Rujan je mjesec osobnog rasta i transformacije za Lavove. Okružit će ih energija povezivanja sa sobom i rada na osobnom razvoju. Nemojte se bojati istraživati nove mogućnosti, i to pogotovo u ljubavi i odnosima gdje je promjena nužna.

Uložite vrijeme u svoje zdravlje i dobrobit kako biste bili spremni za sve izazove i uspjehe koji su pred vama.

Obitelj i odnosi

Rujan će za Lavove biti mjesec dubokog unutarnjeg rasta i osvještavanja. Već 7. rujna, Merkur kvadrat Uran donosi vam priliku da preispitate svoje ideje i uvjerenja. Ovo je idealno vrijeme za introspekciju i sagledavanje stvari iz novih perspektiva.

Oko 21. rujna, Sunce u opoziciji s Neptunom može vam donijeti trenutke nesigurnosti, ali će vas potaknuti da se usmjerite na svoj unutarnji svijet i otkrijete što vam doista donosi ispunjenje. Ovaj mjesec, rad na sebi donijet će vam jasnoću i osnažiti vas za buduće izazove.

Ljubav

Vaši odnosi bit će pod svjetlom promjena tijekom rujna. Ulazak Venere u kvadrat s Plutonom 22. rujna može donijeti intenzivne emocije i potrebu za transformacijom u vašem ljubavnom životu. Ovo je vrijeme kada će iskrenost i otvorenost igrati ključnu ulogu u održavanju zdravih odnosa.

Ako ste spremni za promjene, ovaj aspekt vam nudi mogućnost da se oslobodite starih obrazaca i otvorite vrata za dublju povezanost. Na osobnoj razini, puni Mjesec u Ribama 18. rujna može donijeti kraj jednog ciklusa u vašim odnosima, što će vam omogućiti da krenete novim putem s više jasnoće i unutarnje snage.

Novac i posao 

Rujan donosi velike prilike za napredak na poslovnom planu. Sunce u kvadratu s Jupiterom 12. rujna donosi vam energiju ekspanzije i rasta. Ovo je savršen trenutak da se usmjerite na svoje ambicije i postavite nove, smjelije ciljeve.

Ako se pojave izazovi, iskoristite ih kao prilike za učenje i rast. Merkur u Vagi od 26. rujna pomoći će vam u komunikaciji s kolegama i partnerima, što će dodatno olakšati realizaciju vaših poslovnih planova. Ovo je vrijeme za pregovore i strateško razmišljanje koje će vam otvoriti nove poslovne puteve.

Zdravlje

Briga o zdravlju i dobrobiti bit će ključna tema ovog mjeseca. Oko 22. rujna Sunčev ulazak u Vagu i jesenski ekvinocij donose ravnotežu i mir, što će vam pomoći da se usredotočite na mentalno i fizičko zdravlje.

Ovaj period je idealan za uvođenje novih rutina koje podržavaju vaše tijelo i um. Kako mjesec napreduje, osjećat ćete se sve snažnije i uravnoteženije, spremni za sve izazove koji vas očekuju.