Tjedna tarot terapija od 11. do 17. prosinca 2023.

OVAN

Nedavna prošlost: Borba oko komunikacije. Moguće da vas muči zemljani znak – Bik, Djevica ili Jarac. Ljubav vas je sustigla, ali postoji tenzija što bi bilo, kad bi bilo. Morali ste donijeti odluku između dvije energije, a sada je prisutno žaljenje. Život nam nekad ponudi čudne okolnosti poslije kojih je najlakše biti vojskovođa nakon bitke. Ipak, nekad kada smo u žrvnju života treba se znati ispravno predomisliti. Dojam je kao da ste donijeli lošu odluku. Nije vam lako, ali nije ni njima. Bili ste na lošem mjestu, ali spašeni ste u zadnji čas. U situaciju ste ušli kao gubitnik, ali izašli poput pobjednika. Postoji energija koja vas je oporavila i zacijelila. Netko vam je pomogao, ali ne možete potisnuti ideju što bi bilo, kad bi bilo?

U najavi: Zatvarate svoje srce i okrećete se poslu. Nalazite se između neželjenog i onoga što želite manifestirati. Posao će vam ići izvrsno. Ipak, pomalo težak period vezan je za ljubav i emocije. Između dvije energije možda bi ipak bilo poželjno izabrati vlastitu energiju.

Potencijalni ishod: Dojam je kako ćete se nalaziti usred izbora i ljubavnog trokuta koji je načelno vaš mali privatni mentalni zatvor. Postoji energija koja i dalje nije dobra za vas. I opet se pojavljuje energija koja želi zadovoljiti sve vaše potrebe, dakle energija koja vas je oporavila i zacijelila. Međutim, srce hoće što srce hoće. Jednostavno znate tko je vaša osoba, ostali su samo nakaze, prikaze, karikature. Iz nekog razloga, s tom energijom ne ide, niste im više u milosti, nemaju empatije za vas. Savjet ovog tarot stožera je da izaberete sebe iako je dojam kako ne možete anulirati vapaj srca. Postoji ekstrem koji budi ova energija koja nije dobra za vas i tehnički je pogubna za oboje. Međutim, nećete dugo čekati i jednostavno samo ćete se opet povezati iako teško da možete premostiti teškoće. Zaključak: vaša osoba je štetna osoba za vas, ali još jednom poput malog nedužnog noćnog leptira morate se približiti njihovoj svjetlosti pa makar bilo posljednji put.

BIK

Nedavna prošlost: Svi mi na mahove imamo potrebu za dramom. Ovog puta red je na vama. Stav nemam mira ako nemam nemira dovodi do esencijalnog pitanja – možete li biti neprekidno sretni? Možete li u miru zaliječiti ono što vas muči? Tjedan je bio dobar uz nekoliko teškoća vezano za financije. Moguće je da će se zaliha početi topiti. Imate nemir oko ljubavnih ponuda i financija. Rekla bih kako ste bili emocionalno sretni i ispunjeni, ali i prilično samostalni. Očito se pojavio netko tko je znao kako vam ugoditi. Moguće je da vam je u život ušao vodeni znak (Rak, Škorpion, Ribe). Ipak, grubi ste i oštri. Želite jasnoću. Sanjiv i mističan dio oko ljubavnih zbivanja vam se svidio, ali ne u tolikoj mjeri da ste zaboravili tko ste i gdje idete? S ovom energijom koja iako je fantastična i manifestacijska, nedostaje smjera. Trebate upute za dalje.

U najavi: Novac će vas voljeti. Novac se zaljubio u vas. Vezano za financije ovo je vaš tjedan. Paralelno, ljubav od ranije sve će više rasti. Dojam će biti kao da ih poznajete cijeli život. Sve se više povezujete, kao da se znate iz prošlih života. Znate što hoćete, znate što nećete – nadam se da to nećete previše govoriti na glas, jer ono što nećete – možda upravo to „ta“ osoba ima. Moglo bi doći do manjeg konflikta, ali budite blagi prema njima. Trude se biti emocionalno dostupni i popraviti odnos iznova i iznova. Ako morate nešto zaliječiti od ranije, samo naprijed. Ova će veza zasjeniti sve prijašnje. Vodite računa da ne budete nesmotreni kroz neke svoje izjave.

Potencijalni ishod: Toranj se isprva pojavljuje energetski, a zatim u realnosti. Kao da čekate nekog od ranije. I doista, taj netko se pojavljuje. Isprva brzo i naglo onako kako niste naviknuli, ali neće trebati dugo i opet će se početi povlačiti i nestajati – točno onako kako su vas naučili. Ova će energija neminovno okrznuti sve ono čisto i sveto od ranije što ste postigli s prvom energijom – ovo bi mogla biti jedna vrijedna lekcija kako je to biti „s druge strane“. Ako su vas dosad znali povrijediti jer se nisu odlučili za vas – ovog puta karma vas sustiže na neobičan način. Ipak, ovo će donijeti i olakšanje i odgovore. Spoznat ćete jeste li programirani na jednostavno ili podešeni na komplicirano je.

BLIZANCI

Nedavna prošlost: Težak trud se isplatio. Naročito ako je vezano za inozemstvo. Izlazak iz zone komfora, prihvaćanje sebe, drugih, svijeta kao takvog. Nešto veliko je dovršeno. Stojite pred novim ciklusom, imate viziju iako je smjer nejasan. Rekla bih da ste preboljeli dosta toga. Možda ste naučili da ne mora biti teško? Dobar konj je dobar konj jer može povući više no ostali, ali upravo zato dobar će konj teško biti zamijenjen upravo zato što je – dobar konj. Nekad su razlozi i motivi zašto nesposobniji od nas napreduju brže od nas posve banalni. Ako ste se ranije prvi primali motike, moguće je kako ste ovih dana shvatili da postoji lakši način. Spoznaja da postoji lakši način može biti traumatična jer pomislimo pa gdje smo se gubili cijelo to vrijeme? Timeline vas podržava, kao i Kreacija. Vrijeme je za lakši način, ovog puta idemo nizvodno.

U najavi: Ovaj višak energije mora biti ispucan inače će se pretvoriti u frustraciju i tjeskobu. U dobroj ste energiji ako ste usred stvaranja. Ako ovaj naboj nemate kako kanalizirati, može doći do potencijalne svađe s nekim posve nasumičnim. Čekate priznanje i smjer. Osoba koja treba nešto opaziti, nije se pojavila. Dojam je kao da ste prelijepi, predivni i super sposobni, ali nisu se pojavili, a vi želite da znaju sve o tome i o vama. Je li dovoljno ako za svoj uspon i svoju vrijednost znate samo vi? Ovo može biti bilo koja dinamika, čak i konkurencija između dvije sestre u kojoj jedna vreba odobravanje i naklonost majke. Može biti čak i trudnoća, rekli ste partneru, a on je sada nestao dok se smisli, a vama nedostaje smjernica i putokaz. Ovdje nema negativnog predznaka osim da previše razmišljate.

Potencijalni ishod: Nemojte se brinuti. Do jasnoće će doći. Očekujte razgovor koji će razjasniti sve. Ako očekujete vezu, do veze dolazi kao i do saveza. Bitno je razlučiti kako ne možete tražiti nevolje ili dlaku u jajetu, a zatim se začuditi kada vas zatekne upravo takav scenarij. Zaista, ne mora biti teško niti komplicirano.

RAK

Nedavna prošlost: Praktičan život u svojem najboljem izdanju. Najgore je definitivno iza vas. Stvari se lagano vraćaju na svoje mjesto. Novac i posao su korektni. Realizirali ste jedan dio plana. Ovo možda nije vaša najodlučnija era, ali funkcionirate. Nedostaje temeljne namjere, mnogo toga imate u vidu, ali nedostaje prave akcije. Nedostaje žustra komunikacija, sve stagnira. Sve neočekivano bilo je posve donekle očekivano.

U najavi: Do pomaka dolazi. Očekujte komunikaciju. Javlja vam se vaša osoba. Dolazi i do pomirenja, ako ste trenutno u svađi. Između vas i druge energije nedostaje saveza. Nema ujednačenosti jer se između vas dogodio ponor te ne znate što ono drugo proživljava. Udaljili ste se. Ovom odnosu ovih dana nedostaje ujednačenosti: kada ste vi jaki, oni su slabi i obratno. Niste dobre volje istodobno, niste jednako raspoloženi za igru, timeline se ne podudara.

Potencijalni ishod: Moguće je kako se ljubav vašeg života pretvara u simpatiju s glavom u oblacima. Vi ste u svojoj najsnažnijoj fazi. Vaše se dinamike ne podudaraju, kao ni manifestacije. Rekla bih da su planirali otići, ali vraćaju se, barem još jednom. Do konačnog kraja neće doći, barem ne zasad, mnogo toga vas veže. Ipak, vaše su se energije promijenile, naročito vaša. Svakako imate priliku započeti iznova s njima. Druga strana razmišlja iz pozicije kako to među vama neće opstati. Vaša su očekivanja mnogo viša, postoji nada. Oboje razmišljate o istoj stvari, ali na posve različit način. Očekujte poziv, poruku, susret. Ovo bi moglo uspjeti 50:50. Ovog puta pozvani ste reagirati na istu situaciju i scenarij posve drugačije.

LAV

Nedavna prošlost: Netko je ušao u vaš život ili reciklirate u umu neprekidno i neprekidno kako je s nekim bilo dobro. Pomirenje ili dobili ste ono što ste htjeli i trebali. Dojam je kako je do pola sve savršeno, a od pola sve je katastrofa. Dešava se nešto savršeno, ali kao da ne možete pronaći mir u tome, ali mir jest u tome. Imamo situaciju od ranije koja vam ne da mira, uz ovu aktualnu situaciju. Netko vas je pokušavao uvjeriti kako je falsifikat original. Rekla bih da vas netko stvarno voli, ali kao da ne možete povjerovati. Odnos je dovršen, ali naš mozak nekad voli čekati odgovore, a oni pak nikad neće doći jer je priča okončana.

U najavi: Puno nervoze. Osobu iz prošlosti ćete ili sanjati ili vidjeti. Koja je veća vjerojatnost? Oboje. Iako je gotovo, u vama još živi. Između vas postoji obračun i nedovršeni posao koji oboje ne možete prekrižiti. Kako se energije prenose kroz vrijeme i prostor, i vi njima nedostajete kao i oni vama. Život se nastavio bez vas. Oboje ste ostali zatočeni u osjećajima i uspomenama. Ovo je bila divlja ljubav, prava ljubav.

Potencijalni ishod: Ne bih rekla da ste nepošteni prema prvoj energiji. Odnosi će postati razarajući u ovom neobičnom ljubavnom trokutu. Dojam je kao da oni nisu htjeli vas, ali ste krenuli dalje. Utoliko se pojavila nova osoba koju sam objasnila u nedavnoj prošlosti. Imajte u vidu kako uloge mogu biti zamijenjene. Vraćate se osnovama i početnim postavkama – strasti, posao, obaveze. Zatvarate srce prema novoj osobi, ali niste sigurni ni u povratak. Ukopavate se u posao. Ne znate kako se nositi sa situacijom u kojoj dolazi do komunikacije iz svih smjerova. Definitivno očekujte susrete i rasprave. Očekujte neočekivano s energijom koju više ne želite.

DJEVICA

Nedavna prošlost: Stare rane još peku. Jave se iz vedrog neba kroz pjesme na radiju, začujete njihovo ime slučajno na ulici, ugledate nekog na ulici tko im jako sliči. Mislili ste kako ste pregrmjeli, ali ipak zasad ima nešto od ranije što vas žulja. Ovo se odražava na vaše planove i kreativnost. Nešto želite privesti kraju, a ujedno ne možete biti jaki i snažni za nekog, morate biti jaki i snažni za sebe. Sve vas nešto vuče na dno koliko se god opirali. Druga je energija isto uzdrmana ovih dana, ali neće poduzeti ništa. Nemaju namjere vratiti se, idu prema mirnijim vodama u kojima i dalje neće ništa htjeti od nikog. Vole biti sami dok ne požele ponoviti ono što su napravili vama. Od uspomena s vaše je strane ostalo samo bol – čekanje i onda iznova čekanje – bol. I tako unedogled dok niste izašli iz tog odnosa. Još niste 100% dobro, ali ste odlučni da je gotovo. Ovo je stara energija.

U najavi: Ulazite u novu vezu. Veza u najavi. Ovo je potpuno stabilno. U nekom trenutku opet ćete opaziti izlaganje konkurenciji odnosno postoji tendencija razvoja ljubavnog trokuta. Pogodite tko se pojavljuje? Vjerojatno stara osoba jer oni jednostavno imaju satelit koji im dojavi okretanje novog lista i prestanak dotoka energije koju ulažemo u manifestiranje pomirenja.

Potencijalni ishod: Ova stara energija jest pomalo transformirana u bolju verziju. Pokleknut ćete, ali ujedno vas taj propust i greška u koracima vraća u ravnotežu. Prva energija vratit će se, iako su sada pomalo poljuljani. Napokon i vi idete prema mirnijim vodama. Ovo će biti diskretan ljubavni trokut na nekoliko sati za koji će znati svi, s time da se sve može odviti i online preko poruka ili poziva. Uglavnom, osoba iz prošlosti uskomešat će vašu realnost, a vaš pristanak i znatiželja nanijeti štetu novoj osobi – ali vas dvoje prebrodit ćete ovo. Nova osoba i vi dobivate novu priliku.

VAGA

Nedavna prošlost: Pomirenje, slavlje, nešto lijepo se dogodilo. Promaknuće. Pobjeda na sudu. Reciprocitet. Paralelno, netko je propustio dobru šansu. Moguće da ste započeli lijep dio puta s još jednom energijom, ali nisu mogli nastaviti s vama, nešto nije dolazilo u obzir.

U najavi: U moćnoj ste fazi. Sve što ste ostavili iza sebe, upravo radi toga ste ojačali. Ako vam se netko nije mogao pridružiti, ispalo je još bolje nakon što ste morali nastaviti sami.

Potencijalni ishod: Nemojte dopustiti vatri da vas vodi kroz nove odluke. Nemojte se previše prilagođavati i izbjegavajte gubljenje vremena oko pripitomljavanja nekog ili nečeg. Neka vas vodi intuicija i duboko promišljajte koji je vaš idući korak. Nema potrebe da se zapalite u izborima. Neka vaši snovi budu iz milosti, intuicije, mudrosti. Dolazi obilje i novac. Imamo rađanje nove želje ili projekta. Nije nemoguće kako ste nedavno okončali projekt ili dovršili posao. Vaša gomila ljudi od ranije osipa se, društvo se razilazi, na vrhu ostajete sami. Putem ste platili cijenu koja je načelno korektna, nema neke tuge, imamo puno nade. Dolaze stare lekcije koje morate svladati na nov način. Jačate emocionalno i fizički iako se s mnogima ne možete više povezati. Stavljate ljude na hladno i idete dalje sami. Suočavate se sa starim kritikama i kritičarima. Postavljate nove temelje nove igre. Osjećate se sretno i ispunjeno. Ako želite vezu, i to će se pojaviti. Sve je kako treba biti. Uskoro stiže novo društvo, nova okupljanja i zabave. Ostavite iza sebe one koji vam nisu držali leđa.

ŠKORPION

Nedavna prošlost: Dok čekate svojih pet minuta opažate kako su vas u međuvremenu zakinuli. Čudne su pozicije iz kojih mi ulazimo u određenu situaciju, ali uvijek postoji opravdanje, izgovor, motiv. Slično je i kod napuštanja situacije. Zaustavlja nas opravdanje, izgovor, manjak motivacije. Postoji saga u kojoj čekate svojih pet minuta, ali nikako da se odlučite napraviti potez i donijeti odluku koja će biti za vaše najviše i najveće dobro.

U najavi: Očekujte šepurenje na Internetu, fotografije kako su sretni, naročito na društvenim mrežama. Ono što ne možete otpustiti – bude otpustilo vas na kraju. Nekad su neki odnosi nemoguće jer druga energija nije napustila priču. Mi teško prekrižimo nekog, a taj netko kad odluči da je gotovo – to bude konačno i definitivno Nije nemoguće da konkurencija stiže. Vezano za posao, nezgodna vremena, nezadovoljstvo, nepravda.

Potencijalni ishod: Moglo bi vas prebaciti u scenarij drame. Ništa vam nije jasno. Odlučujete pratite svoje želje jer namjere druge strane već neko vrijeme ne razumijete. Bit ćete izloženi konkurenciji na pomalo djetinjast način. Smanjit ćete očekivanje što i nije toliko loše. Ne znam o čemu se konkretno radi, ali osoba koja se nalazi u vašoj energiji ima kameno srce. Poigravaju se s vama već nekoliko sezona. Opet vam se smiješi soba za čekanje. Imate osjećaj kako je ljubav teška i zahtjevna, posustajete i na poslu. Zadržite se na svojem unutarnjem miru i ne okrećite drugi obraz. Opet ste u lekcijama.

STRIJELAC

Nedavna prošlost: Nalazite se u manifestacijskoj fazi. Neke ste projekte priveli kraju. Ovacije. Uspjeh u inozemstvu. Zavidna reputacija. Polučili ste uspjeh. Materijalni uspon. Naravno, na tronu si sam. Samoća vam ne pada toliko teško. Mirni ste i spokojni iako imate osjećaj samotnosti, samoće.

U najavi: Jedan veliki dio ste ostvarili. Sada je vrijeme za nove planove i akcije. Niste spremni za ljubav. Ne znam koliko osjećate, ali dojam je kako niste spremni za nešto novo iako se pojavljuje energija prema kojoj imate velike kočnice i otpore. To što ste sami je podnošljivo, a ako morate donijeti odluku postaje iznimno teško jer niste spremni. Odnos koji se nudi ste možda oduvijek priželjkivali, ali sad nije trenutak. Puno toga ste htjeli negdje ranije, ali sada se scenarij ne uklapa.

Potencijalni ishod: Trebate još samoće i mira. Morate sami odlučiti što je iduće i niste raspoloženi za smicalice Svemira. Povlačite se. Izolacija je poželjna, naročito ako ste zbunjeni. Oslanjate se na karijeru, sve odnose banalizirate. Dajte vremenu vremena, ono što je vaše nitko vam neće oduzeti. Za više informacija zavirite u podznak jer ovog smo puta brzo bili gotovi.

JARAC

Nedavna prošlost: Novi počeci boli. Novi pokušaji bole. Krugovi su okosnica svega. Neki od vas zatvaraju svoje krugove, neki ih otvaraju. U vaš život ulaze novi ljudi, izlaze oni s kojima je ciklus, dakle krug, zaokružen. Potpuno jasno idete prema novom početku, stavljate ružičaste naočale što je pozitivno – nećete valjda u nove pobjede otići negativni i obeshrabreni, uvjereni u poraz? Vodite računa o ravnoteži između ružičaste i one nešto realnije boje. Jedna vaša velika priča došla je do kraja. Želite vidjeti tko će se idući boriti za vašu ljubav? Kandidati se pojavljuju stidljivo, a letvica je pomalo visoka. Imate jednog pomalo šašavog udvarača koji se iznova i iznova bori za vašu naklonost.

U najavi: Imamo udvarača koji neće tako lako dignuti ruke od vas. Ulazite u fazu istraživanja novih izazova. S druge strane, imate i dosta toga za otpustiti. Ne znate što biste prvo. Postoji pravda koja je ispala pomalo okrutna i nešto ste presjekli putem. Sova bi mogla biti vaš totem, tako da obratite pozornost na sove. Opažate kako je rad na sebi doživotan posao.

Potencijalni ishod: Opažate kako ćete trajati i dalje. Neuništivi ste. Ne date se tako lako slomiti. Davnih dana Jarac je poželio želju, a sada se ta želja ostvaruje. Očekujte seks i intimnost koji će pokrenuti transformaciju. Veza iz prošlih života pojavljuje se u ovom; napokon su tu. Definitivno se pojavljuje netko tko će vas uznemiriti i bit ćete pomalo u panici od oduševljenja. Njegujte kraj, njegujte početak. Nemojte odlazite u ekstreme poput „platit ćeš mi“ jer tako se ne manifestira. Pazite i mazite samo ono što je dobro, sada je na pomolu sjajan period. Vezano za upornog udvarača, budite realni. Ako se onaj od ranije nije dokazao, ne povezujte situaciju s novim doživljajima. Ljubav će vam pasti na glavu poput klavira u stripu. Neće vas promašiti kao ni crtanog junaka animirani potres mozga. Najgore je iza vas.

VODENJAK

Nedavna prošlost: Opterećuje vas netko tko je izrazito intuitivan. Drugim riječima rečeno, maltretira vas vlastita intuicija. Bijela magija, crna magija, talismani i čarobnjaštvo, ali kontekst ne mora nužno biti negativan ili štetan. Jednostavno, intuicija i čarobnjaštvo na velika su vrata ušli u vaš život. Novac i poslovi odlično su aspektirani. Niste se ranije s ovim susreli, što god da sada proživljavate. To što želite i to što priželjkujete je opasno i moglo bi vas posve razoružati. Morate biti razboriti, ali osjećate se previše slabi i racionalnost nije vaš najbolji prijatelj ovih dana. Dojam je - idem u vodu, pa što bude... Osoba do koje vam je stalo, baš ne surađuje i ne uzvraća osjećaje. Oni jednostavno imaju „svoj đir“. Imate posla s nekim (može biti bilo koje životno polje) tko vas u nešto nastoji uvjeriti, trebate malo više dokaza kako biste im povjerovali. Ali postoji još netko tko je od rada, truda, integriteta. U oba slučaja, šteta je već počinjena. Nalazite se na terenu koji vam je posve nepoznat. Niste na ovako nešto naučili. Nešto se važno dešava, želje vam se ispunjavaju, ali kao da su „vražja posla“. Ni sami ne znate što da mislite. Veliko iskušenje kojem ne možete odoljeti.

U najavi: Što god da dolazi, dolazi po vas brzo. Stiže nešto uznemirujuće. Karmički je, moguće da i nije vaše nego od druge energije, ali odražava se na sve sudionike. Energija s kojom ste povezani naviknula je na teže scenarije, vama ovo može biti tek prvi veliki ispit iz nepoznatog gradiva. Niti ne vidite da prasak dolazi. Bit ćete nervozni, a morate donijeti načelno ljubavnu odluku. Dojam je kako se druga osoba zabavlja i bez vas, ali posve sama. Oni plešu sami. Vama je to sve više i više uznemirujuće, naročito ne volite biti isključeni. Neželjena realnost trajat će kratko vrijeme.

Potencijalni ishod: Što god da jest, morat ćete se boriti. Što god želite, neće doći samo od sebe. Taj netko je osoba oko koje se svi bore i trude. Sada i vi trebate u boj, ali kako? Previše ste uznemireni da biste uopće donijeli ikakvu, a kamoli ispravnu odluku. Privremeno, pustit ćete neka odu. Neka ih osvoje drugi. Ono što se konkretno ovdje rađa su nove želje koje će se razjasniti nakon prve panike. Do komunikacije će doći u nekom trenutku. Svakako ćete se povući kako biste donijeli velike odluke. Cilj je ukrotiti i svladati drugu energiju, a ne kažem povezati se iznova s njima, ali to će se realizirati nakon što strah i panika prođu.

RIBE

Nedavna prošlost: U poslu i ljubavi je odlično, ali postoji plan koji morate staviti na čekanje. Još nešto želite zagristi, postoji jedna prilika, ali kao da morate malo prikočiti - sada nije vrijeme. Može se raditi o ljubavi, ali i poslu. Ne znam tko vam je prišao, ali emocionalno ste ispunjeni. Ipak, kao da postoji još nešto, još jedan izazov. Međutim, sada nije vrijeme.

U najavi: Postoji nenaučena lekcija, bilo kod vas ili druge energije. U poslu, ne cijene vas dovoljno. Kao da vas ne vide i ne čuju. Ratoborni ste jer postoji još jedan nivo, vrata – ali unutra vam ne daju. Morate reagirati na drugačiji način. Pozvani ste napraviti inventuru svojih odluka, ondje se krije odgovor zašto vas uvijek zaustave.

Potencijalni ishod: Ulazite u nešto težu fazu jer nešto ne možete okončati. Kao da vam željeno izmiče, ali sada je jasnija potreba za promjenom perspektive. Neugodna komunikacija boli. Ono što ne želite čuti i vidjeti ne samo da boli, nego i ometa manifestacije. Možda nije stvar u tome što su vas zaobišli, nego čitav put, scenarij i spletke – radi toga vas i preskaču. Ne mogu vas popraviti, ali niti ignorirati. Ovo čak i ne mora biti o vama, možda je vaš partner „crna ovca“ u vlastitoj obitelji. Tema je duboka, a treba izaći iz lakomislenosti, ujedno i napustiti nerealna očekivanja. Imate tu rijetku sposobnost da se ponašate kao da je sve u redu. Ignoriranje je svakako bolje od preuveličavanja problema. Proglasit ćete ovo zasad nevažnim, ali razmotrite kako riješiti ovo na dugi rok.

*Za privatno tarot čitanje Mariji se možete obratiti putem maila marijafranolic93@gmail.com