Danas smo okruženi različitim tehnikama i metodama ostvarenja želja, a mnoge od njih tek ćemo otkriti. Važno je osvijestiti kako nas okružuje izuzetno moćna i afirmirajuća energija upravo onda kada je usmjerimo u pravome smjeru. Nije dovoljno samo stajati okružen brojnim mogućnostima, nego je ključno potruditi se za pronalazak puta do njihovog ostvarenja.

Metoda 555 jedna je od metoda pogodnih za manifestiranje želja. Za nju su nam potrebni samo olovka i papir, a u vremenskom periodu od 5 dana moguće je polučiti rezultat. Broj 555 inače je poznati anđeoski broj koji označava promjenu, a upravo do nje je moguće doći pomoću ove moćne metode manifestiranja.

5 ključnih koraka za uvođenje metode 555

Započeti s metodom 555 zaista nije teško, a preporuča se odvojiti jutarnje vrijeme za njezino uvođenje u rutinu. Metoda izgleda tako da na list papira zapišete svoje želje 55 puta tijekom 5 dana. Najbolje je imati 1-3 glavne želje kako se vaš fokus ne bi raspršio na previše njih. Potrebno je imati afirmativne želje, odnosno željeti pozitivne i odobravajuće stvari, npr. 'želim sreću' umjesto 'ne želim nesreću'.

1. Iskrena i čista namjera

Prvo i najvažnije, bitno je imati iskrenu i čistu namjeru za manifestaciju. Važno je željeti nešto pozitivno i nešto što će vam zaista biti od veće koristi. Također, važno je konkretizirati svoje želje i objasniti ih u realnom tonu - umjesto želje za uspjehom, zaželite promaknuće na poslu ili povećanje plaće za 20%. Bitno je biti dosljedan i pozitivan u svojim namjerama kako biste kasnije osvijestili jesu li se one ostvarile ili pak ne. 

2. Zapišite želje 55 puta

Osim intuitivnog promišljanja o željama, važno je zapisati ih kako bismo započeli konkretizaciju. Za metodu 555 preporuča se želje zapisati 55 puta na papir i ovu radnju ponavljati tijekom 5 dana. Izaberite posebnu bilježnicu i kemijsku koje ćete koristiti isključivo za ovu svrhu, te odredite dio dana u kojem ćete se baviti manifestiranjem. Inače je najprofitabilnije vrijeme jutro jer je tada energija najčišća, ali možete odabrati period koji vama najviše odgovara.

3. Tijekom dana vratite fokus na željeno

Čak i kada završite s ovim manifestiranjem, tijekom dana ponovno vratite misli na svoje želje. Bitno je ne izgubiti fokus i biti usmjeren na metodu manifestiranja tijekom uobičajene svakodnevice. Za vrijeme radne pauze na poslu ili šetnje do obližnjeg dućana pomislite na zapisano i kako ćete biti sretni kada se to i ostvari.

4. Zamišljajte novu stvarnost

Prilikom konkretizacije želja, važno je i maštanje, tj. zamišljanje pozitivne stvarnosti. Želje koje ste pustili u svemir postoje kako bi privukle sreću i obilje, a to samo naglašava da ćete i vi bolje živjeti onda kada se one ostvare. Zamislite pozitivan domino efekt do kojega će doći kada krene njihovo ostvarivanje, jedna dobra stvar u vašem životu pokrenut će i tisuće drugih pozitivnih promjena. 

5. Budite pozitivni i blagonakloni

Njegujte dobar duh tijekom perioda korištenja metode 555. Budite nasmijani, veseli i poletni tijekom dana, nemojte ogovarati i širiti negativne vijesti u svome okruženju. Potrudite se biti drugima od pomoći i odvojite svoje vrijeme kako biste napravili barem jedno dobro djelo tijekom dana. Okružite se pozitivnim mislima i širite dobro u svim smjerovima!