Horoskop za travanj i svibanj 2024. godine fantastičan je posebno za ova 3 znaka, koji dobivaju hrpu darova iz svemira. Zvijezde su povoljno postavljene za vodene znakove – tako će Rakovi, Škorpioni i Ribe imati razdoblje obilja!

Evo kakva energija očekuje ova 3 horoskopska znaka.

Rak

Travanj će biti mjesec pun romantike i jakih veza. Povoljna astralna energija natjerat će vas na posvećivanje obitelji, a upravo će obiteljska pitanja dobiti pozitivna razrješenja. Komunikacija i razumijevanje bit će važni u vašoj ljubavnoj vezi. Financijski dobitci su izvjesni, posebice u svibnju kada ćete imati neočekivane prilike za financijski rast, bilo kroz ulaganja ili povećanje prihoda od posla. Idealno je vrijeme da slijedite svoje strasti i ostvarite profesionalne ciljeve. Isticat ćete se svojom kreativnošću i ustrajnošću, a bit ćete i  odlično raspoloženi ovog proljeća jer vas svemir nagrađuje za sav naporan rad koji ste uložili u proteklo vrijeme.

Škorpion

Intenzivna energija ovih mjeseci učinit će vas privlačnima, a bit ćete uistinu pravi magnet za potencijalne partnere ili sadašnjeg ljubavnika. Ako ste u vezi, pogotovo tijekom mjeseca svibnja, možete očekivati ​​više strasti nego inače. Što se tiče karijere i novca, preporuča se obratiti pozornost na svaku ideju ili priliku za napredovanje. Vaše šanse za uspjeh mogu doći iz bilo kojeg smjera, a svemir će ih staviti pred vas u najneobičnijim oblicima. Čak i ako to znači izaći iz svoje zone udobnosti, učinite to s puno samopouzdanja. Obilje vam dolazi i na duhovnom planu, gdje ćete doživjeti unutarnji mir.

Ribe

Čekaju vas mnoge lijepe stvari kada je partnerski odnos u pitanju. Energiju dobivate od ljudi oko sebe i potrebna vam je socijalizacija kako biste se osjećali dobro. Proljeće je idealno razdoblje za upoznavanje svoje srodne duše (ako ste slobodni) ili učvršćivanje svoje veze. Idealno je vrijeme za romantiku i njegovanje čvrstih emotivnih veza. Što se tiče karijere, osjetit ćete val inspiracije. Ako je vaš posao povezan s umjetnošću ili zahtijeva kreativnost, zablistat ćete. Također, dobra je prilika ako želite promijeniti posao, osobito krajem travnja i početkom svibnja. Dođite u dodir sa sobom, jer odgovor na mnoga pitanja krije se u vašoj duši. Aktivnosti poput meditacije, joge ili šetnje prirodom pomoći će vam održati vitalnost i biti u skladu sa sobom.

Izvor: Sensa.mondo.rs