U rujnu 2024. godine Škorpioni će se suočiti s važnim promjenama u odnosima, ljubavi,poslu i zdravlju. U obiteljskim odnosima, retrogradni Uran potiče preispitivanje dinamike, dok će jasna komunikacija pomoći u jačanju veza. U ljubavi, mladi Mjesec donosi nove početke i mogućnosti za dublje veze, a strasti će biti snažno izražene.

Na poslovnom planu, izazovi sredinom mjeseca zahtijevat će disciplinu, ali kraj mjeseca donosi financijske prilike. Zdravlje će biti u fokusu, s naglaskom na ravnotežu i emocionalno blagostanje.

Obitelj i odnosi

Rujan donosi mnogo prilika za duboko povezivanje s obitelji i prijateljima. Retrogradni Uran u Biku, koji počinje 1. rujna, potiče vas da preispitate dinamiku vaših odnosa. Možda ćete shvatiti da su određene promjene u vašem obiteljskom životu nužne za veće razumijevanje i harmoniju.

Merkur u Djevici 9. rujna pomoći će vam da jasno komunicirate svoje potrebe i želje, što može biti ključno za izbjegavanje nesporazuma i jačanje veza.

Ljubav

U ljubavnom životu, rujan nudi šansu za novi početak, posebno oko 2. rujna, kada mladi Mjesec u Djevici donosi svježu energiju. Ako ste u vezi, ovo je sjajan trenutak za postavljanje novih zajedničkih ciljeva.

Slobodni Škorpioni mogu upoznati nekoga tko će donijeti stabilnost i sigurnost. S Marsom koji utječe na vaše strasti, osjetit ćete snažnu želju za iskrenom i intenzivnom vezom. Ključno je slušati svoje srce i ne bojati se ranjivosti.

Novac i posao

Početkom mjeseca, Sunce u opoziciji sa Saturnom 8. rujna može donijeti određene izazove na poslu. Možda ćete se suočiti s dodatnim odgovornostima ili preprekama, no to će vas potaknuti da pokažete svoju izdržljivost i sposobnost da prebrodite izazove.

Merkur u Djevici donosi jasne i organizirane misli, pa iskoristite ovaj period za planiranje i organizaciju financija. Kraj mjeseca donosi mogućnosti za financijski napredak, a puni Mjesec 18. rujna može rezultirati završetkom važnog poslovnog projekta.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja, prioritet vam je odmor i ravnoteža. Venera, koja 4. rujna ulazi u konjunkciju s crnim Mjesecom Lilith, naglašava važnost emocionalnog zdravlja. Posvetite pažnju svom mentalnom stanju i izbjegavajte stresne situacije.

Fizička aktivnost i briga o sebi pomoći će vam da se osjećate bolje i stabilnije. Na kraju mjeseca, ulazak Sunca u Vagu 22. rujna donosi potrebu za ravnotežom između posla i osobnog života.