Saznajte što horoskop za vikend od 15. do 17. prosinca 2023. donosi vašem znaku!

Ovan

Vikend će biti kao stvoren za avanture! Spremite se za neočekivane susrete i uzbudljive situacije. Ovo je vrijeme za istraživanje novih mjesta, probijanje granica i uživanje u slobodi. Ne bojte se eksperimentirati i isprobati nešto potpuno novo. Bilo da je riječ o spontanom putovanju ili aktivnostima na otvorenom, iskoristite svaki trenutak punim plućima.

Bik

Vikend donosi priliku za emotivno punjenje. Fokusirajte se na svoje unutarnje osjećaje i budite nježni prema sebi. Ovo je vrijeme za duboko povezivanje s obitelji ili bliskim prijateljima. Kreirajte prostor za intimnost i osjećaj sigurnosti. Osjećajte se slobodno izraziti svoje emocije i podijeliti svoju iskrenost s drugima. 

Blizanci

Vaš um će biti vrlo aktivna zona ovog vikenda. Odličan je trenutak za istraživanje novih interesa, hobija ili čak učenje nečeg potpuno novog. Komunikacija će biti ključna - izrazite svoje misli, ali i budite spremni slušati druge. Možda ćete otkriti inspiraciju u razgovoru s nekim nepoznatim ili u neočekivanom događaju.

Rak

Opustite se i uživajte u udobnosti ovog vikenda. Vaša udobna atmosfera kod kuće bit će izvor radosti i relaksacije. Razmazite sebe i svoje bližnje s ukusnim obrocima ili omiljenim filmovima. Ovo je idealan trenutak za opuštanje i povezivanje s ljudima koje volite. Neka vaša sigurnost bude vaša najveća prednost ovaj vikend.

Lav

Vikend je za vas prilika za sjaj i zabavu. Neka vaša kreativnost zabljesne! Organizirajte druženje, izrazite se kroz umjetnost ili se jednostavno prepustite aktivnostima koje vas čine sretnima. Neka vaš entuzijazam zasja kroz sve što radite. Pokažite svoju velikodušnost prema drugima i uživajte u pozornosti.

Djevica

Vikend je vrijeme za povezivanje s ljudima oko sebe. Potrudite se da se osjećate povezano s vašim najbližima. Ovo je idealno vrijeme za rješavanje nesuglasica ili za poticanje harmonije u odnosima. Organizirajte druženje ili događaj koji će okupiti ljude i unijeti veselje u vaš život.

Vaga

Ovaj vikend je vaša prilika za duboko istraživanje. Zaronite u svoje strasti i interesiranja. Ovo je odlično vrijeme za introspekciju, meditaciju ili istraživanje skrivenih znanja. Budite otvoreni prema promjenama i iskoristite ih kao priliku za osobni rast.

Škorpion

Ovaj vikend naglašava važnost ravnoteže. Fokusirajte se na stvaranje harmonije između obaveza i opuštanja. Organizirajte svoje vrijeme kako biste pronašli mir i uživali u trenucima samoće, ali isto tako se prepustite druženju s bliskim ljudima. Pronađite način kako kombinirati produktivnost s uživanjem.

Strijelac

Vaš avanturistički duh će procvjetati ovaj vikend. Ovo je vrijeme za istraživanje, putovanja ili barem otkrivanje novih stvari u svojoj okolini. Budite otvoreni za nova iskustva i susrete s različitim ljudima. Pronađite način kako da se povežete s raznolikošću i uživate u slobodi koju vam pruža.

Jarac

Ovo je vrijeme za suosjećanje i povezivanje s emocionalnom stranom. Posvetite se svojoj intuiciji i osjetljivosti. Neka vaše kreativne struje teku slobodno - bilo da je riječ o umjetnosti, glazbi ili pisanju. Budite spremni pomoći drugima i pružiti podršku onima kojima je potrebno vaše razumijevanje.

Vodenjak

Ovaj vikend je vaša prilika za oslobađanje od ograničenja. Dopustite svojoj ekscentričnoj strani da zasja. Isprobajte nekonvencionalne aktivnosti ili društvene događaje. Budite otvoreni za nove ideje i promjene. Povežite se s ljudima koji dijele vaše vizije i ideale.

Ribe

Ovo je vrijeme za postavljanje ciljeva ili planiranje koraka prema svojim dugoročnim ambicijama. Organizirajte sebe i svoje okruženje kako biste osigurali stabilnost i osjećaj sigurnosti. Budite ambiciozni i fokusirani na svoje ciljeve.

Izvor: Sensa.hr/S.H.