Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TEST OD 6 PITANJA OTKRIVA KAKVI STE U LJUBAVI: Neka podsvijest progovori o vašem doživljaju partnerskih odnosa

Autor Snježana Krčmar

Kakvi ste u ljubavi? Odgovorite na ovih šest zanimljivih pitanja i otkrijte nešto novo, ili produbite ono što već znate, o tome kakav ste partner u ljubavnom odnosu

 ljubavni par Izvor: Shutterstock

Pročitajte prvo pitanje u testu, pa odgovorite na njega, tek tada pročitajte značenje odgovora. Učinite isto s ostalim pitanjima po redu. Nemojte tumačenje čitati unaprijed, jer test neće imati smisla.

1. Hodate prema kući svoje djevojke ili mladića. Dvije su staze do njegove/njene kuće. Jedna staza je ravna i njome ćete brzo stići do kuće, ali je monotona i dosadna. Druga staza je znatno duža, ali je prepuna divnih prizora i zanimljivih stvari koje se mogu vidjeti. Koju stazu biste odabrali da stignete do kuće voljene osobe, dugu ili kratku?

2. Na putu nailazite na dva grma ruža. Jedan je grm crvenih ruža, a drugi bijelih. Odlučite ubrati 20 ruža za voljenu osobu, u bilo kojem omjeru. Koliko biste ubrali bijelih, a koliko crvenih? Možete odabrati sve u jednoj boji ili kombinaciju dvije.

3. Stigli ste do kuće vaše voljene osobe. Član njene obitelji otvara vrata. Biste li radije da on pozove vašeg mladića/djevojku ili ćete to učiniti sami?

4. Uspinjete se do sobe vašeg mladića/djevojke, ali soba je prazna. Odlučujete ostaviti ruže. Stavljate li ih na prozorsku dasku ili na krevet?

5. Kasnije, vrijeme je za spavanje. Vi i vaš mladić/djevojka odlazite na spavanje u odvojene sobe. Ujutro kada je vrijeme za buđenje, ulazite u njegovu/njenu sobu. Kada uđete, da li on/ona još spava ili je budan/budna?

6. Odlazite kući. Vraćate li se kratkom, dosadnom stazom ili dužom, zanimljivijom?

Tumačenje odgovora:
1. Staza predstavlja vaš stav prema zaljubljivanju. Ako idete kraćom stazom, zaljubljujete se brzo i lako. Birate li dužu stazu, dajete si vremena i ne zaljubljujete se brzo.

2. Broj crvenih ruža predstavlja koliko dajete u odnosu, a broj bijelih predstavlja koliko očekujete za uzvrat od partnera. Na primjer, ako ste izabrali 18 crvenih i 2 bijele, vi dajete 90 posto, a očekujete 10 posto zauzvrat.

3. Ovo pitanje predstavlja vaš odnos prema problemima u vezi. Ako ste zamolili člana obitelji da pozove vašu voljenu osobu, tada ste skloni izbjegavati probleme i nadati se da će se oni riješiti sami od sebe. Ako ste sami otišli do nje, onda ste direktna osoba i volite rješavati probleme.

4. Mjesto na koje ste odložili ruže predstavlja koliko često želite viđati svog mladića/djevojku. Ako ste ih stavili na krevet, volite se često viđati s njim/njom. Ako ste ih stavili na prozorsku dasku, u redu vam je ako se ne viđate često.

5. Ovo predstavlja vaš stav prema osobnosti voljene osobe. Ako on/ona još spava, volite je takvu kakva jest. Ako ste je zatekli budnu, očekujete da se ona promijeni zbog vas.

6. Put kući govori o tome koliko dugo ostajete zaljubljeni. Ako ste izabrali kraću stazu, vaša za ljubljenost brzo prestaje. Ako ste odabrali dužu stazu, skloni ste dugo biti zaljubljeni.

Izdvojeno za vas...

Tagovi