Dnevni horoskop za 1. travnja 2024. godine!

OVAN

Pokušajte uzeti pauzu od društvenih mreža te radije bijeg potražite u nekim drugim sferama. Javite se prijateljima, a pogotovo onima koji sada trebaju prihvatiti stvarnost i uvidjeti određene istine. Znaju kako se na vas mogu oslonite pa im, u ovom trenutku budite oslonac.

BIK

Opustite se i ne zamarajte suvišnim detaljima. Zapravo, dopustite si danas period bez pravila. Želite provesti dan u pidžami i gledati filmove? Biti sami ili iskušati neku novu aktivnost? Učinite ono što poželite. Nitko vam ne može diktirati život, osim vas samih.

BLIZANCI

Razmišljate o nekim odnosima koji su vam bliski, ali ne vidite prostora za uvećavanje njihove vrijednosti. Zapravo vas umaraju jer biste radije vrijeme proveli drugačije i s nekim drugim ljudima? Možda je vrijeme za iskren razgovor. Ignoriranje ovih razmišljanja neće razriješiti situaciju.

RAK

Pronalazite neki novi aspekt zabave, ispunjenja. Bilo da je riječ o obiteljskom okruženju koje vam pruža osjećaj sigurnosti i ugode ili jednostavno načinu razmišljanja. Nešto se u vama krčka. Pružite tome priliku da se razvije. Radite na odnosima koji vas sada vesele. Oni su vaš izvor kreacije.

LAV

Uživate u samoći. Ona vam neće donijeti neku posebnu samorefleksiju već će odagnati umor i pritisak koji osjećate. Potreban vam je trenutak za sebe. Osjećate kako vas očekuje priznanje za predani rad, a ipak, nešto biste na sebi mogli promijeniti. Nedostaje li vam neka komponenta koju dodatno trebate naglasiti, budite danas kreativni po tom pitanju.

DJEVICA

Imat ćete priliku ojačati neke spone, odnose od velikog značenja. Pokretač ste mnogih događanja i u njima uživate. Prepustite se ugodnoj atmosferi i ne forsirajte išta od onoga što trenutno je. To je taj trenutak, u kojemu treba zastati, a zatim ga oblikovati u vrijednu memoriju.

VAGA

Vaša najveća vrlina i snaga danas proizlazi iz strpljivosti. Bit ćete otporni na sve udarce, izazove. Poput stijene od koje se valovi mogu samo odbiti. I to će vam dati jedno posebno zadovoljstvo. Spoznaja kako sve proizlazi iz vas i kako imate snagu biti stabilnima.

ŠKORPION

Očekuje vas susret s nekim bliskim osobama koji bi se mogao pokazati vrlo zanimljivim. Ova platonska veza puna je inspirativnih poveznica i trenutaka i shvaćate kako uz taj odnos možete rasti bez rizika komplikacija. Jer, osjećaj je uzajaman.

STRIJELAC

Ne donosite neke konačne odluke danas. Radije se opustite i predajte danu. Dolazi vam prilika ispuniti najveće snove. Uživajte malo u okusu uspjeha, čak i ako vam se ne čini da ste ostvarili dovoljno. Što se snova tiče, očekujte i one noćne koji će biti vrlo aktivni. Obratite pažnju na njihove poruke.

JARAC

Usporite i prigrlite ritam koji donosi dan. Prošećite. Provedite malo vrijeme i sami, ako vam je to potrebno. Danas nemate razloga osjećati se prazno ili neispunjeno. Dapače, podsjetite se na sve uspjehe usprkos izazovima. Vrijedi uživati u malim trenutcima.

VODENJAK

Pripremite se na dane koji dolaze. Nudi vam se pregršt prilika, a danas se možete posvetiti razmišljanju o onome što uistinu želite i kojim smjerom biste trebali krenuti. Obaveza je mnogo, očekivanja su velika. Ali, najviše od sebe očekujete upravo vi.

RIBE

Ostavite se vrijeme za neki režim njege. Bilo da je riječ o sportskoj aktivnosti ili upravo dokolici, masaži, beauty tretmanu… Danas je dan tijekom kojeg si možete priuštiti ljubav prema sebi.