Horskop za vikend od 8. do 10. ožujka 2024. godine!

OVAN

Vikend će za Ovnove biti pun uzbuđenja i energije. Planirajte spontane aktivnosti s prijateljima ili voljenom osobom. Povedite ih na neko novo mjesto i isprobajte nešto što do sada niste. Ovo je savršen trenutak da se jednostavno samo prepustite životu i uživate u trenutcima odmora i zabave.

BIK

Opustite se i uživajte u vikendu – to je savjet za vas. Posvetite se odmoru i uživanju u trenucima kod kuće ili poznatoj okolini. Osjećate kako ste tijekom tjedna bili previše napeti zbog poslovnih i privatnih okolnosti pa je upravo zbog toga važno napuniti baterije kada za to uhvatite priliku.

BLIZANCI

Vikend je vrijeme za druženje. Organizirajte sastanak s prijateljima ili obitelji, ili čak sudjelujte u nekom društvenom događaju. Razgovarajte i dijelite svoje ideje s drugima. Raznolikost iskustava će vas osvježiti, a produbljivanje odnosa s bližnjima učiniti zadovoljnima i sretnima.

RAK

Ovo je vrijeme za oslobađanje od svojih uobičajenih rutina i dopuštanje entuzijazmu da vas vodi kroz dan. Možda biste željeli isprobati nešto novo što ste oduvijek željeli, ali se niste usudili. Sada je pravo vrijeme da se prepustite avanturi.

LAV

Ovo je vrijeme za otvoreno izražavanje vaših osjećaja i potreba u ljubavnom odnosu. Budite hrabri u izražavanju ljubavi i neka vaša velikodušnost i toplina obasjaju ljude oko vas. Ako ste u vezi, vikend je idealan za dublje povezivanje i zajedničko planiranje budućnosti. Razgovarajte o svojim snovima i ciljevima te podržavajte jedno drugo. Ako ste slobodni, ne zaboravite pokazati ljubav prema sebi.

DJEVICA

Vikend je savršeno vrijeme da se posvetite učenju i radu na područjima koja vam možda predstavljaju izazov. Fokusirajte se na svoju snagu i pozitivne aspekte osobnosti koje donosite u proces učenja. Vaša analitičnost, organizacijske vještine i predanost mogu vam pomoći u uspješnom savladavanju novih informacija.

VAGA

Ovaj vikend donosi priliku za preuzimanje odgovornosti za svoje djelovanje i duboko razmišljanje o vlastitim postupcima. Razmislite o nedavnim situacijama i postupcima. Postavite si pitanja o svojoj motivaciji i utjecaju na druge - iskreno se zapitajte je li postojao prostor za bolje odluke ili komunikaciju. 

ŠKORPION

Ovo je idealan trenutak da se posvetite iskrenosti, kako prema sebi tako i prema drugima. Iskrenost je ključna za izgradnju dubokih veza i osobnog rasta. Razmislite o svojim granicama i jasno ih postavite. Iskrenost prema sebi uključuje sposobnost prepoznavanja kada ste preopterećeni ili kada vam je potrebno vrijeme za sebe.

STRIJELAC

Zračite pozitivnošću i optimizmom, a ljudi će se osjećati privučeni vašom energijom i vedrom naravi koja će podizati atmosferu. Iskoristite priliku upoznati nove ljude, čuti njihove priče i proširiti svoju mrežu poznanstava. Raznolikost iskustava obogatit će vaš vikend.

JARAC

Budući da vam odgovara stabilnost, razmotrite odlazak u prirodu. Provedite vrijeme šetajući, meditirajući ili jednostavno uživajući u miru i tišini. To će vam pomoći osvježiti se i napuniti energijom. Prepoznajte svoju snagu i moć, i ne zaboravite vjerovati u vlastite sposobnosti.

VODENJAK

Ovaj vikend donosi uzbudljivu priliku - susret s starim prijateljem. Ova neplanirana rekonstrukcija prošlih veza mogla bi donijeti radost, sjećanja i možda čak nove perspektive. Razmjena informacija ojačat će vašu povezanost.

RIBE

Otvoreno podijelite svoje osjećaje s članovima obitelji. Bilo da su to radosti, strahovi ili brige, iskrenost jača emocionalnu povezanost. Ovo je povoljan trenutak za otvoreni dijalog i prilika za usklađivanje očekivanja i sanjarenje o zajedničkim perspektivama.