Kako bismo privukli obilje u svoj život, moramo se uskladiti s energijom obilja. Trebali bismo naučiti vjerovati sebi i Svemiru.

Postoji beskonačno polje mogućnosti za očitovanje želja našeg srca. Međutim, ako naša vlastita energija vibrira na nižim frekvencijama straha i sumnje, nije bitno koliko smo usredotočeni na vizualizaciju svojih snova ili postavljanje namjera, obilje ne može pronaći put do nas.

Povjerenje, vjera i zahvalnost za ono što već imamo ključevi su koji magično otvaraju vrata da što više obilja priteče u naše živote. Ova tri kristala mogu vam pomoći otključati, prizvati i privući više obilja u vlastiti život, navodi Forever Conscious.

1. Zeleni opal

kristal
Shutterstock 

Uravnotežujuća i umirujuća energija ovoga kristala podsjeća vas da otpustite strah i sumnju kada sadite sjeme obilja. Umjesto da brinete o tome kada i kako će se vaši snovi pretvoriti u stvarnost, pokušajte se osjećati dobro ondje gdje se trenutno nalazite u svom životu. Pronađite radost ovdje i sada te održavajte svoju vibraciju podignutom.

Nakon što postavite namjere i vizualizirate željeni ishod, usredotočite se na trenutnu emociju kako biste se osjećali da je sve obilje koje želite manifestirati već vaše. Zeleni opal također je odličan kristal za postavljanje namjera i sadnju sjemena za novi početak.

2. Žuti aventurin

kristal
Shutterstock 

Kristali aventurina sadrže kvarc, što im daje jedinstvenu sposobnost pojačavanja energije. Ovo je izuzetno korisno u radu na manifestaciji, budući da kristali aventurina u kombinaciji s bilo kojim drugim kristalima mogu dati dodatnu snagu za manifestiranje vaših snova.

Kristal žutog aventurina pomaže aktivirati i uravnotežiti vašu čakru solarnog pleksusa, koja je čakra iz koje proizlazi vaša osobna moć. Samo kada je vaša čakra solarnog pleksusa aktivirana, obilje može slobodno teći u vaš život. Kristal žutog aventurina podsjeća vas na važnost samopouzdanja i vlastite vrijednosti za očitovanje želja našeg srca.

3. Plavi apatit

kristal
Shutterstock 

Ovaj očaravajući plavi kristal podsjeća vas da, kako biste privukli obilje, trebate promijeniti način razmišljanja s nedostatka na obilje. Umjesto da se kažnjavate misleći da ste propustili neke sjajne prilike u svom životu, pokušajte zamisliti bezgranične mogućnosti koje vam Svemir sprema.

Plavi kristal apatita podsjeća vas da je obilje vaše rođeno pravo i da postoje nevjerojatne prilike koje čekaju da ih zgrabite. Rad s ovim kristalom jača vaš apetit za životom i ispunjava vas motivacijom da poduzmete akciju kako biste svoje snove pretvorili u stvarnost.