Donosimo vam ljubavni horoskop za kolovoz 2024. godine!

OVAN

Ovaj mjesec donosi intenzivne emocije u vaš ljubavni život. Možda ćete osjećati potrebu za dubljim povezivanjem s partnerom.

Ako ste slobodni, očekujte strastveni susret koji će vas potpuno iznenaditi. Svemir vas potiče da budete direktni i iskreni u izražavanju svojih osjećaja. No, pazite da ne budete previše impulzivni, jer to može dovesti do nesporazuma ili sukoba.

BIK

Vaš ljubavni život će biti stabilan i siguran. Ako ste u vezi, uživat ćete u mirnim trenucima s partnerom. S

lobodni Bikovi mogu upoznati osobu koja dijeli slične vrijednosti i interese. Venera, planet ljubavi, pozitivno utječe na vaš znak, donoseći harmoniju i razumijevanje. Ovo je sjajno vrijeme za planiranje zajedničke budućnosti ili romantično putovanje.

BLIZANCI

Blizanci će ovaj mjesec biti posebno komunikativni i šarmantni. To će privući mnoge potencijalne partnere.

Ako ste u vezi, budite otvoreni i iskreni s partnerom kako biste izbjegli nesporazume. Posebno će vam važna biti intelektualna povezanost i vođenje dubljih razgovora. Možda ćete otkriti nove aspekte svog partnera koje prije niste primijetili.

RAK

Vaša osjetljivost i brižnost će doći do izražaja. Partner će cijeniti vašu podršku i pažnju. Slobodni Rakovi će se možda osjećati posebno emotivno i skloni su zaljubljivanju.

Mjesec, vaš vladar, pojačava vašu intuiciju, pa ćete lako prepoznati pravu osobu za sebe. Ovo je idealno vrijeme za dublje emocionalne razgovore i zajedničke planove za budućnost.

LAV

Vaš šarm i karizma privlače mnoge obožavatelje. Slobodni Lavovi trebaju iskoristiti ovaj period za izlazak i upoznavanje novih ljudi, ali nažalost oni u dugim vezama neće imati toliko sreće.

Ako su postojale nesuglasice s partnerom koje nikako niste mogli riješiti, sada bi mogle presuditi. Budite pažljivi u komunikaciji. 

DJEVICA

Djevice će se fokusirati na detalje u ljubavnom životu. Ako ste u vezi, možda ćete primijetiti male stvari koje treba poboljšati.

Slobodne Djevice će biti privučene osobama koje su organizirane i pouzdane. Ovo je dobro vrijeme za razgovor o važnim temama i planiranje budućnosti.

VAGA

Vage će osjetiti potrebu za ravnotežom i harmonijom u ljubavi. Ako ste u vezi, usmjerit ćete se na postizanje skladnog odnosa.

Slobodne Vage mogu upoznati osobu koja dijeli njihovu ljubav prema umjetnosti i ljepoti. Venera, vaš vladar, donosi vam romantične trenutke i duboku emocionalnu povezanost. Ovo je idealno vrijeme za romantične geste i izražavanje osjećaja.

ŠKORPION

Škorpioni će ovog mjeseca biti posebno strastveni i intenzivni. Vaš ljubavni život će biti pun uzbuđenja i dubokih emocija.

Ako ste u vezi, partner će biti privučen vašom energijom i odlučnošću. Preuzmite inicijativu i budite hrabri u ljubavi. Slobodni Škorpioni mogu očekivati sudbonosni susret.

STRIJELAC

Strijelci će osjećati potrebu za slobodom i avanturom u ljubavi. Ako ste u vezi, možda ćete poželjeti zajedno istraživati nove stvari. Slobodni Strijelci će biti privučeni osobama koje dijele njihov entuzijazam za život.

Ovo je idealno vrijeme za zajedničke avanture koje mogu prerasti u nešto puno više kako se kolovoz bude primicao kraju.

JARAC

Jarčevi će ovog mjeseca biti usmjereni na dugoročne ciljeve u ljubavi. Ako ste u vezi, razgovarat ćete o budućim planovima i stabilnosti.

Slobodni Jarci će biti privučeni osobama koje dijele njihove ambicije i vrijednosti pa će možda čak moći postaviti temelje za zajedničku budućnost.

VODENJAK

Vodenjaci će osjećati potrebu za neovisnošću i slobodom u ljubavi. Ako ste u vezi, važno je da partner razumije vašu potrebu za osobnim prostorom.

Slobodni Vodenjaci će biti privučeni nekonvencionalnim i zanimljivim osobama, a ovaj mjesec vam donosi neočekivane promjene i uzbuđenja. Ovo je vrijeme za eksperimentiranje i otkrivanje novih aspekata ljubavi.

RIBE

Ribe će ovog mjeseca biti posebno romantične i sanjive. Ako ste u vezi, uživat ćete u emotivnim i nježnim trenucima s partnerom. Slobodne Ribe će biti privučene osobama koje dijele njihovu duboku emocionalnu povezanost i maštovitost.

Neptun, vaš vladar, pojačava vašu intuiciju i kreativnost. Ovo je idealno vrijeme za izražavanje ljubavi kroz umjetnost i romantiku.