Testovi osobnosti daju uvid u vaše trenutno stanje, ali i ono što o sebi tek trebate otkriti. Ponekad vaša intuicija definira potrebe koje osjećate duboko te vas na taj način usmjerava. Ono što privlači vašu pažnju ukazuje i na način kojim sada gledate na zbivanja oko sebe i izazove s kojima se suočavate. No, život vas je za to već opremio. Obdario onime što vam je potrebno kako biste došli u kontakt s vlastitim Ja i napredovali u skladu s ciljevima koje sami postavljate.

Ovaj kratki, vizualni tekst pomoći će vam otkriti koje su to snage i alati koje se nalaze u vama i daju vam priliku ostvariti životnu ravnotežu. Dovoljno je tek pogledati sliku te si iskreno odgovoriti što ste prvo uočili. Ovi simboli dat će vam jasnu poruku.

BIJELI CVIJET

Cvijet je simbol savršenstva, ali i duhovnosti. Vaš cilj u životu je ostvariti povezanost kroz predanost i emocije koje ste uvijek spremni dijeliti. Upravo u tome leži vaš dar. Jednako ste sposobni snaći se u izvanrednim situacijama odlučno i staloženo, a pritom sačuvati sposobnost pružanja nježnosti i razumijevanja emocionalnih stanja drugih. To vam omogućava „pročitati“ situacije u kojima se nalazite, a lako im se potom prilagođavate.

Premda ste otvoreni prema raznim idejama i mišljenjima, vaše je poštovanje potrebno zaslužiti. Uočavate svoju vrijednost davanjem, ali i ono ima svoje granice koje znate postaviti jer ste osvijestili sponu sa svojim Ja i onime što zaslužujete. Na putu ste ostvarivanja svojih ciljeva, a jednom kad prigrlite ove darove, teško ćete se u tome zaustaviti.

STATUA

Vrlo ste rano formirali svoja mišljenja i shvatili slojevitost i kompleksnost vlastitog identiteta. Ovaj dar omogućuje vam nastaviti razvijati se prema osobi koja se sama vješto izgrađuje. Ne dopuštate drugima da u vas uvuku sumnju i strahove, a težite savršenstvu. Cijenite vrline poput časnog ophođenja i istine. Odmah ćete uočiti laž te se izolirati od pojedinaca koji su joj skloni.

U stanju ste boriti se za svoje ciljeve i možete se fokusirati na ono što znate kako zaslužujete. Vrlo ste motivirani. No, ujedno znate koliko kompleksni možete biti i koliku širinu imate da se ponekad morate odlučiti posvetiti se samo jednoj stvari.