Strastvena ljubav je ona koju su mnogi doživjeli barem jednom u životu. Ipak, čak i ako niste bili jedan od tih sretnika, dobra je vijest da za pronalazak prave, potpune i zanesene ljubavi nikada nije kasno, navodi Your Tango.

Iako se na prvu pogrešno smatra kako je strastvena ljubav prisutna samo u mladenačkim odnosima, istina nikada nije bila dalje od toga. Čak je prirodnije potaknuti strastvenu energiju u 40-ima ili 50-ima kada već znamo što točno želimo i očekujemo od partnera, a na što nikada ne bismo pristali. Ovo su 3 jednostavna načina na koja možete pobuditi strastvenu energiju već sada, a tiču se vas. 

1. Gledajte prema naprijed i zaboravite na svoju prošlost

Čvrsto odlučite da želite pronaći pravu ljubav. Bez dvosmislenosti i bez lutanja naprijed-natrag, jer to se neće dogoditi ako ste nesigurni. Ako želite strastvenu ljubav – odlučite se za nju, izjavite to i potražite je! Zatim raščistite svoju prošlost kako biste mogli krenuti naprijed. Očistite sve uspomene iz prošlih veza, a to također znači da prestanete čak i pričati o prošlosti. Ovaj korak od presudne je važnosti za vas ako ranije niste doživjeli ljubav o kojoj maštate - potrebno je zaboraviti na sve ono što ste imali, a zapravo niste željeli. Na ovaj način otklanjate svoj otpor i otvarate put novoj osobi da uđe u vaš život. 

2. Stvorite novu sliku o sebi - iznutra i izvana

Pogledajte se u ogledalo i nasmiješite se. Jeste li vidjeli svoj osmijeh u zadnje vrijeme? Odlučite stvoriti i postaviti pozitivnu sliku o sebi. Jednostavne stvari, kao što je nova frizura ili kozmetika mogu učiniti da izgledate i osjećate se fantastično. Obratite pozornost na svoju inteligenciju, integritet i odlučnost - sve kvalitete koje su vas dovele do ovog trenutka. Prepoznajte svoje nevjerojatne talente, darove i unutarnje bogatstvo. Divite se sami sebi i činite to redovito. Morate samostalno afirmirati osobu za koju želite da je netko voli.

5. Uključite se u život i prepustite se

Bez obzira na moć manifestiranja, nova strastvena energija neće ući u vaš život bez dodatnog truda. Morate napraviti promjenu, a to znači da ako npr. prije niste izlazili, sada je trenutak za hrabrost i posjetu novoga mjesta s novim ljudima. Kada uživate i bavite se svojim životom, postat ćete poput svjetionika koji privlači ljude k sebi. Sada možete prestati razmišljati i brinuti se o pronalasku ljubavi. Samo se prepustite i zabavite.