Testovi sa slikama i optičkim iluzijama otkrivaju ono što je podsvjesno skriveno u vama, a može vam značiti u osobnom razvoju. Jedan od takvih je i ovaj test koji otkriva vašu najveću unutarnju moć - onu koju možete iskoristiti kako biste u budućnosti napredovali i ostvarili što želite.

Nema pogrešnih i točnih odgovora, već je samo važno da pogledate sliku i odgovorite što vam je privuklo pažnju.

Žena - Većina ljudi prvo vidi ženu, a to znači da je vaša najveća moć bogata intuicija. Ako u životu slušate svoj unutarnji glas u skladu sa svojim željama, ne obazireći se na komentare oko sebe, možete ostvariti sve što želite. Intuicija je vaša zvijezda vodilja do sreće, zato je važno da je njegujete, a najbolje se njeguje kroz ljubav i njegu sebe na duhovnom i emotivnom nivou. Volite iskreno svoje unutarnje biće, srce, pružite si podršku i možete dobiti jasne uvide od intuicije kada vam je to najpotrebnije.

Jezero - Vaša moć je sposobnost donošenja dobrih odluka. Mirni ste i stabilni poput mirnog jezera, a odluke koje donosite su zasnovane na racionalnom razmišljanju. Čak i u najtežim situacijama ne gubite kontrolu i uvijek znate koje je rješenje idealno. Imate velike šanse postati uspješni na poslovnom planu. Jedini problem kod ovakvog rješenja je što ne razumijete svoje osjećaje. Bistrina uma je sjajna, ali morate pronaći ravnotežu sa srcem.

Šuma - Ovo vam je znak za novi početak. Vaša snaga je sposobnost da se prilagodite promjenama i da lako izlazite iz zone komfora. Za vas je život šetnja krivudavim šumskim stazama, ali nikad se ne plašite da ćete se izgubiti dok imate nebo iznad sebe. Možete lako mijenjati poslove, način rada, mjesto stanovanja, lako izlazite iz veza i odnosa koji vam ne odgovaraju. Ovo vam povećava šanse za uspjeh, ali važno je da znate gdje je granica i u kojim situacijama nije isplativo riskirati.