Sezona Vodenjaka počinje 20. siječnja i traje do 19. veljače 2024. godine, a donosi obilje iscjeljujuće i pročišćavajuće energije. Vodenjak je znak poznat po svojoj neobičnoj osobnosti i ekscentričnosti, a usmjeren je na slobodu, svježe ideje i inovacije, prenosi Forever Conscious.

Evo kako će ova sezona utjecati na svaki horoskopski znak!

Ovan

Sezona Vodenjaka skrenut će vam pozornost na zajednicu i okruženje. S kim provodite najviše vremena? U kakvom okruženju postižete uspjeh? Možda ćete morati preispitati s kim se okružujete - u redu je reći 'ne' ako je potrebno. Ako želite privući neke nove ljude, započnite novi tečaj ili upišite dodatnu aktivnost.

Bik

Što vam donosi osjećaj svrhe? Sezona Vodenjaka dobro je vrijeme za razmišljanje o ovom pitanju. Svi želimo osjetiti svrhu kada se ujutro probudimo, ali naša svrha ne mora biti neka velika stvar. Razmislite o malim načinima na koje možete početi unositi više svrhe u svoj život. Život je ovdje i sada; to je naša krajnja svrha, stoga pogledajte možete li pronaći načine da tijekom ove sezone Vodenjaka unesete više radosti u svoj život!

Blizanci

Sezona Vodenjaka je vrijeme da proširite svoja razmišljanja. Mogli biste otkriti da trebate odbaciti ograničavajuća uvjerenja ili misli koje su ukorijenjene u svakodnevici. Fokusiranje na obilje i zahvalnost uvijek je korisno - naše misli mogu biti tako moćne, a sezona Vodenjaka vaša je prilika da ih natjerate da rade za vas.

Rak

Mogli biste se osjećati pomalo umorno ili letargično kako nastupi sezona Vodenjaka. Vi ste osjetljiva duša i ponekad vam može trebati više vremena za sebe. Sezona Vodenjaka vaša je prilika da iskoristite to vrijeme za odmor i oporavak. Ovo je vrijeme za vježbanje brige i nježnosti prema sebi. 

Lav

Osjetit ćete posebno snažnu energiju tijekom punog Mjeseca u Lavu 25. siječnja. Ovaj pun Mjesec vaša je prilika da zablistate; donosi svijetlu, hrabru energiju zbog koje ćete se osjećati optimistično i nadahnuto. Ovo je prekrasan pun Mjesec koji donosi povećanje samopouzdanja i motivaciju za stvaranje novih i uzbudljivih ciljeva. Sezona Vodenjaka također vas može natjerati da se usredotočite na odnose u svom životu. 

Djevica

Vrijeme je da se organizirate - ako ste stereotipna Djevica, to bi vam trebala biti jedna od omiljenih radnji! Ako želite započeti novi posao ili nove projekte 2024. godine, sezona Vodenjaka nudi energiju podrške pa je iskoristite. 

Vaga

Sezona blagdana je gotova, ali izgleda da za vas tek počinje! Vaš će društveni kalendar vjerojatno biti prepun tijekom ove sezone Vodenjaka i čini se da imate što za proslaviti. Zabava i druženje doista mogu biti izvor nadahnuća za vas pa se potrudite povezati s onima koje volite. 

Škorpion

Stvaranje prostora koji djeluje usklađeno i organizirano može učiniti čuda za vašu produktivnost i opći osjećaj mira. Možda je vrijeme da raščistite nered, reorganizirate spavaću sobu ili razmislite o konačnom preseljenju na novo mjesto. Kao osjetljiva duša, budite sigurni da štitite svoju energiju i prakticirate mnogo brige o sebi, posebno ako se inače previše brinete o drugima.

Strijelac

Vrijeme je da prihvatite svoje misli i osjećaje  - vođenje dnevnika sjajan je način za to! Čini se da komunikacija, povezivanje i izražavanje onoga što stvarno osjećate donosi odgovore koji su vam potrebni tijekom ove sezone Vodenjaka. Ponekad, da bismo se bolje izrazili, prvo moramo shvatiti kako se doista osjećamo. Tada postaje lakše razgovarati o stvarima i komunicirati s drugima. 

Jarac

Sezona Vodenjaka dobro je vrijeme da se usredotočite na osjećaj vlastite vrijednosti. Tražite li potvrdu iz vanjskih izvora? Osjećate li se vrijednima samo ako imate određenu stvar ili ako izgledate na određeni način? Dopustiti da vaša vrijednost bude vezana za te stvari nikad ne završi dobro, pa se radije usredotočite na gradnju osjećaja vrijednosti i samopoštovanja iznutra. 

Vodenjak

Okružite se ljubavlju, radošću i uzbuđenjem za ono što je pred vama tijekom svoje sezone! Pun Mjesec u Lavu 25. siječnja bit će prekrasno vrijeme za druženje s prijateljima i obitelji. Uz Uran, vaš vladajući planet, stacioniran izravno 27. siječnja, sve će izgledati toliko prirodno i jednostavno. Prelazak Plutona u vaš znak znači da je transformacija u tijeku, ali ne brinite, ova transformacija je spora i stabilna. Ipak, u tijeku je, pa očekujte da će sljedeće poglavlje uključivati puno odbacivanja i oslobađanja. Svaki završetak ujedno je i novi početak - uživajte!

Ribe

Ovo će biti sezona čišćenja i zatvaranja. Imat ćete potrebu završiti nedorečene stvari, organizirati se i stvoriti prostor za novo poglavlje koje se sprema. Možda su neke stvari preteške da biste ih ponijeli sa sobom na sljedeće putovanje. Pun Mjesec u znaku Lava 25. siječnja i mladi Mjesec u znaku Vodenjaka 9. veljače bit će dobro vrijeme da napravite inventuru onoga što treba otići, a što treba ostati.