Puni Mjeseci u Raku uvijek snažno naglašavaju emocije. Ako osjećate vrtlog različitih osjećaja, znajte da postoji toliko kozmičke podrške na vašoj strani za postići ravnotežu, piše Forever Conscious.

Poravnanje sa Siriusom – odbacite sve što vas sputava

26. prosinca, pun Mjesec će se točno poravnati sa Siriusom, aktivirati njegovu energiju i emitirati je u naš život. Sirius je zvijezda svjetlija od našeg Sunca i štuju je mnoge drevne kulture. Njihovi su spomenici izgrađeni u skladu sa Siriusom i postoje priče o bićima koja su sišla sa Siriusa kako bi ostavila svoju naprednu mudrost i znanje.

U astrologiji se za Sirius kaže da je naše duhovno Sunce. Kada se aktivira, zrači snažnu energetsku silu koja može prodrijeti u naše tijelo i unaprijediti frekvenciju.

Ova nam energija koristi u rješavanju problema, tehničkih poteškoća, lakšem prilagođavanju intuiciji i otpuštanju svega onoga što sprječava našu autentičnost. Osjetit ćemo kako emocionalno odbacujemo sve što nas sputava ili dobiti val inspiracije o tome kako se možemo snaći u situaciji kroz koju prolazimo.

Jupiter puni i omekšava

Jupiter je također aktivan pod ovim punim Mjesecom, stvarajući skladno poravnanje s Mjesecom. Jupiter ima moć širenja i hipernaboja, tako da će ojačati sve prisutne energije ovog punog Mjeseca.

Jupiter se smatra planetom dobrohotnosti i sreće, a astrolozi vjeruju da unosi obilje i radost u naše živote.

3 horoskopska znaka emotivno će doživjeti pun Mjesec u Raku

Iako će se naglašenost emocija osjećati na razini kolektivne svijesti, 3 horoskopska znaka bit će posebno povezana sa svojim osjećajima

Riječ je o Biku, Lavu i Djevicama. Ponajviše će im se činiti kako se nalaze u nemirnom razdoblju, a ovaj će pun Mjesec zapravo smiriti naboj različitih osjećaja kojim su okruženi. Konačno će intuitivno prizvati mir i stabilnost u svoj život, a odgovori na zamršena pitanja pojavit će se sami – važno je samo osluškivati ih.