Tjedni horoskop od 6. do 12. svibnja 2024. godine!

OVAN

Zvijezde pozivaju na revoluciju u vašem životu - ali ovaj put, fokusirajte se na sebe. Sada je vrijeme da stavite sebe na prvo mjesto. Ne bojte se postaviti granice i reći "ne" stvarima koje vas iscrpljuju ili odvlače od vaših osobnih ciljeva. Samopouzdanje je vaš najveći saveznik.

BIK

Možda nosite teret prošlih povreda ili nepravdi, ali sada je vrijeme za oslobađanje. Oprost je dar koji dajete sebi, oslobađajući se negativne energije i omogućujući si nastaviti prema naprijed s lakoćom i mirnoćom. To ne znači kako trebate zaboraviti ili minimizirati ono što vam je učinjeno, već da odlučite ne dopustiti toj boli i ljutnji kontrolu nad životom.

BLIZANCI

Ovaj tjedan naglasak je na preuzimanju odgovornosti za vaše postupke i odluke. Možda ste se nedavno osjećali kao da bježite od svojih obaveza ili izbjegavate suočavanje s posljedicama. Sada je vrijeme za preuzimanje kontrole nad svojim životom i odgovornosti za svoje djelovanje. Nemojte se bojati suočavanja sa stvarima koje ste možda odgodili ili izbjegavali.

RAK

Neka skriveni osjećaji budu vaš vodič dok se povezujete s voljenima. Ovo je vrijeme za iskren razgovor, slušanje i podršku. Budite spremni biti oslonac svojim najbližima, ali također dopustite sebi da budete ranjivi pred njima. Dijeljenje svojih emocija s obitelji može ojačati veze i donijeti dublje razumijevanje i povezanost.

LAV

Zvijezde potiču mudro upravljanje troškovima i promišljenu štednju. Možda ste bili skloni trošiti više nego što možete priuštiti ili niste pažljivo pratili svoje financije. Sada je vrijeme da se fokusirate na stabilizaciju svojih financija i postavljanje ciljeva za budućnost. Razmislite o tome gdje možete smanjiti nepotrebne troškove i usmjeriti te resurse prema važnijim područjima vašeg života.

DJEVICA

Fokus je na završavanju započetih projekata i obaveza. Možda ste se proteklih tjedana osjećali preplavljenima različitim zadacima i projektima, ali sada je vrijeme da se usredotočite na njihovo dovršavanje. Organizirajte svoje prioritete i napravite plan kako biste se oslobodili nezavršenih stvari koje su vam teško opterećivale um. Budite dosljedni i predani u svom radu, jer će vam završetak započetog donijeti osjećaj olakšanja i postignuća.

VAGA

Možda osjećate potrebu za promjenom u svom životu, bilo da je to na osobnoj, profesionalnoj ili emocionalnoj razini. Sada je vrijeme da se otvorite novim idejama i mogućnostima koje vam se nude. Ne bojte se izaći iz svoje zone udobnosti i istražiti nove prilike. Budite spremni prilagoditi se promjenama koje dolaze, jer će vam to pomoći rasti i razvijati se kao osoba. Neka odluke budu vođene vašim vrijednostima i intuicijom, jer će vam to pomoći pronaći put prema autentičnom zadovoljstvu i sreći.

ŠKORPION

Pronađite vrijeme za opuštanje i vraćanje energije, bez obzira na to je li to putem meditacije, vježbanja, ili jednostavno uživanja u mirnom vremenu za sebe. Dopustite si isključivanje od svakodnevnih briga i obaveza kako biste obnovili svoje mentalno, emocionalno i fizičko zdravlje tijekom ovoga tjedna. Očekuje vas naporan period pa je potrebno napuniti unutarnje baterije. 

STRIJELAC

Možda ste usredotočeni na velike ciljeve i ambicije, ali ne zaboravite prepoznati i cijeniti male korake koje činite prema njima. Bez obzira jesu li to sitni uspjesi na poslu, pozitivni odnosi s ljudima oko vas ili osobni napredak u vašem razvoju, svaka mala pobjeda zaslužuje pažnju i slavlje. Neka ove male radosti budu izvor motivacije i inspiracije dok idete naprijed prema svojim većim ciljevima.

JARAC

Pokušajte pronaći inspiraciju u svojim projektima ili suradnicima kako biste povratili svoju radnu strast. Organizirajte svoje prioritete i usredotočite se na zadatke koji su vam najvažniji kako biste povećali produktivnost i postigli rezultate. Budite otvoreni za suradnju s kolegama i budite spremni preuzeti vodstvo kada je potrebno.

VODENJAK

Ne bojte se eksperimentirati i izaći iz svoje zone udobnosti, jer su najveće ideje često rođene iz hrabrosti prema riskiranju i istraživanju nepoznatoga. Dopustite svojoj intuiciji da vas vodi i budite otvoreni za inspiraciju koja dolazi iz svih područja vašeg života. Kroz svoju kreativnost, možete izraziti autentičnost i pronaći nove načine kako biste bili primjer onima oko vas. 

RIBE

Ako ste slobodni, otvorite se novim prilikama i dopustite sebi povezivanje s potencijalnim partnerom na dubljim razinama. Budite otvoreni za ljubav i dopustite joj da vas nađe na neočekivanim mjestima. Neka vaše srce bude puno ljubavi i razumijevanja dok se krećete kroz ovaj tjedan, jer je ljubav najmoćnija kada se svjesno dijeli.