Astrolozi predviđaju da će kolovoz 2024. godine biti poseban mjesec jer donosi dva moćna portala - Lavlja vrata 8. kolovoza i Regulusova zvjezdana vrata 21. kolovoza. No, mladi Mjesec i retrogradni Merkur presudno će utjecati na 4 znaka i dramatično i zauvijek promijeniti njihove živote.

Provjerite jeste li na popisu onih koji će doživjeti promjenu prije nego što stigne "astro-tsunami" koji predviđa pomrčina u rujnu.

1. Ovan

Astroprognoza predviđa da će se 4. kolovoza u vašoj petoj kući pojaviti mladi Mjesec u Lavu, koji upravlja kreativnim izražavanjem, romantičnim vezama i odnosima s djecom. Odlično vrijeme da započnete nešto novo, izgradite samopouzdanje i pokažete talente. Možete započeti ili promijeniti posao, izdati knjigu, upoznati novu ljubav, obnoviti dom...

Zatim Venera ulazi u vašu šestu kuću, pa bi se trebali posvetiti osobnom razvoju i zdravlju. Obaveze obavite na vrijeme, ali ne zaboravite na vlastite potrebe i spriječite nepotreban stres. 5. kolovoza Merkur ide retrogradno u šestu kuću i trebali biste preispitati svoje radne navike i rutinu. Očekuju vas neki problemi na poslu, pa je idealno vrijeme za usavršavanje. 14. kolovoza, Merkur se vraća u vašu petu kuću, dajući vam priliku da preispitate svoje planove i odnose, ali i trajno promijenite svoj život.

2. Blizanci

Mladi Mjesec u Lavu pojavit će se u vašoj trećoj kući, koja je odgovorna za komunikaciju i učenje. Ovo je dobro vrijeme za pokretanje novih projekata vezanih uz učenje ili razvoj vještina. Komunikacija s drugima postat će intenzivnija, upoznat ćete nove ljude ili ojačati veze s rodbinom.

Venera će ući u vašu četvrtu kuću i donijeti vam sklad u obiteljskim odnosima. Retrogradni Merkur u četvrtoj kući 5. kolovoza može natjerati na preispitivanje obiteljskih pitanja vezanih uz nekretnine. Vrijeme je za dubinsku analizu i rješavanje starih problema. 14. kolovoza, Merkur će se vratiti u treću kuću, pružajući priliku da poboljšate svoje komunikacijske vještine i izrazite svoje misli.

3. Lav

4. kolovoza pojavit će se mladi Mjesec u prvoj kući Lava, što simbolizira osobnost, neovisnost i smjer u životu. Vrijeme je za nove emotivne cikluse, pa je važno slušati svoju intuiciju. Mogući su novi počeci koji će vam pomoći da odredite svoj budući emotivni status.

Venera će ući u drugu kuću povezanu s materijalnim vrijednostima i samopoštovanjem. Ovo je dobro razdoblje da se brinete o sebi i ulažete u svoj razvoj. Ipak, budite oprezni s pretjeranim trošenjem jer će Merkur 5. kolovoza krenuti retrogradno, što može dovesti do promjene financijskih planova. Merkur će se vratiti u prvu kuću 14. kolovoza, naglašavajući potrebu za osobnim rastom.

4. Djevica

Mladi Mjesec će biti u 12. kući i odgovoran je za duhovni razvoj i oslobođenje. Ovo je vrijeme da postavite energetske granice svojim bližnjima. Venera će ući u prvu kuću, dajući vam samopouzdanje i povećavajući vaš osjećaj neovisnosti.

Valja napomenuti da 5. kolovoza, s početkom retrogradnog kretanja Merkura u prvoj kući, Djevice trebaju biti posebno oprezne. Ovo nije najbolje vrijeme za pokretanje novih projekata. Obratite pažnju na svoja unutarnja iskustva i samospoznaju. Merkur se 14. kolovoza. vraća u 12. kuću i stavlja skrivene aspekte vaše osobnosti u fokus. Tada bi vam se mogao dogoditi dramatičan životni obrat.

Izvor: Sensa.mondo.rs