Ako se zamislite sretnima i voljenima, sigurno će se u vama pojaviti idealni uvjeti za takav osjećaj. Dok za neke zaljubljenost nužno uključuje stabilnost i povjerenje, drugima je važnija pažnja. 

Ovaj test osobnosti otkriva što potajno želite u ljubavi. Fokusirajte se na detalj koji ste prvi primijetili, a zatim pronađite objašnjenje u nastavku teksta. 

test osobnosti
PRINTSCREEN/YOURTANGO 

1. Ako ste vidjeli čovjekovo lice…

Ako ste prvo vidjeli lice tog čovjeka kada ste pogledali sliku, vi ste veliki mislilac.

Ne možete si pomoći da ne isplanirate sve - od onoga što ćete jesti za svaki obrok sljedeći dan do toga gdje bi djeca koju još niste ni dobili trebala ići na fakultet. Ono što potajno najviše želite od veze su stabilnost i kontrola.

Najbolje se osjećate kada vodite druge. Snažan partner koji vam je spreman dopustiti da preuzmete kormilo upravo je ono što vam je potrebno, osobito kada vam vjeruje dovoljno da se opustite i budete svoji.

2. Ako ste vidjeli ovcu…

Ako ste vidjeli ovcu kada ste prvi put pogledali sliku, vi ste osjetljiva, romantična osoba koju je lako povrijediti.

Imate brdo ljubavi za dati, ali ste oprezni u tome jer se bojite da ćete biti odbijeni ili još gore, iznevjereni na sve moguće načine. Ono što želite od veze je da vas partner stalno obara s nogu.

Želite se u svakom trenutku osjećati 100% obožavanom od strane svog partnera, žudite za sitnim iznenađenjima i partnerom koji će vam poklanjati svu svoju pažnju. Želite život u kojem romantika dolazi prirodno, a ljubav koja stoji iza nje je neupitno iskrena.

3. Ako ste vidjeli dječaka kod drveta…

Ako ste vidjeli dječaka kada ste prvi put pogledali sliku, vi ste realist pun nade.

Znate prepoznati osobu čim je vidite, i ne trošite vrijeme na uzaludna upoznavanja ako procijenite da osoba pored vas nije vaš idealan par. Ono što želite od veze je otvorena komunikacija i povjerenje.

Ne treba vam cvijeće i ne trebaju vam grandiozne, prazne geste. Trebate nekoga tko razumije da veza funkcionira samo ako ljudi u njoj ulože vrijeme i trud. Za vas je apsolutno ključan partner koji može konstruktivno izraziti svoje mišljenje.

4. Ako ste vidjeli kolibe…

Ako ste vidjeli kolibe kada ste prvi put pogledali sliku, vi ste tip osobe koja se boji prave veze, ali svejedno žudi za njom.

Sviđa vam se ideja da imate partnera u teoriji, ali stvarnost dijeljenja života s nekim vas plaši. Prije ste bježali od veza, ali ipak ne želite zauvijek biti sami.

Ono što želite od veze je prijateljstvo i fizička intimnost. Izuzetno vam je važno da vam je partner prije svega prijatelj. Za vas je ključno razumijevanje i poštivanje vaših osobnih granica.

Izvor: Your Tango