Venera, planet ljubavi i odnosa, snažno je isprepletena s energijama ovog mladog Mjeseca u Blizancima 9. lipnja, kao i Juno, asteroid božice braka. Venera, Junona i Mjesec zajedno su čarobna kombinacija koja može potaknuti naše osjećaje romantike i kreativnosti, piše Forever Conscious.

Kroz što god prolazili pod ovim mladim Mjesecom, velike su šanse da će odnosi u našem životu kada je ljubav u pitanju biti na neki način istaknuti.

Ljubav pod mladim Mjesecom u Blizancima

Ljubav je tako komplicirana tema, a svi mi imamo različite ideje o tome što ljubav znači za nas. Ljubav je ono što nas sve spaja - to je gorivo za stvaranje i za mnogo toga što radimo. Ljubav nas drži i život čini vrijednim življenja. Svi se želimo osjećati voljenima; svi želimo osjećati ono što jesmo.

Pod mladim Mjesecom u Blizancima, naše misli o ljubavi mogu početi sazrijevati. Možda stvari vidimo iz inteligentnije perspektive. Energija Blizanaca potiče nas na dublje razmišljanje; otvara naše umove i dopušta nam da budemo znatiželjni, a možda je ta znatiželja ona koja će nas dovesti do novog razumijevanja ljubavi i onoga što nam ona uistinu znači.

Balansiranje srca i uma s mladim Mjesecom u Blizancima

Dok snažna energija Blizanaca, kakvu imamo pod ovim mladim Mjesecom, ponekad može učiniti da se osjećamo mentalno pretrpani ili zaglavljeni u našim glavama, ova lijepa ravnoteža srčane energije pomoći će nam osjetiti svoj put.

Čini se što god se dogodilo, pozvani smo izoštriti vezu između naših srca i umova. Pod energijama mladog Mjeseca 6. lipnja, pogledajmo možemo li poštivati svoje srce i um, a zatim im dopustiti da rade zajedno.

Postavljanje namjera pod mladim Mjesecom u Blizancima

Mladi Mjeseci su uvijek moćno vrijeme u našem mjesecu za postavljanje namjera o onome što želimo prizvati. Pod ovim mladim Mjesecom, namjere vezane uz ljubav i veze bit će favorizirane.

Također je zanimljivo primijetiti da mladi Mjesec u Blizancima dolazi otprilike na polovici naše kalendarske godine. Ako godina do sada nije išla onako kako smo željeli, ovaj mladi Mjesec može biti i prekretnica. Počnimo sa svojim namjerama, dajmo svemiru do znanja što nam je potrebno i vjerujmo da će sve biti isporučeno u pravo vrijeme.