Manifestiranje je proces usmjeravanja svojih misli, osjećaja i uvjerenja prema ostvarenju određenog cilja ili želje. Temelji se na konceptu koji upućuje kako je moguće mislima i energijom privući određene situacije, ljude ili događaje u život.

Moguće je prakticirati različite tehnike manifestiranja kao što su vizualizacija, afirmacije, pisanje namjera ili upotreba vizualnih ploča. Ključno je imati pozitivne misli i osjećaje te vjerovati u ostvarivanje svojih ciljeva kako bi manifestiranje bilo uspješno, a znate li kako na to utječe vaš horoskopski znak? Otkrijete u nastavku teksta.

OVAN

Vašem karakteru odgovara manifestiranje onih praksi koje odražavaju vašu strast i energiju. Zahvaljujući odlučnosti teško ćete otpustiti priliku za postizanje ciljeva, a kako ste vrlo skloni uživati kroz sva osjetila, najviše vam odgovara princip vizualnog manifestiranja koje ujedno potiče i vašu kreativnost, točnije talente, a čime si podižete samopouzdanje.

BIK

Isprobajte 555 tehniku kojom ćete nadjačati nedostatak rutine i biti prisutni u trenutku. Potrebno vam je malo upornosti kako biste manifestiranje uveli u svoju rutinu, ali na vas može djelovati posebno opuštajuće i dati vam potrebnu svježinu.

BLIZANCI

Koristite mirroring tehniku meditacije kako biste prvenstveno razotkrili svoje najdublje želje i spoznali se. Zahvaljujući ovom opuštajućem rituali djelovat ćete konkretnije i ukloniti sumnju koja može biti suvišno opterećenje.

RAK

Pokušajte manifestirati što kreativnije i osloboditi one osjećaje koji vas sputavaju. Za vas je idealna tehnika manifestiranja pisanjem, kako biste otkrili što jest ono što vam je u ovom trenutku zaista potrebno te kako doći do svojih ciljeva. Osluškujete svoju intuiciju, ali bez riječi kojima ju možete opisati ponekad sumnjate u nju.

LAV

Rođeni ste vođa, ali to trebate osvijestiti. Vaše manifestacije trebaju reflektirati i vaše vrline, ali i mane, jer bez sagledavanja i lekcija koje valja usvojiti na leđa si postavljate teret očekivanja kojim biste mogli iznevjeriti sebe. Stoga radite na manifestiranju samopouzdanja, ali i jasne samorefleksije.

DJEVICA

Isprobajte 369 tehniku. Ukorijenjena u logičnom kvantnom pristupu Nikole Tesle nudi vam određenu strukturu kojoj ste skloni.

VAGA

Pokušajte manifestirati razumijevanjem vlastitog, unutarnjeg svijeta – snova. Potrebno vam je sagledati ono što se događa u tom svemiru kako biste bolje razumjeli svoje želje. Korisno bi bilo voditi dnevnik snova za uspješnije manifestiranje.

ŠKORPION

Manifestacije vam nude bolje upoznavanje sebe i na daju vam nužan, afirmativan pogled u svijet te vam dižu samopouzdanje stoga si zahvaljujući njima možete ponuditi priznanja koja zaslužujete i uz koja ćete naučiti cijeniti sebe i vlastito zalaganje.

STRIJELAC

Vješti ste s riječima stoga je dnevnik idealan izbor za vas. Oslonite se na vlastitu intuiciju i svijet snova, ali i mašte, time ćete otvoriti nove vizije i impresionirati.

JARAC

Manifestirajte s odlučnošću i logikom. Ako ste više vizualni tip osobe, pokušajte se posvetiti likovnoj nadogradnji te kroz nju otkrijte svoje tajne želje koje vas vode kroz život i koje tek trebate prihvatiti.

VODENJAK

Baš kao i Ovnovi, trebali biste posegnuli za vizualnim načinom manifestiranja. Stvarajte mood boarde, a zatim ih korigirajte. U vašem je slučaju sve dozvoljeno, ali nakon što izbacite sve iz sebe, krenite reducirati kako biste ispred sebe ugledali upravo ono što vas ispunjava.

RIBE

Kako imate jaku intuiciju vrlo ste dobro povezani sa sobom i svijetom koji vas okružuje, a snovi vam nisu nepoznati. Ne morate ih analizirati već prije no što uđete u njihov svijet vizualizirajte si sutrašnji dan, maštajte o idealnim rezultatima i kroz snove će vam se razbistriti svi potencijali.

Izvor: Elle.rs