Život nam donosi darove koji proizlaze iz naših najdubljih težnji i želja. Neke su potpuno podsvjesne, ali pripadaju trenutnoj putanji našeg kretanja. Ljudi ili događaji prolaze tim istim stazama, ispreplićući se s našima te utječu na odluke koje potom donosimo. Ponekad zamišljamo osobe ili mjesta kojih više nema u našim životima, a ipak mu pripadaju te su i dalje prisutni. Mnogima se tada događaju sinkroniciteti zbog kojih nam se čini kako je potreba bila uzajamna te je druga osoba to i sama predosjetila.

Govoreći o manifestiranju takvih skladnih spajanja, donosimo vam pojašnjenja za nekoliko osnovnih znakova koji ukazuju na to da je osoba iz vaših misli ujedno i ona koja trenutno razmišlja o vama, a na osnovi koncepta postojanja pravih trenutaka ili razloga koji se događaju simultano.

INTUICIJA

Osjećate prisutnost određene energije premda još niste svjesni njezina fizičkog postojanja, a ta vas spoznaja privlači i umiruje. Naznačava kako je riječ o nekim novim izazovima koji nude rješenja i motiviraju daljnje djelovanje, no smjer tek treba razotkriti. Nekima to daje potrebnu kontrolu za postizanje balansa kojemu teže.

U trenutcima susreta, upravo je intuicija ta koja sugerira kako je riječ o osobi koja se nalazi na istoj mentalnoj duljini, ali ima za ponuditi svježe poglede u svijet koji su vam sada potrebni i iz kojih možete učiti.

POTREBA

Bez obzira na razinu vašeg duhovnog sazrijevanja i načina promišljanja, osvijestili ste jasnu, određenu potrebu koja vam sada postaje prioritetnom. Vezana je uz konkretan lik i djelo; točno znate što sada želite kako biste se ostvarili i često dolazi u obliku osobe. Ujedno osjećate i stranu potrebu vezivanja sa vama, ali svjesni ste prepreka koje još morate ukloniti kako bi se to dogodilo.

Ova situacija naznačava kako zapravo, oboje djelujete u istom pravcu ka ostvarenju te jedne potrebe i svim silama se trudite nadograditi one elemente sebe koji još nedostaju kako bi se to realiziralo. Odnosi koji proizlaze iz ovog tipa manifestiranja najčešće su ili vrlo intenzivni i kratki, ili spona koja se proteže kroz čitav život, a njezina je funkcija obostrano usvajanje znanja.

PREPOZNAVANJE

Posljednji, ali vrlo uvjerljiv znak je spoznaja kako vam je potpuni stranac netko koga odmah, instinktivno poznajete. Postoji jasno povjerenje te se lako predajete odnosu jer funkcionirate vođeni istim principima vrijednosti. Riječ je o osobi koja se kreće usporedno sa vama, ali istovremeno nudi upravo ono što vam nedostaje kako biste postigli uspjeh te vam u tome pruža potporu.