U rujnu 2024. godine Strijelci se suočavaju s važnim promjenama u obitelji i odnosima, posebno zbog retrogradnog Urana 1. rujna koji potiče preispitivanje nedavnih promjena. U ljubavi, konjunkcija Venere s crnim Mjesecom Lilith 4. rujna donosi priliku za emocionalnu transformaciju i rješavanje starih problema.

Na poslu, Merkur u Djevici 9. rujna donosi jasnoću, dok puni Mjesec u Ribama 18. rujna označava završetak važnog projekta. Zdravlje zahtijeva pažnju, uz fokus na ravnotežu između obaveza i odmora.

Obitelj i odnosi

Rujan donosi važne promjene u obiteljskim odnosima. Početak mjeseca, s retrogradnim Uranom u Biku 1. rujna, poziva vas na preispitivanje nekih aspekata privatnog života. Moguće je da ste se u proteklom razdoblju suočavali s iznenadnim situacijama unutar obitelji koje sada dolaze na dublje razmatranje.

Ovaj period može donijeti nove uvide o načinima na koje funkcionirate u odnosima i kako te promjene utječu na vas i vaše najbliže. Mladi Mjesec u Djevici 2. rujna dodatno unosi stabilnost, potičući vas da donesete praktične odluke vezane uz obitelj.

Ljubav

U ljubavnom životu, Venera u konjunkciji s crnim Mjesecom Lilith i Južnim čvorom 4. rujna otvara vrata dubokim emocionalnim promjenama.

Ako postoje stare rane ili destruktivni obrasci u vašoj vezi, ovaj period može donijeti priliku za transformaciju. Strijelci u vezama mogli bi se suočiti s pitanjima vezanim za intimnost i međusobno povjerenje, dok samci mogu osjetiti želju da se ponovno povežu sa svojom dubljom prirodom i privuku osobu koja rezonira s njihovim vrijednostima.

Novac i posao

Merkur ulazi u Djevicu 9. rujna, što vam donosi veću jasnoću i analitičnost u poslovnim pitanjima. Očekujte plodonosan period u kojem ćete uspješno rješavati administrativne ili komunikacijske izazove.

Postoji mogućnost tenzija, ali one su nužne da bi se nešto novo izrodilo u poslovnom svijetu. Pomrčina Mjeseca u Ribama 18. rujna mogla bi donijeti zaključak ili razrješenje vezano uz dugoročni poslovni projekt.

Zdravlje

Zdravlje može biti prioritet tijekom ovog mjeseca. Merkur u Djevici 9. rujna potiče vas da se usmjerite na detalje i ne zanemarujete sitnice koje mogu utjecati na vaše fizičko i mentalno stanje.

Pazite na preopterećenje i pronađite ravnotežu između obaveza i odmora. Puni Mjesec u Ribama 18. rujna poziva vas na refleksiju o emocionalnom zdravlju – ovo je vrijeme kada biste mogli osjetiti emotivno rasterećenje.