Pročitajte u nastavku vaš dnevni horoskop za 1. srpnja 2024. godine i doznajte kako su vam zvijezde naklonjene!

OVAN

Imat ćete priliku pomoći drugima pronaći izvor svoje hrabrosti i ukloniti sumnje oko poslovnog projekta. Recimo kako ste danas glas razuma. No istovremeno pripazite na pristup jer dok vi imate želju i dobru volju nekima oko vas dovoljno je tek malo da umjesto riječi ohrabrenja, čuju samo kritiku jer još nisu spremni na korak koji im nudite.

BIK

Ako postoji nešto što vas muči, a do sada niste htjeli reagirati, vrijeme je da progovorite. Pustite to iz sebe jer samo i sebi štetite šutnjom. Uđete li u raspravu, ne odustajte od svojih moralnih uvjerenja. Zauzmite se za ono što za vas ima značenje.

BLIZANCI

Oni koji su u partnerskom odnosu, mogli bi probuditi strasti. Općenito ćete imati određenu energiju koja je drugima sada privlačna i stvari bi se mogle vrlo brzo razvijati. Ali budite svjesni samo jedne činjenice – ono što prebrzo započne lišava vas uviđanja stvarne slike, a može jednako brzo i nestati. U poslovnom ćete smislu morati pristati na kompromise.

RAK

Potrebno vam je malo tišine. Nekoliko trenutaka tijekom kojih se možete uvući u sebe i sagledati sve što je iza vas jer tek tako ćete moći dobro isplanirati svoje sljedeće korake. Neke si stvari morate priznati, premda to ne želite, ali to je jedini način da se pomaknete prema onome što uistinu želite i trebate.

LAV

Na poslu ćete pokazati koliko kvalitetno možete djelovati i zašto je vaš doprinos važan. Neki bi vam se zbog toga mogli diviti, a u tome biste trebali malo i uživati. Za one koji vas ne mogu pratiti misaono – pojednostavnite situaciju i izvršite ako treba i sami neka zaduženja koja vam možda inače ne pripadaju.

DJEVICA

Pripazite na komunikaciju s drugima. Govorite što vam je na pameti, ali trudite se da te riječi dođu iznutra, iz srca. Ili se odlučite prešutjeti misao. Ponekad je to najsigurnija opcija i sami znate prepoznati vrijeme. Posebno ako se trenutno od vas i ne traži da dajete svoje mišljenje.

VAGA

Imate osjećaj kako svatko vjeruje kako je u pravu, a zapravo nitko ikoga ne sluša. Vaš je zadatak danas biti promatračem i to će vam biti od koristi jer će se jasno istaknuti oni koji ne zaslužuju vaše povjerenje, a to vas stavlja u poziciju sigurnosti.

ŠKORPION

Pred vama je dan donošenja odluka, a oko nekih biste se mogli iznenaditi. Kako se to ne bi dogodilo dobro razmislite o obećanjima koja su vam ponuđena. Nisu sva jednako vrijedna niti stvarna. Vjerujte sebi i vlastitim potrebama. Budite si na prvom mjestu i uspjet ćete u svojim namjerama.

STRIJELAC

Neki neriješeni odnosi danas bi mogli biti u centru vaše pažnje. Suočite se s time, čak i ako nije ugodno. Ako se pak nađete u poziciji pregovaratelja ne brzajte i držite se svojih uvjerenja. Ne uvlačite se u teme o kojima nemate dovoljno znanja, a oslonite se na svoj šarm i pozitivan mentalni sklop i uspjet ćete.

JARAC

Želite li unijeti promjene u odnose, prvo se posvetite sebi i posložite vlastite prioritete. Posebno ako je riječ o privatnoj domeni. Pristupite tome odgovorno jer ono što sada učinite, ostavit će traga. U poslu igrajte prema vlastitim pravilima i ne dopustite ikome da vas pokuša kontrolirati. Vi se nećete opeći, ali ta druga osoba hoće.

VODENJAK

Javite se prijateljima koji vam iskreno nedostaju, ali već neko vrijeme niste u kontaktu. Donijet će vam inspiraciju i podsjetiti vas na sve mogućnosti koje ste zajedno dijelili u prošlosti, iz kojih ste se razvijali. Potreban vam je jedan pogled na nekadašnji Ja. U njemu se skriva nešto što može otključati nova vrata.

RIBE

Pred vama su privatni, ali i poslovni izazovi koji zahtijevaju improvizaciju i prilagodbu. No, vi to jedini i možete u svojem okruženju učiniti na efikasan način. Samo sve sagledajte iz pozitivne perspektive, budite optimistični jer imate mnoštvo razloga za to, čak i ako vam se trenutno tako ne čini. U osobnim odnosima – učinite prvi korak.