Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ISPROBAJTE OVU FENG SHUI TEHNIKU ZA PRIVLAČENJE LJUBAVI: Evo na koje 3 stvari trebate pripaziti u svojoj spavaćoj sobi

Feng shui je umjetnost života koji se temelji na balansu energije. Saznajte kako vam ova tehnika može pomoći da privučete ljubav u svoj život

 Feng shui tehnika za privlačenje ljubavi Izvor: Pexels

Svi žele imati nekoga koga tko će ih voljeti i koga će oni zavoljeti. Međutim, mnogi ne uspijevaju ostvariti takvu vezu. Drevno feng shui učenje ima moć promijeni vašu vibraciju na odgovarajuću frekvenciju koja će vam omogućiti da pronađete pravu osobu ili da poboljšate svoj postojeći odnos s vašim partnerom. Feng shui može vam pomoći da uravnotežite svoju energiju, kao što će vam omogućiti da u svoj život privučete sreću i pravu ljubav.

 U nastavku saznajte kako vam ova tehnika može pomoći da privučete ljubav u svoj život

1. Harmonija u spavaćoj sobi

Prema feng shui učenju, raspored namještaja je veoma bitan kako se ne bi ometao protok dobre energije. To se posebno odnosi na krevet. On nikako ne bi trebao stajati ispod prozora, kao niti na istoj strani gdje su vrata (tako da vam noge “gledaju” u vrata). Najbolje mjesto za krevet je ono odakle istovremeno vidite i prozor i vrata, a krevet je uzglavljem naslonjen na zid. Bilo bi dobro da imate mjesta s jedne i druge strane kreveta. Važno je da je uzglavlje čvrsto - najbolje od drveta.

2. Napravite “oltar” za ljubav

U spavaćoj sobi, s desne strane prostorije napravite mali oltar za ljubav. Tu stavite vašu zajedničku sliku na kojoj ste sretni, kao i predmete koji simboliziraju ljubav i romantiku - crveno, bijelo ili ružičasto cvijeće, srca, kristale ružičastog kvarca, crvene ili bijele svijeće.

3. Aromatično okruženje

Okruženje koje je u harmoniji i ima oltar za odnose dobiva mnogo veći intenzitet vibracije uz pomoć mirisa koje stimuliraju romantiku. To mogu biti eterična ulja ili štapići sandalovine, ruže...itd.

Najnovije