Boje imaju veliki značaj u feng shui praksi, jer mogu poslužiti kao kanali emocionalnih energija i prirodnih elemenata. Korištenjem moći feng shui boja, može se stvoriti okruženje koje omogućuje rast bogatstva i uspjeha, navodi The Minds Journal.

Ovo su 3 boje koje biste trebali imati u interijeru ako želite privući obilje.

1. Ljubičasta

Iako je povezana s duhovnošću, ljubičasta također predstavlja materijalno obilje u feng shui filozofiji. To je kraljevska boja koja je duboko ukorijenjena u nama i odražava energiju koju šaljemo u svijet. Korištenje različitih nijansi ljubičaste u domu pomaže u stvaranju prosperiteta.

2. Zlatna

Zlatna je sretna boja, a u feng shuiju dodiri zlata predstavljaju sreću i blagoslove koji privlače bogatstvo kroz obilje. Dodajte dodatke poput jastuka, zavjesa ili okvira za slike s malim zlatnim primjesama za atmosferu sreće. Blagovaonice posebno imaju koristi od zlatnih dodataka, jer poboljšavaju ugodno okruženje; privlačeći tako financijsku blagodat.

3. Zelena

Zelena se povezuje sa stabilnošću, plodnošću i prirodom. U feng shuiju tamnozelena boja povezana je s ekonomskim bogatstvom. Unesite boju u svoj dom dodavanjem sobnih biljaka ili umjetnina s temom prirode. Također, to je savršena boja za spavaće sobe zbog svog umirujućeg učinka. U kuhinjama pomaže uravnotežiti elementarne energije što potiče obilje.