Usred smo izazova plovidbe nemirnim vodama. To je stadij evolucije na kojem smo sada i odražava trenutačnu prirodu ljudskih okolnosti. I to će proći te ćemo s dobrodošlicom dočekati novu zoru.
Kad se netko probudi i osvijesti pravo stanje stvari, tu nema prekida iskustva. Tu nije posrijedi to da se manifestiralo nešto što već nije bilo ovdje. To je više kao postajanje svjesnim prisutnosti nečega što je oduvijek bilo ovdje, nečega što je bilo poznato, ali je zaboravljeno.

Velik dio našeg identiteta oblikovali su roditelji, učitelji, prijatelji i to kako želimo da nas drugi vide. Nosili smo to kao svoju referentnu točku toga tko smo mi: osoba zaokupljena svojim ciljevima, strahovima, željama i problemima. Ispod površine je duboko i široko autentično sebstvo, no njegova je prisutnost prekrivena velom bučnog manjeg "ja" s njegovim potrebama i zahtjevima. Ta konfuzija između manjeg ja i većeg Ja suštinska je ljudska iluzija i prodiranje u tu opsjenu bit je buđenja.

Prije raspoznavanja većih stvarnosti, koje su šire i višedimenzionalne, dobra je ideja najprije naučiti nositi se s vlastitom energijom i snositi odgovornost za konkretne rezultate vlastitih misli i emocija. Jer, kako se budimo, oni se automatski i trenutačno prenose u djelovanje.

Da bismo uspješno stvorili novu paradigmu svijeta usred trenutačnoga kaosa, moramo otkriti pristup svakodnevnom životu koji je inkluzivniji i ispunjeniji svjetlošću. Pomnim slušanjem i djelovanjem na temelju onoga što osjećamo kao intuiciju, možemo ispraviti i fino ugoditi svoju usklađenost s instinktivnim impulsima svog autentičnog sebstva.

Prizovite božansku prisutnost namjerom dopuštanja da se protresu uspavana sjećanja i iscijele ključne prepreke vašem buđenju. Zatražite energetsko otvaranje radi prisjećanja svog istinskog sebstva – s takvom sigurnošću da ga više nikad nećete zaboraviti. Zapamtite svoj izvor i s dobrodošlicom dočekajte novu zoru.