Može li se u Tarotu predvidjeti katastrofa ili štetan događaj? Prvo moramo shvatiti kako je 85% naš mindset, a ostalo predstavlja predviđanje budućnosti.

Objasnit ću, dok su dojmovi svježi, kako zapravo funkcionira manifestiranje, ali niti u jednom trenutku nemojte smetnuti s uma kako je manifestacija izjava bez kontradikcije. Izvorno, mislim da je to originalna definicija prema Esther Hicks koja kanalizira Abrahama, odnosno beskrajnu Inteligenciju.

Postoji jedan audio kojeg je danas možda čak i nemoguće pronaći u bespućima Interneta, a počinje ustajanjem jedne djevojke ispred Esther Hicks. Djevojka se preselila iz manje sredine u New York. Njezina je majka neprekidno bila zabrinuta vezano za kriminal ondje i posebno ogorčena jer je ova neprekidno koristila taksi. Dapače, neprekidno joj je slala upute i poveznice kako reagirati ako te taksist pokuša oteti. Kroz godinu dana, to se doista i dogodilo. Djevojku je pokušao oteti taksist, ali ona je reagirala ne samo neočekivano, već i posve programirano, u neku ruku bila je obučena što poduzeti u takvoj situaciji. Ubrzo je završila u svim medijima, a u nekoj radijskoj emisiji bila je glavna gošća. Na upit kako se uopće snašla, kako je znala što treba učiniti, kratko je rekla - 'Moja je majka neprekidno živjela u strahu da će me oteti taksist i slala mi je više od godinu dana što učiniti u takvim trenucima.' 'I mislila je kako ti time pomaže', uz ciničan osmjeh prokomentirao je Abraham.

Što mislite, pomažete li si predviđanjem budućnosti ili prizivate događaje? Kakve događaje pozivate u svoj život? Pozitivne ili negativne?

Nije tajna kako dok si ne izgatam dan, ne ustajem iz kreveta. U svijet odlazim tek kada se 'podesim' kroz meditaciju, štapiće poput zmajeve krvi i naoružam kristalima. Sve što mogu odgoditi dok se ne osjećam spremna suočiti, odgodim do ivice preuzimanja odgovornosti. Naravno da su naši životi rezultati naših odluka, ali ako nešto mogu ostaviti za kasnije jer se ne osjećam spremno i usklađeno, jednostavno pomaknem za neki drugi dio holograma.

Jučer sam posve opušteno otišla natočiti čašu vode kada je slavina eksplodirala. Moram priznati da se i jesam i nisam začudila, ali nisam baš bila uvjerena kako će voda preuzeti kontrolu. No, voda je odmah zagospodarila i prelila se u sekundi niz cijelu kuhinju tražeći put jer kao što znamo, moramo biti oprezni s vodom - ona uvijek pronađe put. Čak i ako krene kap po kap, može završiti opasno. Pokušavala sam zatvoriti vodu, ali nekoliko me puta stresla struja. To je čak bilo pomalo zanimljivo jer sam veliki ljubitelj Branke Jakelić i njezine teze kako nikad ne znaš kada je posljednji put. O tome sam ranije pisala, treba cijeniti svaku sekundu nečijeg društva, od svega napraviti mali festival jer nikada ne znaš kada je posljednji put. Isto se odnosi na hranu, knjigu, druženje s kućnim ljubimcima, povezivanje s predmetima koje posjedujemo - već iduće sekunde sve se može urušiti. I cilj ove teze nije život u strahu, nego neprekidno buđenje zahvalnosti. Kako lijepo kaže Moonology - 'Nećeš dobiti ono što želiš sve dok ne zavoliš ono što trenutno imaš.'

Zgrabila sam mobitel i nakon tri bezuspješna poziva, istrčala sam bosa i mokra lupati na vrata susjedu. Bilo je pomalo komično jer nije mogao pojmiti što se dešava, dok nije dojurio za mnom i tada me ozbiljno krenuo spašavati. Mislim da sam tek tada počela dizati neke vrlo bitne predmeta s poda koji su i dalje magično bili suhi - punjače, produžne kabele, lampice, knjige, karte. Ako sam ikad sumnjala u Dolores Cannon i njezinu izjavu kako su naši životi pozornice, a likovi stoje ispred i čekaju da se ubace u naš scenarij - jučer sam prestala sumnjati u to. Susjed se odmah stvorio s alatom dok se voda sada već otisnula prema svim prostorijama u stanu. Kroz koju sekundu, zatvorio je ventil od vode. Doduše, ne do kraja, ona i dalje curi, ali umjereno i pod kontrolom. Uskoro smo se razišli i ja sam krenula spašavati što se spasiti može. Ali, ispostavilo se kako se radi o tzv. brazilskom pranju poda.

Brazilsko pranje poda je nešto što sam počela gledati prije spavanja, što je iznimno opasno ako je neželjeni sadržaj. Prije spavanja uglavnom smo najopušteniji, naročito noću kada nas svijet više ne treba. Ne znam kako, ali Instagram mi je prije nekoliko tjedana ponudio da pogledam video o ženama koje u Brazilu peru pod tako da ga doslovno zaliju i naprave poplavu. Podovi su uglavnom pločice ili cement. Komentari su nešto što ondje najradije razgledavam jer su zaista duhoviti. Tako je neka Brazilka odbrusila hejteru riječima - 'Vi u Europi još niste spremni za ovakvo pranje poda!'

Na to su mnogi duhovito odgovorili kako nikad nećemo biti spremni na pranje poda s pomoću poplave i slično. Brazilsko pranje poda nije neželjeni sadržaj, ali primjerice ja koja imam tepihe i ne mogu izbaciti višak vode „negdje vani“ mogu se u višku vode jedino pretplatiti na frustraciju kako da ta voda uopće nestane?

Postoji nekoliko knjiga koje držim na podu i iako ih neprekidno preskačem, nikako da ih krenem čitati. Na sve to, stigao mi je nekakav namještaj koji sam čekala da bude složen. Planirala sam i generalku stana, naročito kompletnog poda. Već neko vrijeme žudim oprati kristale satima u vodi.

Pogađate, sve to 'kumovalo' je poplavi. Ono što je zanimljivo, voda je zaobišla sve oltare (imam ih nekoliko, primjerice oltar Jupiteru, planeti sreće koja mi drži leđa po natalnoj karti). Kroz nekoliko sati vratila sam prostor u normalu uz desetak opranih veš mašina potopljenih tepiha, ručnika, krpa.

Jesam li predvidjela ovaj događaj? Ne, ne smatram ga štetnim. Nije bilo nikakve naznake kako će se nešto ovako dogoditi iako je slavina problematična već neko vrijeme, ali naprosto sam je ignorirala. Bila sam beskrajno sretna što je voda zaustavljena kroz par minuta, bio je radni dan, dok ovo s kašnjenjem sastavljam, već se i namještaj slaže - već kad je 'majstor' ovdje, čemu čekati drugi tjedan ako može biti složen već danas? Dakle, i to sam manifestirala.

Umjesto na tarot, a vjerujte mislim kako ja tarot volim najviše na svijetu, oslonite se na metafiziku. Nije važno u što vjerujete, napravite to! Okitite jelku, a ako kasnite, zapalite sutra drugu adventsku svijeću! Iako peremo zube i čistimo ih zubnim koncem, svako toliko moramo kod stomatologa, pa što? Ipak i dalje peremo zube i čistimo ih zubnim koncem. Premda se zdravo hranimo i unosimo dovoljno vitamina, opet nekad moramo do doktorice po tablete za bolove, pa što? Usprkos tome nismo izgubili vjeru u zdravu prehranu i vitamine.

Opet vas potičem na vođenje dnevnika zahvalnosti, afirmiranje, paljenje štapića za zaštitu i vođenju briga na vrijeme! Sve toksične osobe odstranite iz svojih života, naročito one koje ne zaslužuju ni sekundu vašeg vremena. U pravom trenutku naići će kokreator koji će vam biti pri ruci i pomoći, jer već oko sebe imate zaštitni obruč. Sve je mindset, ali kako bih vam udovoljila i ne uplašila, reći ću da je mindset 85 %. Vaš mentalni sklop krivac je i ujedno zaslužan za mjesto u galaksiji u kojoj se nalazite upravo sada. Tko zna koje sam sve nevolje izbjegla samo zato što dio dana provedem vodeći računa o auri i kako da je osnažim?

Dvadeset minuta prije spavanja i prilikom buđenja je nešto najvažnije. Tada mozak manifestira bez ikakvih kontradikcija. Želite nešto? Gledajte u to, pratite, čitajte, proživite. Voda u stanu tekla je kao da su je usmjeravali anđeli čuvari. 

Vezano za vaše voljene osobe ili ortodoksne nejavljače... Poziv se može manifestirati u nekoliko dana, pa čak i povratak povratnika. Najdjelotvornija metoda je okretanje nove stranice, jednostavno obustavite svoj dotok energije i njihova energija, koja je tehnički cijelo vrijeme spojena na vašu bateriju - osjeti promjenu. Ako ste prekinuli dotok, ali niste otpustili - javit će se.

Ako ste prekinuli dotok, a ujedno otpustili, zaboravili, prekrižili - tada ste slobodni. Slobodni poput vode koja sama bira svoj put... Bez poplave (od suza).

*Za privatno tarot čitanje Mariji se možete obratiti putem maila marijafranolic93@gmail.com