Kombinacija Supermjeseca i plavog Mjeseca je vrlo rijetka, a razdoblje između njihove pojave može biti dugačko i od 10 do 20 godina. Plavi Supermjesec u Vodenjaku još je rjeđi; posljednji put bio je tu 2014., a sljedeći dolazi tek 2037. godine, pa je jasno da će horoskop u ovom razdoblju biti buran i obojen emocionalnim nabojem.

No, jednom znaku zodijaka donosi posebno dobre okolnosti kada je riječ o financijama, a riječ je o znaku koje čeka sjajna prilika za dugoročno bogatstvo!

Ovaj horoskopski znak uživat će u bogatstvu

U narednim danima, pripadnici znaka Škorpiona pronaći će novi hobi ili unaprijediti svoje postojeće vještine, koje će vrlo vjerojatno postati njihov put do dugoročnog materijalnog obilja i utjecajnog statusa. Ovo je razdoblje kada će započeti neki iznimno dobar privatni posao ili će odlučiti pokazati svoju najbolju stranu drugima, u čemu leži ključ financijskog blagostanja. Snažna želja za napretkom omogućit će im uspjeh u karijeri, što će automatski donijeti i mnogo bolje financijske prilike.

Škorpioni konačno dobivaju priliku pokazati koliko vrijede, a zvijezde su na njihovoj strani - moći će pronaći odgovore na sva pitanja i rješenja za sve probleme, čak i ako su drugi već odustali. Ovo je trenutak kada njihova odlučnost i ustrajnost dolaze do izražaja, a sve što započnu u ovom periodu imat će potencijal za dugoročni uspjeh.

Naredno razdoblje donosi im ne samo popularnost i prilike za veliku zaradu, već i mogućnost uspostavljanja čvrstih temelja za budućnost. Astrolozi savjetuju da odbace sve nevažne stvari i usredotoče se na svoju karijeru - to će im pomoći da još više napreduju i ostvare svoje ambicije. Sada je pravo vrijeme da prepoznaju svoje prave talente i iskoristite ih na najbolji mogući način. Svaki korak koji poduzmu donijet će im ne samo materijalno bogatstvo, već i osjećaj ispunjenosti i zadovoljstva.

I zato, neka iskoriste ovu priliku da prošire svoju mrežu kontakata, jer osobe koje sada upoznaju mogu igrati ključnu ulogu u njihovom budućem uspjehu. Neka se ne boje pokazati inicijativu i preuzeti odgovornost za svoje ciljeve - ovo je njihovo vrijeme da zablistaju i postave standarde koje drugi mogu samo slijediti.

Izvor: Žena.rs