Podsvijest je subjektivna. Ona pohranjuje sva sjećanja, ono što se oko vas događa te djeluje poput beskonačnog arhiva vaših individualnih zapisa. U te memorije satkane su emocije i osjetilni podražaji, a koji su ishodište osobe koja ste danas. No, subjektivna je i trenutna svijest koja ponekad zna manipulirati ovim djelićima te ih prilagoditi sadašnjem djelovanju. Kako biste ostali u doticaju sa vlastitim izvorom, ponekad je nužno promisliti o porukama koje vam šalje upravo podsvijest.

Ovaj test osobnosti, ukazat će na stvarne potrebe za kojima trenutno žudite, ali možda do njih još nisu doprijele. Nosite ih u sebi kao tajnu koju tek treba spoznati, a koja vam daje motivaciju i snagu za daljnje djelovanje. Dovoljno je tek pogledati vizual i odlučiti se, ne na prvi pogled, već kratkim razmišljanjem koji vas objekt na njemu privlači. Upravo taj segment nudi vam odgovor na tajnu, ali pokretačku žudnju. Ovo je njeno značenje.

KIT

Prije simbolike samog kita, važno je zaroniti u značenje vode, njegova prirodnog okoliša. Ona nudi sliku vaše dubine i koliko god daleko ušli u nju, čak i u najveći mrak, koji nudi mir, ponekad je važno izroniti na površinu i ostati u doticaju sa svijetom. Prizemljiti se, uz osluškivanje šušura svakodnevice. Neka iskustva sasvim su plitka, gotovo nebitna, dok druga otvaraju vrata u svijet nepoznatog, izazovnog. Posljednja su sveprisutna, nude sigurnost, održavaju vas na površini onoliko dugo, koliko vam je potrebno pronaći ravnotežu i utjehu.

Oni, koje je privukla ova snažna životinja, u snažnom su doticaju sa svojom nutrinom, ali i osjećajima te stanjima drugih. Kao simbol, kit je odličan izbor za vježbanje stabilnosti emocija, posebno u stresnim situacijama. Uči osloboditi vlastite emocije bez straha i sumnje u njih te kako se s njima nositi. Vaša tajna žudnja ukazuje kako vam je potrebna upravo ta kontrola i stabilizacija kako biste ste oslobodili ikakvih gomilanja istih u sebi. Snažno emotivne osobe ponekad znaju ući u najdublje sfere te im je potreban vodič, način za nošenje s time. Važno je prihvatiti kako postoje situacije na koje, uz najbolje namjere ne možete utjecati, a pritom ostati svjesni tih stanja, kako biste jasnije uspostavili balans između onoga što znate kako možete pružiti te onoga što treba otpustiti. Prvenstveno ste na putu stvarne spoznaje sebe i vlastitih granica.

SVJETIONIK

Vaša tajna žudnja usredotočena je na ostvarenje određenog cilja za koji znate kako je na dohvat ruke. Svjesni ste kako su pred vama darovi života za koje ste se pripremili, ali još uvijek trebate naučiti prihvatiti određene segmente koji su vas do sada, poput magle koja priječi pogled na horizont, sputavali. Smatrate li kako vam netko stoji na putu, sada je pravo vrijeme da pronađete u sebi hrabrost razrješenja određenih odnosa. Svjetionik vam poručuje kako ste dovoljno snažni i spremni, uhvatiti se u koštac s posljednjim koracima i izazovima.

Želite li promijeniti okolnosti, sada trebate krenuti od sebe. Temelji su postavljeni, cilj putanje je zacrtan, ali svijet oko vas se treba razdaniti, a samo vi na to možete utjecati. Sagledajte pažljivo i s minimalno emocionalne uključenosti, racionalno svoju okolinu. Odvažite se i priznajte si svoje vrline koje ste do sada zanemarivali. Pred vama je svijet prilika, a vaša tajna žudnja je napokon ih ostvariti.