Ovo su boje i brojevi koji će, prema astrološkim predviđanjima i portalu Atma.hr, ove godine poduprijeti vaš znak.

OVAN

2024. godine financije će vam biti u fokusu pa trebate biti spremni na moguća iznenađenja. Ipak, bit ćete iznimno društveni, a okolina ne samo kako će vas dobro prihvatiti već ćete svojom komunikacijom ostvariti nova prijateljstva koja će se pokazati povoljnima za vaš razvoj. Samci će napokon dobiti priliku izići iz začaranog kruga i upoznati osobu kroz koju će se nastaviti razvijati u pravom smjeru.

Vaš je sretan broj 4, a boja grimizno crvena.

BIK

Vaš sretan broj je 11, a boja tirkizna.

Godina vam donosi pregršt uzbuđenja na poslovnom frontu, a sklad u privatnim i partnerskim odnosima. Lako ćete rješavati nesporazume i posvetit ćete se pronalasku balansa u svemu što činite. Svakako imate priliku obogatiti svoj život i stabilizirati se.

BLIZANCI

Ove ćete godine naučiti kako se postaviti i djelovati diplomatski kako biste za sebe izvukli najbolju korist, točnije ono što uistinu i zaslužujete. Vrijeme je da se posvetite novim projektima i počnete ih realizirati. Prestanite sumnjati u sebe i vlastite kvalitete. Znate koliko ste uložili i zvijezde vas sada vode do uspjeha. Samo odlučno.

Pri tome vam može pomoći vaš sretan broj 18 i kraljevski plava boja.

RAK

Iskoristite godinu za sklapanje novih prijateljstava jer ćete se kroz njih ostvarivati i širiti privatno i karijerno. Bit ćete iznimno ambiciozni i nemojte si dozvoliti neodlučnost jer biste mnogo toga trebali ostvariti. Ujedno u vama plamti romantika i partner kojemu se posvetite ove će godine biti pravi sretnik, u centru vašeg Svemira.

Vaš sretan broj je 13, a boja smaragdno zelena.

LAV

Vaš sretan broj je 7, a boja smeđa.

Smiješi vam se promaknuće na poslu, ali obratite pozornost na sve što vam se potencijalno čini problematičnim kako biste istaknuli svoje kvalitete i privukli pažnju nadređenih i suradnika. Budite spremni na ljubavne izazove i shvatite samo jednu činjenicu – za uspjeh je bitna komunikacija. Prvenstveno vaša, a osobe s kojima ne možete komunicirati ili do kojih ne možete prodrijeti nisu partner za vas.

DJEVICA

Ove vam godine zvijezde nude realizaciju dugo gajenih želja, a ključ vašeg uspjeha leži u saznanjima koja ste na svom životnom putu prikupili te mudrosti koja je iz njih proizašla. Osjećat ćete ljubav koja će vas ispunjavati i napokon ćete osjetiti silno potreban nalet energije.

Vaš je sretan broj 1, a boja maslinasto zelena.

VAGA

Očekuje vas mnoštvo promjena, uglavnom pozitivnih, ali morat ćete postati fleksibilni i naučiti se prilagoditi svemu što vam predstavlja izazov. Zvijezde su vam naklonjene pa prihvatite to i ulažite u svoje psihofizičko zdravlje.

Vaš je sretan broj 12, a boja zlatno žuta.

ŠKORPION

Ove godine vaš je broj sreće 7, a boja kobaltno plava.

U vaš se život šulja ljubav i polako preuzima kontrolu. Vodite se svojim snovima, ali budite prizemljeni pri djelovanju s financijama. Bez obzira koliko se nekome predali ne zaboravite na svoje potrebe i dobro ih osluškujte kako biste iskoristili sve što vam zvijezde nude.

STRIJELAC

Uz vašu zaštitnu vatreno crvenu boju i sretan broj 3 ne gine vam romantika. Preuzmite inicijativu u svakom aspektu djelovanja pa i onom intimne prirode. Svjesni ste svoje kreativnosti, a ona će se sljedeće godine produbiti i pozvati vas na realizaciju ideja koje će biti plodonosne. Samo odvažno i učinkovito. Rezultati iz snova su vam na dohvat ruke.

JARAC

Ne bojte se preuzeti odgovornost jer znate kako ste spremni za više od onoga što vam je do sada bilo ponuđeno. Investirajte vrijeme u fizičke aktivnosti i djelujte s ciljem postignuća višeg ili boljeg od standarda na koji ste navikli. Zvijezde vam nude priliku postati iznimnima ove godine.

Vaša je sretna boja magenta, a broj 6.

VODENJAK

Određeni će periodi buditi ideje o neizvjesnim ishodima, ali vaš uspjeh ovisi isključivo o sabranosti koja vam sada mora biti temelj osobnosti. Zatvorit ćete neka stara poglavlja i imat iznimnu priliku posvetiti se novim realizacijama koje će u vaš život unijeti prijeko potrebnu svježinu.

Vaš je sretan broj 9, a boja nebeski plava baš kao i visine u koje se ove godine imate priliku vinuti.

RIBE

Potpomognuti brojem 2 i snažnom crveno – narančastom bojom, pred vama je period diplomatske komunikacije i iznimno toplih odnosa sa suradnicima zbog kojih ćete uspjeti imati potporu pa i glavnu ulogu u svemu što naumite. Vjerujte svojim instinktima i uspjeh je vaš.

Izvor: Atma.hr