Dnevni horoskop za 3. travnja 2024. godine!

OVAN

Bogat društveni život opskrbljuje vas inovativnim idejama. Jasno ćete definirati odnose te se odmaknuti od onih koji vam trenutno ne odgovaraju. Ujedno ćete jasnije od većine uviđati važnosti grupe i individualne potrebe bliskih osoba pa ćete znati pravodobno reagirati. Uživat ćete u odnosu s partnerom, a možete očekivati i romantične trenutke.

BIK

Vodite se intuicijom jer danas je izrazito prisutna i moćna. Ne samo da će vas upozoravati o situacijama u kojima se nalazite i ljudima s kojima se susrećete, već će vam pružiti jasniji uvid u ono što vam je sada potrebno. Zahvaljujući njoj odmaknut ćete se pravovremeno od situacija koje vas inače iscrpljuju i znat ćete se postaviti kako biste zaštitili sebe.

BLIZANCI

Primorani ste baviti se financijskim pitanjima, a zbog toga nepotrebno osjećate krivnju. Sve je u redu dok novac trošite u skladu s razumom - ponekad je korisno nagraditi se. Pokušajte ne ulaziti u razgovore koji vam zapravo nisu od interesa, jer biste mogli izreći točno mišljenje koje drugi nisu spremni čuti, što može imati negativan ishod.

RAK

Ako primijetite nedostatke u drugima, a vezani ste bilo poslovno ili privatno, vrijeme je da ukažete na njih. Naravno, suptilno ili iz pozicije mentora; suradnika s najboljim namjerama. U protivnom, očekujte situacije koje neće za vas imati povoljan ishod, jer nećete ostvariti zamišljeno ili ćete morati preuzeti sve na sebe, a to nisu dobri temelji. Lijepo je štiti druge, ali neki jednostavno moraju učiti na vlastitim pogreškama ako nisu voljni prihvatiti savjet.

LAV

Danas govorite djelima, a ne riječima pa vodite računa o tome kako djelujete na van. Budite oprezni koje ideje i s kime dijelite. Važno promovirajte ono u što čvrsto vjerujete, a neke detalje ipak zadržite za sebe. Dolazi vrijeme vašeg punog sjaja; ali prije toga, budite sigurni u način na koji želite zabljesnuti i u projekt koji držite u rukama.

DJEVICA

Danas će biti važno posvećivanje svim nepoznatim detaljima. Jednostavno, potrebno je udubiti se u trenutni projekt i saznati što više možete. Doći ćete do nejasnih dijelova, ali to nikako nije znak za odustajanje. Potrebno je uložiti trud i vrijeme kako biste prihvatili promjene i nepoznate ideje potrebne za daljnji napredak.

VAGA

Moguće je kako ćete doživjeti određene prepreke, ali bit će zanimljivo pratiti način na koji ćete potpuno smireno odgovoriti na njih. Pokazat ćete pravi duh vlastita karaktera u nepredvidivim okolnostima kojima ćete svjedočiti. Sve što vam je potrebno, već se nalazi u vama i sada ćete to potpuno osvijestiti. 

ŠKORPION

Otkrit ćete čudesnu moć suosjećanja koje ova emocija ima razvitak odnosa. Bit će potrebno pažljivo osluškivati što vam drugi poručuju kako biste razumjeli njihove skrivene namjere i motive koji ih vode kroz život. Uz samo malo dodatne empatije i dodatnog razumijevanja moguć je veliki napredak.

STRIJELAC

Mogli biste se suočiti sa samoprozvanim autoritetom. Ova situacija će morati rezultirati pravovaljanom reakcijom, jer će biti potrebno osobi objasniti da se u njihovom životu nalazite dobrovoljno, a ne poslovno. Zauzmite se za sebe, ali budite ujedno i blagi, jer nikada ne znate je li druga osoba uopće svjesna vlastita tona i načina govora. 

JARAC

Osjetit ćete nalet emocija i bit ćete ipak pomalo preosjetljivi. Jednostavno, prihvatite da je došao takav period, i nipošto nemojte bježati od vlastitih osjećaja. Emocije uveličavaju svačije ponašanje i mogu vas natjerati da pretpostavite kako osjećate stvari koje zapravo uopće ne osjećate. 

VODENJAK

Nakon što ste toliko brinuli o potrebama drugih, vrijeme je da se pobrinite samo za sebe. Opuštanje, mir i zabava motivi su koji će vas pokretati pa si ih s punim pravom priuštite. Zaslužili ste konačno sebe staviti na prvo mjesto!

RIBE

Ljubomora će vas opterećivati danas pa morate shvatiti koliko je ova emocija razarajuća. Zar se zaista ne veselite uspjehu dragih ljudi? To što danas nemate mogućnost ostvariti ono što želite, ne daje vam pravo uskraćivati veselje drugima. Zapamtite, rad na sebi ljekovit je i potreban u trenutcima beznađa.