Tjedni ljubavni horoskop za tjedan od 8. do 14. srpnja 2024. godine rasvijetlit će vaš romantični put. Otkrijte kako će kretanje planeta utjecati na ljubav svakog od 12 znakova zodijaka.

Evo što vas očekuje ovaj tjedan kada je ljubav u pitanju.

Ovan

Ljubavni horoskop vam šalje upozorenje: stvari bi ovog tjedna mogle postati prilično dramatične. Pazite s kime dijelite svoju energiju. Ne zaslužuju svi mjesto u vašem emocionalnom krugu - pogotovo ne oni koji vas ne poštuju ili na bilo koji način ignoriraju vaše vibracije. Srećom, nećete imati problema prisjetiti se tko ste i prekinuti vezu s nekim tko vam ne odgovara.

Bik

Bikovi će ovog tjedna uživati u miru i harmoniji s partnerom. Zajedničke aktivnosti, poput hobija ili planiranja budućnosti, ojačat će vezu. Ako ste slobodni, postoji mogućnost susreta s osobom koja dijeli vaše interese. Budite otvoreni za nove prilike i uživajte u malim stvarima koje vas povezuju s voljenom osobom.

Blizanci

Ne donosite odluke kada ste ljuti. I što je još važnije, nemojte reći ništa u žaru trenutka što zapravo ne mislite. Energija ovog tjedna je sukobljena. Jedini način da to izbjegnete jest da budete oprezni i svjesni kako se vaš ego miješa u vaše odluke. Ljubavna čuda dogodit će se kada se malo vratite u prostor bezuvjetne ljubavi s početka veze.

Rak

Ljubav i romantika vraćaju se u vaš fokus ovog tjedna. Očekujte neočekivano – a pod tim mislimo na neobičnu i vrlo zanimljivu osobu. Možda to nije ljubav na prvi pogled. Zapravo, možda ćete se isprva čak i opirati razmišljanju o dotičnoj osobi. Ali što se više otvarate, to ćete imati dublju vezu s tom osobom. Ipak, nemojte odmah otkrivati sve karte, zabavno je u tome da ih osvajate malo po malo, savjetuje tjedni ljubavni horoskop.

Lav

Ako ste par koji želi podići intimnost na višu razinu, trebali biste uskladiti svoje ciljeve. Naravno, njegovanje iskrene komunikacije jednako je važno. Ovaj tjedan ćete vi i vaš partner redefinirati svoje životne ciljeve, a time i ciljeve vaše veze koja je ušla u rutinu, a time nitko od vas nije zadovoljan. Možda je zajedničko trčanje ili jednostavna šetnja dobra ideja jer ćete moći podijeliti svoja razmišljanja u opuštenoj atmosferi.

Djevica

Morate biti s nekim tko vas gleda kao da ste čarobni. Ako ne, zapitajte se što uopće radite s tom osobom. Jedan događaj s partnerom mogao bi vam zatresti tlo pod nogama - saznat ćete tajnu o njemu. Oduprite se porivu da donosite nepromišljene odluke. Dajte sebi i njemu vremena. Slobodne Djevice ovaj će tjedan imati više sreće u ljubavi.

Vaga

Sve je to zabava i igra dok se ne vežete za nekoga. Nemojte se zavaravati da ste sposobni održavati stvari samo na fizičkoj razini, pogotovo ako osjećate emocionalnu prazninu. Karte već neko vrijeme govore upravo to. Provjerite poklapaju li se postupci vašeg partnera s njegovim riječima. Dovoljno ste intuitivni da shvatite kada je odnos doista autentičan, a kada se samo igrate. 

Škorpion

Postoji mogućnost dubokih razgovora s partnerom koji će pomoći u jačanju veze. Ako ste slobodni, obratite pažnju na osobu koja pokazuje interes za vas. Budite otvoreni za nove emocije i dopustite sebi da istražujete vlastite osjećaje.

Strijelac

Smatrate se blagoslovljenim što vam je život poslao partnera iz snova i što osoba koju ste upoznali može biti "ona prava". Emocionalna intimnost ključna je za stvaranje zdrave veze. Ako još niste pronašli svoju srodnu dušu, ovaj tjedan očekuje vas neobičan susret na posebnom mjestu.

Jarac

Kao i vi, vaš je odnos i duhovan i senzualan. Kako ste sretni što ste s nekim tko vas potpuno voli, a ne samo dijelove koji mu pristaju. U ovom trenutku bi vaša veza također mogla napredovati u sljedeću veliku i važnu fazu. Možete se, primjerice, preseliti u zajednički stan ili smanjiti udaljenost. 

Vodenjak

Mali tjedni podsjetnik: nemojte praviti zabavu od odbijanja i ignoriranja ljudi, posebno onih koji su se toliko trudili da osiguraju mjesto u vašoj blizini. Nikada nećete znati jesu li za vas ako im ne date priliku. Opet, onima koji su u vezi, odmor bi mogao donijeti veliku strast. Možete, primjerice, planirati vikend izvan grada - možda je prekid rutine tajna obnove strasti

Ribe

Ako provodite kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom, to bi moglo riješiti sukob u vašoj vezi. Ima nešto u zatvorenom prostoru što vam omogućuje da skinete maske i budete najautentičnija verzija sebe. Neki od vas možda prolaze kroz velike promjene na osobnoj razini, što zauzvrat počinje utjecati na vaše emocionalne odnose. Otvoren i iskren razgovor s partnerom mogao bi započeti pokazivanjem kamo želite ići. 

Izvor: Sensa.mondo.rs