Dnevni horoskop za 26. ožujka 2024. godine!

OVAN

Danas ćete biti percipirani kao pravi heroj unutar prijateljskog okruženja. Osjećat ćete se nadahnuto riješiti baš svaki problem na koji naiđete, a donosit ćete nova rješenja u izazovnim situacijama. Svi će vam se diviti pa budite svjesni vlastite vrijednosti i mogućnosti koje se kriju unutar vas. 

BIK

Fokusirajte se na odnose koji duže postoje u vašem životu, jer danas će otvoren razgovor s bliskom osobom biti ljekovit. Potrebne su vam pažnja i podrška koje ne možete pronaći u neizvjesnoj okolini pa se držite nekoga kome inače možete vjerovati kako biste ponovno osjetili pripadanje.

BLIZANCI

Iako često čujemo savjet kako bi bilo dobro napustiti zonu komfora, danas je ostanak u njoj najbolji savjet za vas. Ne morate uvijek težiti za promjenom i pronalaskom novog načina provođenja vremena, ponekad nema ništa loše u uobičajenim radnjama koje su nam poznate, a uživamo u njima. 

RAK

Netko bi mogao pokazati preveliku ovisnost prema vama što vam nikako neće odgovarati. Bit će vam potrebno vrijeme samo za vas i teško ćete se nositi s još jednom osobom koju morate usmjeravati. Ipak, ponekad je drugoj osobi puno teže nego li nam se čini pa se potrudite pružiti im najviše što možete - to ne mora biti baš onoliko koliko oni traže, ali važno je uspostaviti kompromis. 

LAV

Postoji vjerojatnost da ćete se danas naći u vrtlogu žustre rasprave koju nikako nećete moći napustiti. Morat ćete biti pažljiviji oko situacije koju možda sasvim slučajno potičete. Bitno je ne dopustiti drugima da prelaze vaše osobne granice i jasno im dati do znanja što smatrate neprimjerenim. 

DJEVICA

Osjećate snažnu potrebu za odmorom, a tu istu potrebu remete planovi vaših bližnjih. Morate pronaći način za poštivanjem vlastite želje i shvatiti da nema ničeg pogrešnog u blagom odbijanju drugih. Dokazano je da stavljanje sebe na prvo mjesto nije čin sebičnosti, nego nježnosti i brige. 

VAGA

Danas ćete morati napraviti nešto što inače ne volite, jer će vas jedna osoba koja vam i nije previše draga ugodno iznenaditi. Nemojte osjećati kako varate vlastita načela, ovo je samo znak da vas svemir navodi na nova promišljanja i stvaranje blažih granica. Budite iskreni i ponudite zahvalnost za ovaj čin ljubavi. 

ŠKORPION

Poslovne obaveze nikada nisu bile veće, a vaša motivacija manja. Dugoročno je potrebno uspostaviti određeni balans između onoga što moramo napraviti i onoga što zapravo želimo raditi. Nemojte se kriviti ako se u nekome trenutku te dvije potrebe ne podudaraju, ali kasnije morate pronaći tehniku nošenja s ovim problemom. 

STRIJELAC

Borit ćete se s vlastitim emocijama i pokušati ih dovesti u balans. Pitanja srca u nama uvijek bude snažni nalet energije, a sada je potrebno razum ostaviti sa strane i dati prevlast onome što osjećamo unutar sebe. Pronađite mjesto za mirno promišljanje i budite iskreni prvo sa sobom, a zatim i s drugom osobom. 

JARAC

Osjećate li kako ste i dalje u prošlosti? Koristi li vam stalna potreba za rekonstruiranjem prethodnih emocija i veza? Na taj se način nećete okrenuti ka budućnosti, ali ni uživati u trenutnim senzacijama. Prihvatite vrijednost i korist od bivanja prisutnim u ovome trenutku, jer samo tako ćete postati bolja verzija sebe. 

VODENJAK

Danas neće biti važno što vam netko govori, već tko je ta osoba koja vas kritizira. Nije istina da nam kritika baš uvijek može pomoći, kao ni to da je upućena u dobroj namjeri. Sjetite se Sokratovog testa trostrukog kriterija i razmislite uklapala li se sadržaj onoga što ste čuli u njega.

RIBE

Rijetko kada nas zadesi potpuno loš period, a puno češće od jedne negativne situacije čvrsto odlučimo kako baš ništa ne ide u dobrome smjeru. Ipak, pokušajte pronaći nešto dobro u situaciji koja nije išla po planu. Možda ste zapeli u gužvi, ali imali ste više vremena uživati u sunčanom danu - danas budite pravi optimist!