Dnevni horoskop za 27. veljače 2024. godine!

OVAN

Imate potrebu pokazati sve svoje boje i pohvaliti se njima te steći priznanje za uloženi trud. S druge strane, niste sigurni je li sada pravi trenutak za to. Zašto se zaustavljate? Ako vam zaista odgovara vrijeme u samoći, doticaju sa sobom, učinite to. Želite li se pak istaknuti, također nećete pogriješiti. Samo osluškujte sebe. Vaša nutrina drži sve odgovore.

BIK

Skloni ste djelovati impulzivno. Ne činite to. Mogli biste ostaviti sasvim suprotan dojam od onog koji vam je sada potreban. Svjesni ste svoje moći, ali ponekad ona može djelovati suviše surovo, negativno. Ne želite umanjiti ljude s kojima ste okruženi. Birajte danas svoje bitke, to vam je mnogo potrebnije. Ponekad treba sačuvati svoje iskonske potencijale za neki, pogodniji trenutak.

BLIZANCI

Posvetite malo pažnje svojim financijama. Sumnjate li na neke probleme ili situacije koje bi se uskoro mogle zapetljati, pokušajte ih odmah spriječiti. Neke prilike djelovat će predobro da bi bile istinite, a to je zato jer i jesu. Planirajte nekoliko koraka unaprijed i vodite se sljedećom riječju – sigurnost. Radije potražite oslonac, a ne prepuštajte se riziku.

RAK

Podcjenjujete se, ponovno. Umjesto toga, shvatite sve što ste već ostavili u nasljeđe svojim djelovanjem. Umjesto sumnje prizovite u misli svoje mogućnosti, snagu. Podsjetite koliko ste i mentalno i fizički jaki. U periodu ste kreativnog rada stoga ga iskoristite što je više moguće. Samo se kočite, a bez potrebe i to znate. Treba li vam više pažnje? Znate komu se možete obratiti.

LAV

Budite jasni u svojim namjerama kako ih netko ne bi krivo protumačio. Ljudi ne mogu čitati misli niti razumjeti što se zbiva u njihovoj pozadini, ako ih ne komunicirate ispravno. Tražite li partnera i posustajete, prisjetite se kako je ponekad potrebno izići iz zone udobnosti i isprobati nešto novo. Nije li to dovoljno izazovno trenutno?

DJEVICA

Mogli biste se naći u situaciji u kojoj uopće ne želite sudjelovati. Dobro je što bi se ona mogla pokazati korisnom, ali samo ako od vas zahtjeva stručno mišljenje. Ostale ignorirajte. Imate li priliku odmaknuti se od rutine očekuju vas susreti s pojedincima koje ste zanemarili ili previdjeli, a koji bi na vas mogli ostaviti vrlo pozitivan dojam. Čak takav i da ih uvrstite u svoj društveni život mnogo češće u narednim danima.

VAGA

Potrebne su vam kvalitetne, skladne interakcije. Ipak, sami ćete biti odgovorni za njihov nedostatak jer, ćete teško čitati potrebe drugih. Mogli biste reći nešto nezgrapno i time poljuljati određenja mišljenja kojima je sada potrebna stabilnost. Budite blagi, taktični prema drugima i pokušajte shvatiti što vam prikriveno poručuju. Ako niste u odnosu, ovo je od posebne važnosti jer, u suprotnom biste mogli propustiti sjajnu priliku.

ŠKORPION

Ako danas i ne uspijete u postizanju određenih ciljeva i nauma, gledajte na to pozitivno i ne posustajte. Zaboravljate ponekad cijeniti vrijednosti učenja na vlastitim propustima. Oni su samo nove prilike, zapamtite to. Ne dopustite drugima da vas podsjećaju na neuspjeh koji ste prihvatili jer vi znate kako je riječ o privremenoj situaciji i jasno vam je kako ga pretvoriti u dobit.

STRIJELAC

Očito je dan za potencijalne konflikte pa se pripremite na susret s različitim mišljenjima. Nervirat će vas nedostatak inicijative određenih kolega ili bliskih osoba te ponavljanje tema za koje ste mislili kako su već stvar prošlosti. Dišite i prisjetite se kako niste tu za rješavanje tuđih problema, a opet imate kreativnu priliku pomoći. Zašto to ne učiniti na zadovoljstvo svih?

JARAC

Mogli biste i vi podlijeći negativnim načinima komunikacije; ali, nekima će baš takav pristup trebati jer će im pomoći sagledati situaciju iz druge perspektive. Pripazite kako biste i dalje razgovarali na pristojan način jer nema potrebe za pokazivanjem nekog strašnog lica. Trebali biste biti vođa, prihvatite danas tu ulogu.

VODENJAK

Očekuje vas iznenadan obiteljski poziv ili posjet, a to će u vaš život unijeti pozitivnu energiju. Među rijetkima ste kojima je ovaj dan ispunjen i bez nesuglasica ili frustracija. Takva situacija djelovat će vrlo korisno na vas i otvoriti vaše kreativne kanale. Opustite se i oslonite se na svoje najbliže kako biste dobili odgovor na ono što vam trenutno zadaje probleme. Vjerujte njihovom savjetu jer imaju isključivo iskrene i konstruktivne namjere.

RIBE

Odvojite vrijeme za introspekciju. Želite li nešto podijeliti s drugima prvo se dobro upoznajte sa značenjem koje ima za vas. Ne trebate analizirati, već si samo dopustite prisutnost određenih misli i emocija. One nisu posebno jake, ali su dovoljno velike kako bi dobile smisao. Budite vrlo iskreni prema sebi i upitajte se ono što već neko vrijeme odgađate.