje. Možda jest kaotično, ali ljubav kuca na vaša vrata. Bavite se svojim osjećajima jer će vas u nekom trenutku jednostavno preplaviti. Bit će vam teško nositi se s vlastitim emocijama. Uzrujavat će vas nebitne sitnice koje će u određenom trenutku imati veliku važnost i težinu. Ljubav kuca na vaša vrata, ali dovodi i prijatelja – kontrast.
Ovo je period u kojem ćete morati balansirati između praktičnog dijela života i fantazija. Nekako, uvijek smo više spremni i računamo na strah i neuspjeh, nego da će nam ljubav biti uzvraćena. Jedini način da sačuvate zdrav razum jest ljubav prema sebi. Povucite se koliko okolnosti budu dopuštale i brinite o potrebama svoje duše. Ona upravo dobiva ono što je priželjkivala pa se malo boji. Sve je u redu. Ljubav je sigurno mjesto. U redu je otvoriti svoje srce. Slobodno analizirajte svoj mindset jer nas upravo on uvlači u određena stanja i procese koji mogu oslabiti naše manifestacijske alate.
Nekad je teško znati gdje idemo, ego voli znati adresu i konačnu destinaciju. Srce uživa u putu. Oslonite se na emocije. Emocije kreiraju naš život, u životu nam je lijepo točno onoliko koliko volimo i osjećamo da smo voljeni. Putem, poštujte sebe i svoje granice. Imajte mjere. Vodite računa o svojim potrebama. Riskirajte. Usudite se.

DJEVICA

Ohrabrujete li se ili izazivate ovih dana? Ostavite prošlost iza sebe. Prečesto, upravo prošlost stoji između onog što želite i biranja načina kako da to dobijete. Prošla iskustva, naročito negativna, proglasite nevažećima. Vjerujte kako je sve u najboljem redu. Budite ponosni na ono što jeste. Samopouzdanje će vas odvesti jako daleko, manjak samopouzdanja i sumnje u sebe tehnički gotovo nigdje.
Pripremite se na kritike; ili ste već izloženi kritikama ili su kritike na pomolu. Nemojte dopustiti da to postane vaša tetovaža ili dominantna vibracija. Dobra vijest je kako između vas i vašeg cilja postoji jedan veliki međuprostor u kojem možete učiniti nešto po tom pitanju. Vaš manifestacijski dan je subota. Ako je ikako moguće, taj dan provedite tako da ugađate sebi i svojim potrebama. Slobodno se razmazite.
Nekad želimo da se sve odvilo „još jučer“, a ono što nam se ne sviđa „da bar nije nikad“. Svemir voli lekcije, stoga prihvatite njegov čudan smisao za šalu. Uz kritike, pripremite se i da će netko trebati vašu pomoć (nadajmo se kako se ne radi o istoj osobi). Karma voli pomaganje, milost i poniznost stoga odgovorite na upit bližnjih, čak i ako vam je pomalo mrsko. To je ujedno jedan od načina na koji iz mračnijih dana ulazimo u one svjetlije. U nekom trenutku, doći će vrijeme za šljokice, duge i suncokrete. Ako ste sami, ovo je najava kako se uskoro pojavljuje netko vrijedan vaše pažnje. U međuvremenu, poštujte sebe pa će vas i drugi poštovati ili će jednostavno nestati iz vaše vibracije.

VAGA

Nekad u našim životima postoji nešto skriveno, privatno, ne želimo da se ta tema iznosi na svjetlo dana. I to je posve u redu. Ako nešto niste spremni otkriti – onda neka tako i bude. Otkrijte samo ono što želite da bude viđeno. Što manje ovisite o tuđem odobravanju, to ćete biti uspješniji manifestator. Biti snažan je posve prihvatljivo, ali ako postanete tvrdoglavi to bi mogao postati problem. Svoje manifestacije slobodno zadržite za sebe, ali pripazite jeste li snažni i uporni, ili pak tvrdoglavi? Svime se može upravljati, pa i svojim osobinama. Podesite se na prihvatljivu frekvenciju.
Vrata vaših snova se otvaraju. Osjetite entuzijazam i radost jer vrijeme je za akciju. Mjesec vas poziva na još više hrabrosti i odlučnosti. Ovo je također pozivnica da se riješite svih toksičnih poznanika i prijatelja koji to već neko vrijeme nisu. Vrijeme je da krenete izbjegavati teme i naslove koji vam više ne služe. To može značiti i stanka, pauza od društvenih mreža te grupa koje se ondje nalaze.
Zanimat će vas osobna moć i kako upravljati velikim životnim promjenama. Fokus će biti na resursima i onome što vam služi.
Moguće i da nećete odobravati nečiji tvrd princip i ponos. Nekad kada smo usred manifestacijske ekspanzije, u redu je napraviti odmak ako drugi ne mogu pratiti naše snove. Jednostavno, morate sebi bitu prioritet, Vaši snovi imaju samo vas. Nemaju nikog osim vas i samo se vama mogu ostvariti. Ali i vi morate odraditi svoj dio i napraviti im mjesta.

ŠKORPION

Budite oprezni ovih dana ako opazite kako se vaš um igra s vama. Život je misterij, ništa nije uklesano u kamen, a konačna destinacija ne postoji. Umjesto da se trudite trikovima kako dobiti ono što želite, prisjetite se tko ste. Stvari postaju jednostavne ako prihvatite da ste manifestator i samo je nebo granica. Ovo je odličan period da uđete u moć oprosta i molitve. Vaše dužnosti mogu pričekati jer tek kada smo u ravnoteži, balansu i posve kalibrirani, možemo donijeti prave odluke i biti brzi, učinkoviti, produktivni.
Ovih biste dana mogli biti pomalo ljuti na sebe, sustav, svijet. Ovo je nježan poziv da razmotrite što je održivo, što vas vodi prema cilju? Bijes? Ljutnja? Zasigurno ne. Pronađite ravnotežu između onog što je vaša obaveza i što nije vaš posao. Ne treba sve biti na vašim leđima. Vjerujte u neočekivan obrat i kako se sve mijenja iz minute u minutu, na bolje. Vaš manifestacijski dan je petak. Vrijeme je da maknete fokus s onog što ne funkcionira, podesite svoju vibraciju i privučete kokreatore.
Nekad cijeli neželjeni splet okolnosti započne tako što sumnjamo u sebe. Sve dok postojite, možete bilo što! Možda sumnjate kako niste dovoljno dobri ili ne zaslužujete ono što priželjkujete, ali to su samo ograničenja uma. Ne dopustite da vam itko ikad ograničava snove tako da vas podcjenjuje ili definira za što ste sposobni. Budite mudri i okrenite se sebi i svojim manifestacijama. Oštrite svoju namjeru umjesto da raspravljate s nekim i dokazujete svoje. Vrijeme će pokazati tko je bio u pravu, a da bi se to dogodilo – morate prestati gubiti vrijeme.

STRIJELAC

Budite veća osoba od situacije u kojoj ste se zatekli. Ako su pale teške riječi, vrijeme je da potaknete svoj smisao za humor. Ravnajte se prema onome gdje se želite nalaziti i gdje ste sada. Ujedno, razmotrite što je potrebno reći i objasniti, a što možete slobodno zadržati za sebe. Ono što će vam ovih dana služiti jest biti otvorenog uma i širokih vidika. Promatrajte sve kao blagoslov iako možda niste oduševljeni kako je ispalo.
Ovo je idealan period da posegnete za poslom i financijama. Ako želite stvoriti nešto solidno, vrijeme je da izmiješate ideje i dosljednost. Vrijeme je za promjene kako biste postigli željeni rezultat i ostvarili namjeru. Nešto ćete teže balansirati između modernog i cool, te starinskog i realnog.
U redu je da ne trebate ništa, ali nešto ipak želite.
Ako su pojedinci zabrinuti oko vaših manifestacija, vrijeme je da eliminirate njihovo mišljenje i proglasite ga nebitnim. Vrijeme je da sebe zavolite još više. Imajte vjere u svoje snove, a osobito u sebe. Imajte najviša moguća očekivanja i tako kontrolirajte situaciju. Razmotrite iznova svoja uvjerenja, vrijednosti i izvore. Budite strpljivi i pokupite glavnu nagradu.

JARAC

U redu je osjećati se božanski, ali energiju morate pratiti prikladnim akcijama. Vrijedni ste svojih snova, zaslužujete da se svaki komadić pretvori u realnost, ali ne zaboravite na ovozemaljske poteze. Izbjegavajte kritiziranje i dvoumljenje. Možda nikada nećete biti spremni stoga se jednostavno usudite! Pronađite ravnotežu između svojih velikih snova i praktičnih koraka.
Drugi će biti iznimno osjetljivi tako da im dajte zraka i prostora. Nemojte dopustiti da vas itko uvlači u svoje frustracije. U jednom ćete trenutku biti pozvani objasniti svoje osjećaje – očekujte udvaranje. Budite otvoreni prema životu, pa tako i prema ljubavnim ponudama. Budite malo nestašni i spontani.
Razmatrat ćete spiritualnost i vrijednosti. Privlačit će vas filozofija. Ovo je idealan trenutak ako je ostao komadić healinga za premostiti – prođite kroz to sada. Razmotrite što energetski trenutno privlačite u svoj život. Vrijeme je za najbolji mogući ishod. Otpustite kontrolu i usredotočite se na zahvalnost. Vrijeme je da se prepustite najljubaznijoj i najmekšoj verziji sebe. Nemojte biti poput čelika, voda je jednako snažna, prisjetite se što samo voda učini nekom podneblju kada ojača? Dosegnite svoj maksimum i postignite malu privatnu evoluciju, bez da štetite ikome.

VODENJAK

Vrijeme je za susret sa svojim mračnim stranama. Seksualno, pozvani ste istražiti sve mogućnosti sa svojim partnerom. Financijski, vrijeme je za maksimalan doseg i najbolji mogući plan. Budite konkretni i spustite zidove, oslobodite se otpora. Manifestiranje fokusa između ostalog, može se provoditi i kroz seksualni naboj (sjetimo se nogometaša i karantene, primjerice) te željom da se zaradi određena suma novaca, a ovog je puta dozvoljeno i da budete opsjednuti s nekim. Iznimno je važno da u ovim procesima manifestirate željeni mindset. Razmotrite svoje prioritete. Cijenite ono što ste dosad postigli kako biste dosegnuli još veći uspon. Sada nije vrijeme za okolišanje.
U trenucima odmaka i satima samoće, vrijeme je da se bavite zaštitom svoje energije. Meditirajte, njegujte se, odmarajte. Listajte stare albume i budite nostalgični. Čak, i tada, fokusirajte se samo na pozitivno. Nostalgija će vas zgrabiti ovih dana, a to zna biti delikatno. Pamtite samo lijepe dane. Zahvalite se svojim precima na svemu što ste od njih dobili – lijepu kožu, bujnu kosu, posebnu boju očiju ili oblik nosa. Svakog trenutka manifestiramo jer nas Svemir neprekidno sluša. U redu je propustiti osjećaj sjete i tuge, ali nemojte prianjati.
S obzirom na to da prolazite kroz mračnu, ali i nostalgičnu fazu – vodite računa da vaše reakcije ne budu pod vladavinom vaših izmiješanih osjećaja. Vodite računa o nametnutim, ali i potrebnim granicama.

RIBE

Uzrujavanje u najavi. Ili ste uzrujani, ili nekog tek trebate uzrujati. Fokusirajte se na ono što želite, a ne na ono što ne želite i usprkos kontrastu – manifestacija će požuriti prema vama. Nemojte se mrštiti ako je situacija pomalo kaotična jer sve se odvija za vaše najveće i najviše dobro.
Budite realni zašto želite to što želite? Manje se brinite oko ishoda i više vjerujte. Život se odvija u ciklusima i zamislite da iako ne vidite širu sliku u ovom trenutku, sve je dio nekog većeg plana. Naročito pronađite ravnotežu između svoje realnosti i realnosti onih koji žele da im udovoljite. Nekad ne možemo svi biti sretni stoga izaberite da vi budete.
Oslonite se na mentalnu fleksibilnost. Što god da se pojavljuje kao izazov ovih dana, vizualno povedite u slijepu ulicu i neka ondje i ostane! Izbjegavajte primanje kritike k srcu ili još gore, na kritiku odgovarati kritiziranjem. Oslonite se na ono što želite i što vam je privlačno, izbjegavajte igre moći i potrebu za kontrolom situacije. Ono što želite želi vas, a to je najvažnije. Nemojte biti sam svoj saboter i svakako prepoznajte kada se ponašate kontraproduktivno. Zvuči pomalo drsko, ali ne mijenjajte druge, izbjegavajte ih. Naročito ako vas iscrpljuju ili osjećate kako sumnjaju u vas. Čuvajte energiju za sebe i svoje manifestacije.