Ovaj test, odnosno optička iluzija osmišljen je kako bi vam pomogla shvatiti što muškarci misle kada vas prvi put vide. Pogledajte sliku, obratite pozornost na prvu stvar koju vidite na njoj, a zatim pročitajte tumačenje. 

Gorila
Ako ste prvo vidjeli gorilu kada ste pogledali ovu sliku, prvo što muškarci pomisle kada vas vide je "prokletstvo". Ne znaju žele li vas oženiti ili se okrenuti i trčati najbrže što mogu. To je zato što odajete intenzivan osjećaj moći, snage i samopouzdanja gdje god da krenete. Ne mijenjajte ništa o tome tko ste. Samo budite svjesne svoje jake energije, piše yourtango.com

Lavica
Ako ste prvo vidjeli lavicu kada ste pogledali ovu sliku, prvo što muškarci pomisle kada vas vide je da ste žena koja skriva tajnu. Smatraju vas privlačnom i zanimljivom, a oni će se, naravno, probiti do vas, željni više informacija o ovom jedinstvenom stvorenju koje je izašlo iz noći i ušlo u njihove živote. U pravu su! Komplicirani ste, dinamični i cool. 

Drvo
Ako ste vidjeli stablo kada ste pogledali ovu sliku, muškarci vas u gomili baš i ne primjećuju. To nije zato što niste privlačna i fantastična osoba, već zato što se volite pritajiti. Jednostavno se ne volite isticati, niste glasni, ne upadate im u oči. Ne brinite, prvi dojmovi su ionako precijenjeni. 

Ptice
Ako ste prvo vidjeli ptice kada ste pogledali ovu sliku, vi ste vrsta žene koju muškarci pogledaju i odmah požele razgovarati s vama. Sjajite, cvrkućete i ispunjavate svoje dane srećom, društveni ste i volite se povezivati ​ s ljudima oko sebe. Prirodno je da muškarce privlači vaš šarm.