Dnevni horoskop za 10. travnja 2024. godine!

OVAN

Pokušajte usporiti i odredite prioritete kako ne biste prerano i nepotrebno izgorjeli. Vrlo ste inspirirani danas i dopustite si posložiti ključne odluke vođeni upravo time. Neke sitnice možda nećete komunicirati najjasnije, ali osvijestite u sebi koliko je ključan timski rad i ako treba prilagodite svoje ideje mogućnostima drugih. Vidjet ćete koliko jednostavnije ćete riješiti sve što ste planirali.

BIK

Pokušavate uloviti ravnotežu između osjećaja uzbuđenja zbog prilika pred vama i nekog dijela intuicije koji vam poručuje kako vam nešto nedostaje. To je sasvim uobičajeno ako ste pred zatvaranjem starog ili, upravo suprotno, ulaskom u novi projekt. Vjerujte u svoja postignuća. Pred vama su interesantna druženja, a moguće i kratko putovanje koje vam pruža potreban predah.

BLIZANCI

Mnogi od vas neće biti usklađeni s kolegama danas. Možda vam nedostaje energije za suprotstaviti se, ali ni ne morate to činiti. Ponekad je dobro odmaknuti se i sagledati isključivo vlastitu situaciju. Razmislite što je sada, najbolja opcija za vas i je li vrijeme za nagle promijene. Proljeće donosi određene slobode i otvara kontakte koji su vam potrebni, a vaša psihička snaga i stabilnost odigrat će ključnu ulogu u narednim danima.

RAK

Jeste li sigurni u sposobnosti i pouzdanost baš svih ljudi kojima ste se posljednjih mjeseci okružili? Velike su šanse kako nekima dajte previše sebe, a ne osjećate kako se pomiču. Dapače, mogli biste se naći u situaciji iskorištavanja, a to vam sada nije potrebno. Proširite malo svoju mrežu i okružite se onima koji vam nude isto koliko i vi. Ili, unutar ovog tranzita napravite pauzu i usredotočite se na sebe. Ne trošite svoju kreativnost i vještine uzalud.

LAV

Požurujete li trenutno sebe ili druge? Nestrpljivi ste? Ne činite to. Svako vrijeme jer pravo vrijeme, ali koraci koji u njemu poduzimate možda mu ne odgovaraju. Budite prisutniji i aktivnije slušajte. Ako netko blizak vama još nije na poziciji na kojoj želite, tada shvatite kako je možda problem i u vama, a ne samo njima. Svatko ima svoj ritam i vaše forsiranje to ne može promijeniti.

DJEVICA

Čak i ako se situacije ne odvijaju brzinom koju očekujete, nastavite vjerovati u sebe. Uvijek će biti onih koji će vas pokušati odgovoriti od vaših namjera ili vam sugerirati kako niste na dobrom putu, ali vi znate što je najbolje za vas. Odmaknite se od takvih utjecaja jer sada vam ne donose korist, premda imaju dobre namjere. Za razliku od mnogih, vi ste u transformacijskom ciklusu pa se oslonite na svoje nove želje i potrebe.

VAGA

Očekujte nagradu karme. Ispunjeni ste energijom, imaginacija vam je snažna i vrlo ste entuzijastični. Ovo su rijetki trenutci i vrlo je vjerojatno kako ćete danas sve obavljati s lakoćom. Prepustite se tome jer zaslužili ste ovakav osjećaj. Ne možete još znati što sve može proizaći iz dana poput ovih, ali jasno je kako vam je proljeće dalo vjetar u leđa.

ŠKORPION

Potrebna vam je promjena. Bijeg od svakodnevice i stvarnosti. Trenutak u kojemu možete zamisliti da ste drugdje te i sami drugačiji. Poput neke alternativne verzije sebe. To je vrlo pogodan dan jer vam može proširiti perspektivu. Malo mašte može produbiti spone sa sobom i prubiti neku zatomljenu verziju koja ima mnogo za ponuditi i motivira vas.

STRIJELAC

Ne opterećujte se ako netko na koga računate ne ispuni svoje obećanje. To ne znači kako se više ne možete osloniti na tu osobu, ali sada ćete znati u kojim prilikama zapravo možete. Nije ugodan osjećaj no, ne brinite, imate sve pod kontrolom. U kreativnom ste zanosu i brzo rješavate zadatke koji se gomilaju.

JARAC

Pripazite kako danas ne biste suviše forsirali vlastito mišljenje, točnije nametali ga drugima. Već smo vam ranije naznačili kako je ovo ciklus učenja, ali putem slušanja i uvažavanja. Premda i možete biti u pravu, bitno je prepustiti drugima vodstvo ili pronaći put za argumentiranu razmjenu ideja i stavova. U suprotnom biste, samo sebi, mogli umanjiti vrijednost dana.

VODENJAK

Mogli biste se naći u određenom sukobu koji će vam samo podići tjelesnu temperaturu i potaknuti potisnuti gnjev. Netko nije u stanju voditi razgovor s razumijevanjem, ali to nije sada vaš problem. Samo se usredotočite na lekciju – nije vrijedno vaših živaca.

RIBE

Danas ste široke ruke i inače si znate postaviti jasne granice koje vrlo pristojno čuvate. No, danas bi ih netko, bez dopuštenja mogao prijeći. Moguće čak i vrlo bliska osoba do koje vam je stalo. Nije vrijeme za sukobe, ali dajte im do znanja kako se zbog toga osjećate. Ponekad nije loše na kratko pritvoriti vrata i odmaknuti se od toga. Planirate li za nadolazeći vikend druženje s obitelji, prisjetite se kako i na tom području imate pravo reagirati i odmaknuti se.