Dnevni horoskop za 15. travnja 2024.godine!

OVAN

Ponedjeljak se ne čini zabavnim, ali za vas bi to uistinu mogao biti. Letite na krilima optimističnosti koja ste nedavno stekli i nećete dopustiti ikome da vam umanji taj osjećaj. Dok ste puni elana razmislite i o sljedećem: nedostaje li vam nešto? Kako želite biti viđeni? Možda je vrijeme za usklađivanje prioriteta. Kako poslovnih, tako i osobnih. Odmaknite se od ljudi koji jedu vašu energiju.

BIK

Osjećate određenu nelagodu, niste sigurni kojim smjerom krenuti? Otvorite se i prihvatite mogućnosti. Ovo je idealan period za vas. Imate priliku upoznati neke nove ljude ili ćete dobiti korisne informacije prije ostalih. Komunicirajte, budite otvoreni i nova staza će vam se odmah pokazati. Samo, ne zaboravite – vaš je pogled trenutno najvažniji.

BLIZANCI

Zastanite na trenutak. Što je to što želite? Znate li i sami? Ne požurujte išta, a ponajviše sebe. Potreban vam je odmak od šušura, gomile…obaveza. Počnite sada i znajte kako vam nadolazeći dani nude priliku učiniti isto. Ne žurite. Sve stižete. Napravite plan koji vam odgovara i stavite sebe na prvomjesto.

RAK

Razmislite o prijateljskim odnosima, ali postavite se u poziciju drugih. Trebate naučiti sagledati situaciju iz druge perspektive. Empatični ste, ali priznajte si kako se ponekad vodite vlastitim osjećajima i ne uviđate druge perspektive. Umanjite svoje prohtjeve i obratite pažnju na one, do kojih vam je posebno stalo.

LAV

Netko želi iskoristiti vaše znanje i vještine. Pripazite na slatkorječive pojedince i ne dajte se zavesti komplimentima. Sami znate vlastite vrijednosti. Ne treba vam itko da vas o njima educira. Ako ste u vezi, posvetite se partneru. Potrebno je pokazati koliko vam je stalo. Posebno za radnog tjedna, tijekom kojeg se čini kako vrijeme curi.

DJEVICA

Pronašli ste recept za vlastiti napredak, ali ne dajte se smesti. Posebice ako ste danas u trenutku koji vam nudi opuštanje, a netko vas sprječava predati mu se. Mnogi oko vas imaju svoje, individualne prohtjeve. Samo vi imate moć odmaknuti se od njih i prepustiti onome što je vama bitno. Ništa drugo nema vrijednost trenutno. Priznajte si to.

VAGA

Današnja astrološka situacija tiče se onih Vaga koje još nisu razriješile ili se tek bave vlastitom situacijom na području nekretnina. Dok ostali pripadnici ovog znaka mogu odahnuti, drugima Zvijezde nude tek sljedeću poruku – pazite na papirologiju. I, generalno budite dosljedni sebi. Sve ostalo je, nebitno.

ŠKORPION

Netko bi vam mogao podići tlak. Imate razloga osjećati iritaciju, ali razmotrite jednu stvar – je li ta osoba uopće vrijedna vaše pažnje? Klonite se frustracije ili čak osjećaja mržnje. Veći ste od toga. Prihvatite ono što se događa i otpustite sve. Dugoročno, ova je situacija nebitna, a vi se samo trebate prisjetiti koliko ste vješti.

STRIJELAC

Potrebna vam je pauza, odmor… bolje rečeno, domak, ali ne odustajete. Upitajte se kome se dokazujete. Uistinu sebi? Ili drugima? Zašto to činite? Odmaknite se od svega. Vrijeme je za mali predah. Čak i ako je ponedjeljak postoje načini. Javite se prijateljima, idite van, u šetnju. Budite spontani. Prisjetite se koliko vam je to bitno i što vam donosi. Dišite.

JARAC

Intuitivno shvaćate situaciju, ali možda nećete moći objasniti kako ste došli do svojih zaključaka. Imate sve mogućnosti za postizanje izvrsnih rezultata na poslu, ali budite iskreni prema sebi. Ne dokazujte se previše. Prisjetite se Coco Chanel i pravila-manje je više.

VODENJAK

Jeste li razriješili svoje kreativne planove? Ako je odgovor da, osoba na koju se oslanjate mogla bi biti zavidna. Primijetite li to ostanite pri svojim standardima. Vaš cilj je rasti i razvijati se, ne zamarajte se glupošću drugih.

RIBE

Budite otvoreni za dobronamjerne savjete i mišljenja. Dopustite drugima istu slobodu izbora koju pružate sebi. Provedite malo vremena u vlastitom društvu i potpuno se zatvorite. Eskapizam je ponekad dar koji rijetki iskuse.