Tjedni horoskop od 1. do 7. travnja 2024. godine!

OVAN

Krajem tjedna za vas započinje novi ciklus. Nudi vam se pomoć Zvijezda kako biste otkrili sve što vam je potrebno za daljnji uspjeh. Dobro otvorite oči jer velike vijesti mogle bi vas inače iznenaditi. Pripremite se kako neće sve ići glatko, ali trebate proći kroz period samospoznaje kako biste mogli izdržati pozitivan intenzitet nadolazećeg perioda.

BIK

Prolazite kroz proces. Znate li onaj osjećaj kada nešto silno želite, a onda kad se dogodi, pretvori se u razočaranje? Moglo bi vam se upravo to dogoditi ovog tjedna. Ne budite razočarani, a ako jeste, slobodno se požalite jer to je dio ovog putovanja. Budite spremni na nove izazove, a kako biste se što bolje pripremili, dobar partner za slušanje i savjet sada vam je Riba.

BLIZANCI

Jeste li spremni za Merkurov utjecaj? Uostalom , vi ga najbolje poznajete, a ovog tjedna, zajedno s Djevicom mogli biste ga najviše i osjetiti. No, bez brige, to što ste sada u malom zastoju ne znači ništa doli znaka kako biste mogli uzeti predah. Prihvatite izazov Svemira, sve što kasni, ne isporučuje se, ne rješava… pokušajte ignorirati na tren. Nekada ne možete biti u kontroli i to je sasvim u redu.

RAK

Dok su drugi pod utjecajem retrogradnog Merkura, vama se Zvijezde smiješe. Vidite sve prije ostalih, imate energiju, ispunjeni ste. Osjećate proljeće i počinjete graditi neke nove situacije iz kojih će se roditi ono čemu ste dugo težili. Spremni ste čak i ubrzati ritam. No, što čekate? Pokrenite se, odmah.

LAV

Očekujte vrlo rijetku, a uistinu važnu situaciju u životu. Trenutak u kojemu ćete napokon jasno vidjeti sve što je pred vama u budućnosti i na koji način doći do onoga o čemu čeznete. Zvijezde vam se smiješe. Odjednom ćete imati osjećaj kako nešto morate učiniti i premda ćete krenuti s time, naoko neplanski; očekuju vas zapanjujući rezultati.

DJEVICA

Kao i Blizanci bit ćete pod utjecajem Merkura no kod vas će se to odraziti sasvim drugačije. Lilith vlada vašim emocijama i nitko, tko vam se zamjeri zbog toga nije siguran. Prolazite kroz period čišćenja pa je dobro prihvatiti ovakve reakcije i upitati se odakle proizlaze. Ujedno, imate priliku naučiti se kontrolirati kada nešto krene po zlu.

VAGA

Vaša intuicija bit će jaka, a stadij nostalgičnog razmišljanja ponudit će vam mnoštvo inspiracije. Kako biste izbjegli Merkurov utjecaj povežite se s osobom iz prošlosti koja na vas utječe kreativno. Budi drugačije načine razmišljanja. Nekoga koga ste uvijek smatrali posebnim. Ovaj period bitan je za vaš napredak, a svakako ako si priznate posebnosti koje leže u vama, ali ih sami ne znate probuditi.

ŠKORPION

Dok shvaćate kako drugi nisu u stanju u potpunosti razumjeti vašu viziju i kako se morate prepustiti utjecajima Merkura jer, ne možete promijeniti sve, od jednom.. u vama se bude strasti, posebno romantične. Možda je oko vas ludilo, ali upravo je zbog toga moguće naći uzbuđenje koje vam nedostaje.

STRIJELAC

Začudo, dok se ostali bore s izazovima, vi biste ovaj tjedan mogli proći neozljeđeno, ali samo ako prihvatite dosadu kao jedini siguran ishod. Zbog visokih tenzija na koje biste mogli naletjeti periodično, Zvijezde vam sugeriraju da ih ignorirate. Želite pomoći i to je u redu, ali ovog puta radije nemojte. Svakako ako nitko od vas pomoć ne zatraži. Uživajte u miru.

JARAC

Imate sreće, a iskusit ćete i trenutak spoznaje. U vama će se probuditi kreativna rješenja. Razmišljat ćete o budućnosti i pronaći načina za unaprjeđenje. Vaša staloženost sada je na vrhuncu i imate priliku ugrabiti ono što drugi uopće nisu u mogućnosti osvijestiti.

VODENJAK

U stanju ste kompletno ignorirati sve negativne vijesti jer znate kako na išta, osim vlastitog mentalnog i fizičkog zdravlja ne možete direktno utjecati. Funkcionirate ovaj tjedan u vlastitom Svemiru i to vam daje zaštitu od svih neočekivanih situacija, sukoba i nerazumijevanja.

RIBE

Očekuje vas vrlo uspješan tjedan. Da, rekli smo retrogradni Merkur, ali na vas ne utječe kako bi želio. Došli ste do određenih otkrića i zaključaka u koje ste sasvim sigurni. Iz vas stoga pršti samopouzdanje i ne dajete priliku sumnji da se uvuče. Ljudima koji vas sada ne razumije ne pridajte previše pažnje.