Određena feng shui pravila imaju veliku moć privući obilje i blagostanje u vaš život. Potrebno je koristiti moć pozitivnog razmišljanja i imati dobru namjeru pri postavljanju rituala koji omogućuju protok novca. Pronaći ćete puno različitih feng shui pravila za usklađivanje energija kako bi se uspostavila ravnoteža, a jedna boja glavno je element rituala za privlačenje bogatstva. 

Ako želite privući novac i bogatstvo u svoj život, isprobajte 3 učinkovita feng shui trika koji uz pomoć crvene boje sasvim sigurno omogućuju protok novca u vaš život!

1. Crveni novčanik

Novčanik je glavni predmet na koji trebate misliti kada želite privući bogatstvo. Budući da feng shui često naglašava autoritet crvene boje kada je novac u pitanju, potrudite se pronaći novčanik u tim tonovima. Važno je držati ga uvijek urednim i čistim, a posebno je bitno ne spremati u novčanik kartice ili predmete koji vam ne trebaju i ne koristite ih redovito.

2. Obucite nešto crveno

Osim različitih vanjskih detalja u crvenoj boji, bitno je da i vi nositi neki odjevni predmet ili komad nakita u ovoj nijansi. Ipak ste vi glavni manifestator obilja pa je bitno biti u skladu s onim čemu težite. Ne morate biti kompletno obučeni u crveno, ali crveni šal ili naušnice uvijek su dobra ideja. 

3. Crveni detalji na ulazu u vaš dom

Feng shui nalaže važnost održavanja urednosti i protočnosti prostora, a ulaz u dom posebno je bitan segment tlocrta. Osim što je bitno redovito ga čistiti i držati prozračnim bez previše stvari, potrudite se nadodati i neki crveni detalj u blizini ulaznih vrata jer će ta boja djelovati kao magnet za novac. Crveni cvijet, vaza ili okvir privući će bogatstvo i obilje u kratkome periodu manifestiranja!