Moonology karte izvučene su za svaki horoskopski znak. Evo što vam Mjesec poručuje ovaj tjedan:

OVAN

Stižu dobre vijesti! Uskoro ćete imati razlog za slavlje. Razmotrite što je već ovog trena razlog dza sreću i proslavite već sada, unaprijed. Sjećate li se onih legendarnih rečenica poput – Što više slavim život, život mi daje više razloga za slavlje? Ili, što da sutra izgubim sve ono na čemu se nisam zahvalila danas? Otvorite svoje srce i upravo sada budite najsretniji što možete. Poruka kaže – Dobit ćeš ono što želiš jednom kada zavoliš sve što sada imaš! Dobra vremena dolaze.
Ako postoji jedna nejasna situacija, sjetite se kako imate slobodnu volju. U redu je nešto ne izgovoriti. Nekad je najbolje raditi na onome što znamo, a predamo želju kako moramo znati baš sve. Ostavite neke poslove i odnose nedovršenima, Svemir zna najbolje. Mi nismo ono što nam se trenutno događa, nego ono što odlučujemo postati dan po dan. Ako vam je radi jednog odnosa nelagodno, promatrajte to iz perspektive kako vam se vaše tijelo obraća i priča s vama. Kroz fizičku bol ili neugodu, naša nam tijela šalju poruku o zapetljanim, zaglavljenim emocijama.
Nježno se podesite na slavlje. Otvorite svoje srce. Slavite život. Svakog puta kada vas zatekne druga situacija (nelagoda, odnosi s drugima) usmjerite se na prvu sugestiju Mjeseca.

BIK

Nekad ne možemo shvatiti što se točno događa jer je u situaciju upleten netko tko je posve neodlučan, neodređen i nesiguran u svoj idući korak. Nekadm iako točno znamo koji je naš idući potez, postajemo nesigurni jer je netko energetski upleten u situaciju sav u zbrci. Vjerujte svojim osjećajima, prikočite s akcijom i istražite svoje snove i intuiciju. Samo zato jer trenutno niste upoznati s njihovom kompletnom pozadinom i pričom, ne znači da ste pod obmanom. Naprosto, trebat će neko vrijeme da se ovaj izazov razjasni.
Dopustite da vam Svemir otkrije romansu. Romansa koju vam Svemir želi otkriti ne mora biti s nekim na koga računate ovih dana. Prepustite se transformaciji, odustanite od kontrole i ciljanog manifestiranja. Radite na očekivanju romanse, a odustanite od fiksacije na određenu osobu. Vjerujte u svoje moći kojima oblikujete svoj život i dopuštate da vas se usmjerava ondje gdje trebate biti, s kim trebate biti. Iz ove pozicije – uskladite se sa svojim namjerama.
U ovom ćete periodu naučiti mnogo o svojim moćima, ali i prepuštanju onima koji su moćniji od nas – Svemir i Mjesec drže vam leđa. Ostanite fokusirani na ono što želite.

BLIZANCI

Budite hrabri! Zemljani često imaju otpore prema promjenama. Što se više opirete promjenama, promjene će više boljeti! Nekad i nema nekog kompromisa kada su promjene u pitanju – koračajte hrabro naprijed iako se možda tresete od straha. Završavate jedan ciklus i nadomak ste novom. Kako bi se otvorio portal novih mogućnosti, morate razriješiti i otpustiti prošlost. Kome ste napokon spremni oprostiti? Za svoje najveće i najviše dobro, otpustite ono najgore i neželjeno od ranije. To više nema veze s vama. To više ne mora biti vaša priča. Ne definira vas.
Stižu i nove lekcije. S novim je lekcijama isto kao i sa strahom – što se više opirete lekciji, lekcija će više boljeti. Nemojte biti tvrdoglavi. Najviše što možete povezujte se s duhovnošću, budite blagi prema sebi, ali i prema drugima. Koliko su kvalitetni razgovori koje vodite sami sa sobom? Potičete li se ili obeshrabrujete? Postoji li osjećaj srama koji treba raskopati i deinstalirati? Je li vam radi nečeg ipak neugodno, naročito kada ste sami sa sobom? Prestanite osuđivati sebe, ali i druge.
Štetne razgovore između vašeg uma, duše i srca zamijenite korisnim razgovorima i empatijom. Podijelite svoju novu priču s drugima. Iznesite svoje iskustvo, ali iz pozicije pobjednika. Nema tog negativnog događaja koji ne možemo pretvoriti u našu priču o uspjehu. Sjetite se samo kako milijarderi prepričavaju svoje bankrote? Ništa nije onako kako se čini, sve ovisi o našem doživljaju.

RAK

Imate li hrabrosti zavrtjeti kolo sreće i vidjeti što će izaći? Igranje na sigurno ovih dana neće pomoći. Nitko ne kaže da trebate masivno riskirati i prokockati sve, ali nemojte odbijati riskirati. Vrijeme je da prisvojite optimizam, avanture vas zovu! Ako igrate na sigurno, to neće služiti svijetu! Volite se više, vjerujte sebi više.
Nešto se možda doima nemogućim, ali što je to za bilo koju boginju ako je jednostavno aktivirate? Koja vas boginja zove da ju aktivirate? Afrodita, Isis, Saraswati? Istražujte i aktivirajte potencijal jedne od njih. Tražite pomoć, ne morate kroz manifestaciju prolaziti sami. Najlakše je djelovati iz pozicije ega i živjeti u uvjerenju kako sve možemo sami. U konačnici, to ne mora biti posve netočno, ali koliko je uzbudljivije kada zatražimo pomoć sila većih od nas!
Jedan dio večeri provedite uz Mjesec. Šetajte ili jednostavno gledajte u njega kroz prozor. Komunicirajte telepatski s Mjesecom, povjerite mu svoje namjere. Imate li hrabrosti ne igrati na sigurno i otpustiti logiku?
Nemojte da vas strah usporava. Vaše su potrebe važne. Vaše su želje bitne. Svim svojim željama recite DA! Ono čega se bojimo često nije istina. Dapače, nikad se niti ne dogodi, barem ne onako kako samo strepili. Budite uporniji u potrazi za svojim snovima.

LAV

Vjerujte božanskom tajmingu. Nekad jednostavno nema druge. Naši preci živjeli su u skladu sa životnim ciklusima i ciklusima Mjeseca. Promatrali su faze Mjeseca kako bi znali u kojoj se i sami nalaze. Jedino tako, znali su što im je činiti. Ne možemo požurivati Mjesec. Nekad, ne možemo požurivati manifestaciju, makar bili vrhunski manifestatori. Strpljenje.
Čekati nije lako, lako ćemo se složiti s time. Požurivanje procesa nekada dovodi do neočekivano slabih rezultata, stoga iskoristite ovaj period kako biste usporili. Odmarajte, meditirajte, čitajte, pospremite sve ono što vam je ranije bilo mrsko dotaknuti ili niste imali vremena.
Mjesec je uvijek cjelovit, čak i kada ne izgleda tako. Drugačije rečeno, vaši odgovori uskoro stižu iako ih sada možda ne čujete. Iako neprekidno kreiramo svoju realnost, nekada kad je gotovo – gotovo je. Ono što je učinjeno to je napravljeno i tu negdje treba staviti točku. Vjerujte kako Svemir ima prekrasan plan za vas i prepustite se. Zaplešite s onim što jest. Nekad moramo prihvatiti situaciju iako nismo spremni naći se usred ishoda. Sutra je novi dan – i sam Mjesec nestane kako bi se opet pojavio, ali nikada zaista ne ode.
Često nas svi toliko trebaju da jednostavno zaboravimo malo sebe dati sebi. Predahnite. Sklonite se. Nestanite nakratko. Upravo poput Mjeseca koji zapravo nikada zaista ne ode.

DJEVICA

Izvučena je jedna od najpovoljnijih karata, a to je „Prsten oko Mjeseca“. Zaštićeni ste. Drugim riječima rečeno, što god se odvija ovih dana, posve ste sigurni i zaštićeni. Nije isključeno kako netko radi protiv vas. Nemojte zaboraviti da ste zaštićeni.
Ovaj pomalo nepovoljan period odraz je nečega iz prošlosti. Ako ste ikad mislili kako niste dobri u nečemu, to definitivno nije istina. Možda samo nije bio pravi trenutak. Ako nečeg ranije nije bilo dovoljno, ovih dana dolazi! Opazite kako nešto izazovno iz prošlosti stoji na putu u sadašnjosti – ovo je često prvi korak prema manifestaciji. Promatrajte prošlost tako da vas je oblikovala i formirala, ali nema utjecaj na ovo danas. Ne možemo natrag.
Ljudi koji nisu razjasnili sami sebi svoju prošlost često su ljuti i frustrirani. Ljutnja blokira manifestacije. Ne možemo ploviti rijekom koja je presušila, stoga morate napuniti svoj izvor razumijevanjem i ljubavlju. Prakticirajte ljubav i brigu prema sebi. Budite iskreni kako se osjećate. Komunicirajte s drugima, zatražite savjet iskusnijih i starijih. Iznova se kalibrirajte.
Ono što tražite nije izvan vas, nego u vama.

VAGA

Ništa ne ostaje tako kako jest zauvijek, stoga ako ste željni promjene – krenite se veseliti. Radovanje bez nekog naročitog povoda ima nevjerojatan učinak jer stvara pozitivno očekivanje, a znamo da očekivanje kreira. Pjesma koju začujete na radiju može biti vaša poruka. Vodite računa o znakovima oko vas i neka vas povedu prema manifestaciji. Ako vas promjene užasavaju to samo znači da ne vjerujete dovoljno Svemiru. Odmah sada postavite namjeru i uvjerenje kako se sve odvija za vaše najveće i najviše dobro.
Promjena je neizbježna ovih dana. Očekujte pozitivne događaje. Ako se osjećate nelagodno, slobodno krenite kopati dublje. Čega vas je strah? A čega sram? Budite posve iskreni. Naše su mračne sjene dio nas i nekad ih je teško voljeti. Sve dok ne zavolimo svoj mrak, nećemo iskusiti pravo svjetlo. Slobodno si priznajte ono što oklijevate priznati. Učinite to sami sa sobom, otpustite taj teret. Svi imamo svoje tamne strane i svi smo netko posve drugi iza zatvorenih vrata. Nekad upravo to koči naše manifestacije.
Razmotrite što nikako ne želite izgubiti, a zatim to izgubite na komadu papira. Pišite kako se osjećate jer ste ostali bez toga. Pronađite pozitivan ishod, jer nikad ništa nije toliko beznadno koliko nam se čini. Vratite se u realnost u kojoj imate sve. Opustite se.

ŠKORPION

Pozvani ste promijeniti svoj ton. Signal. Zvuk. Izvodite li neprekidno jednu te istu pjesmu? Predstavu? Razmišljate li o promjeni? Je li moguće da trebate drugačije misli, srce, mišljenje? Mislite li da je moguće ažurirati svoje misli, uskladiti srce s novim potrebama, saslušati nečiju sugestiju?
Možda bi svi drugačije odgovorili na vaše potrebe kada biste zapjevali neku drugu pjesmu. Vrijeme je za novu taktiku. Nemojte biti tvrdoglavi i poslušajte druge, ali krenite voditi računa o novoj perspektivi. Mjesec vas poziva na promjenu i nove početke. Staro, a više vam ne služi, pozvani ste okončati. Moguće je kako vam tako nešto nije niti na kraj pameti, ali vrijeme je za rezove. Morate krenuti ispočetka. Oslonite se na hrabrost i snagu. Čak i ako je vaša priča nova ili izlizana poput sage, vrijeme je za novo poglavlje.
Ovo su pozitivni trenuci, promjene su uvijek uvod u neke nove nade i snove. Napravite mjesta za nove užitke i zabave. Ovog puta niste pozvani na izolaciju ili nekakve velike akcije. Koliko je samo jednostavna poruka Mjeseca za vas... A ako se čini zahtjevno, onda vjerojatno i jest neophodno.

STRIJELAC

Izvučena je za početak karta koja se zove – Očaranost. Bit ćete očarani. Vjerovali ili ne, čarobna vremena stižu. Život se odvija u ciklusima, a ovaj je na vašoj strani. Vjerujte ovom procesu.
Vrijeme je za odmicanje od negativaca i onih koji vam spuštaju vibraciju. Vaša namjera uvijek i zauvijek ima neizgovorene moći! Razjasnite sami sebi vlastite želje i snove. Naši su preci koristili magiju Mjeseca, sad je vaš red! Poput svojih predaka, i vi imate magične moći. Ne znamo koliko smo moćni dok se ne krenemo igrati s manifestacijama. Osjetite svoje želje, prepustite se njihovoj ljepoti.
Ovog vas puta Mjesec poziva da pronađete prostor za svoje želje. Odstranite sve ono što smeta ili koči vaše manifestacije.
Što točno čekate? Čekate li da netko drugi nešto započne ili dovrši umjesto vas? Tako nikada nećete saznati od čega ste sazidani. Recite sebi - Dosta sam mozgala, idem to učiniti! Vaše se želje moraju podudarati s vašim akcijama. Ono što očekujemo i ono čemu svjedočimo uvijek se podudara, bez iznimke! Budite odvažni i usudite se.

JARAC

Što vam Svemir želi reći? Iznimno je važno naučiti čitati znakove na spiritualnom putu. Znak dolazi kroz 24 sata kroz pjesmu, stih, brojeve, uzorak. Slušajte svoju intuiciju i pratite snove. Uskoro će se vaš fokus promijeniti stoga obratite pozornost na znakove. Vraćate se zdravijim navikama.
Nekada se moramo zauzeti za sebe. U vašem slučaju, to je sada. Preuzmite kontrolu nad situacijom i zaobiđite one koji pružaju manje. Ako netko nešto ne cijeni, tada im to jednostavno oduzmite. Vrijedi u slučaju vremena, pažnje, empatije, ljubavi.. Vrijeme koje nekome poklanjamo naš je najvrjedniji resurs. Ako netko to ne cijeni, posvetite se sebi ili usmjerite pažnju ka nekom drugom. Nemojte se spuštati ispod nivoa. Vrijeme je za mudre izbore. Nemojte se nikome ispričavati zato što živite svoju istinu.
U najavi je nova romansa. Prepustite se i izložite novim pozivima. Nemojte odbijati druženje. Neka vas čisti osjećaj vodi prema novim avanturama. Dolaze ona druženja tijekom kojih vas trbuh boli od smijeha. Zabavna vremena sustižu vas. Živite za ljubav i smijeh, a smijeh i ljubav redovno će vas obilaziti.

VODENJAK

Ovo je treći Moonology oracle deck, svaki ima svoju verziju balansiranja duhovnosti i praktičnosti. Izvučena je karta koja se jednostavno zove Fokus, a sugerira kako je imati snove u redu, no što je s akcijom? Nemojte se uspoređivati s drugima, držite svoj ritam, pratite svoj tempo, ali isto tako disciplina se mora brusiti. Nemojte osuđivati druge, ponajmanje ne sebe. Usredotočite se i ostanite fokusirani. Postoji jedan prirodni ciklus koji zahtijeva strpljenje. U redu je ne dobiti sve preko noći, ali svakog se dana morate pojaviti i raditi na svojim planovima. Disciplina i akcija moraju se odraditi svakog dana.
Nemojte prihvaćati prazna obećanja ili davati ista. Razmotrite kome sve vjerujete i ima li tu praznih obećanja? Držite do svojeg integriteta i svoje riječi.
Vrijeme je da se fokusirate na financije i materijalno. Očekujte obilje i obilje će zasigurno doći. Obilje prati našu frekvenciju. Okružite se osobama koje volite i kojima vjerujete. Izrazite svoj potencijal. S pomoću ovakvih pristupa imate sve za generiranje gotovine koju priželjkujete. Novac uvijek prepozna visoku vibraciju.

RIBE

Burna, nepredvidiva vremena u najavi. Spremni ste nešto ili nekog ostaviti iza sebe. Strah vas malo zadržava, ali ništa što trebate ostaviti iza sebe ne mora nastaviti dalje za vama. Najmračnije je prije svitanja, stoga opazite koliko ste moćni kada nastupi mrak. Ovdje nismo došli po teška vremena, došli smo po lekcije. Vezano za jednu temu – vi ste svoju svladali.
Otpustite sve negativne osjećaje. Ali pazite sad ovo – pokažite osjećaje onima koji trebaju osjetiti kako se osjećate. Izrazite se. Objasnite kako se osjećate. Recite im.
Moguće je kako ste s nekim zaluđeni, ali vodite računa da ne upadnete u dramu. Vratite svoj doživljaj u perspektivu. Ako ste se u nekog „ludo zaljubili“ razmotrite „ludo“. Koliko je to uopće zdravo? Isto tako, ako se netko ludo zaljubio u vas – koliko je to na dugi rok uopće poželjno? Slobodno usporite.
Jeste li upoznati sa svojom snagom i kako je koristite? Svi imamo supermoći, pa tako i vi. Svi su na ovaj ili onaj način genijalni, pa tako i vi. Unaprijedite i poboljšajte svoj život. Stavite sebe i svoje potrebe na prvo mjesto.

*Za privatno tarot čitanje Mariji se možete obratiti putem maila marijafranolic93@gmail.com