Kada ste u prvoj uzbudljivoj fazi upoznavanja i započinjanja veze s nekim, gledate na svijet kroz ružičaste naočale. Međutim, bez obzira na to koliko volite svog partnera i bez obzira na to koliko ste sretni u svojoj vezi – uvijek postoji nešto u zaljubljenosti kao i održavanju te ljubavi što može biti veoma izazovno. Svi imamo stvari koje nas odbijaju od toga da budemo u vezama – nekima je teško biti ranjiv pred svojim partnerom, dok neki teško opraštaju i prihvaćaju mane kod partnera. Sve to nam predstaviti prepreku za prijelaz iz faze zaljubljenosti u ozbiljnu vezu

Ako niste sigurni što je ono što je ne volite u vezama, ovaj test osobnosti s portala Your Tango može vam dati odgovore koje tražite. A kad ih jednom pronađete, možete održati svoju ljubavnu vezu čvrstom bez ikakve šanse za samosabotažu.

Jednostavno pogledajte sliku ispod i zabilježite sliku koju prvo vidite. Ako ste vidjeli... 

Test osobnosti otkriva što vas odbija od veza
Pinterest 


1. Astronoma

Ako ste prvo vidjeli astronoma, ono što smatrate najmanje privlačnim kod zaljubljivanja je dopuštanje da budete ranjivi. Pročitali ste knjige, napravili ste domaću zadaću i znate da morate dopustiti da budete ranjivi, kako biste potaknuli intimnost koja ide daleko, ali vama se to čini kao budalasti posao. Pokušajte zapamtiti da iako ste već bili opečeni, nema načina da znate što će se dogoditi u budućnosti. Najbolje što svi možemo učiniti je učiti iz svojih pogrešaka, ostati ponizni i odlučiti se bez straha pustiti ljubav unutra.

2. Teleskop

Ako ste ugledali teleskop, ono što vam se čini najmanje privlačnim kod zaljubljivanja je spoznaja da osoba koju volite ima mane.
Znate da nitko nije savršen, ali za vas postoji nešto porazno i grozno u prvom trenutku kada shvatite da osoba koju volite neće uvijek biti dostojna visine pijedestala na kojeg ste ju postavili. Nažalost, napuštanje nekoga čim shvatite da je ljudsko biće neće riješiti vaše probleme. Bez obzira koga volite, uvijek će postojati trenutak kada ćete shvatiti da ima svoje nesavršenosti. Radije se usredotočite na prihvaćanje stvarnosti umjesto da bježite od nje.

3. Lice

Ako ste prvo vidjeli lice, ono što vam se čini najmanje privlačnim kod zaljubljivanja je ružičasti sjaj koji osjećaj zaljubljenosti daje svemu oko vas. Znate da je to lijepo, ali ste također realist te se teško nosite sa spoznajom da nešto tako beznačajno kao što je "imanje osjećaja" bi moglo utjecati na vas. Prihvatite da sreća može doći i da to nije nešto čemu se treba rugati. Neki ljudi prođu živote a da ne iskuse ono u što ste vi slučajno naletjeli upravo sada.

4. Most

Ako ste prvi vidjeli most, ono što smatrate najmanje privlačnim kod zaljubljenosti je način na koji vas može izolirati. Naravno, svi prolaze kroz takozvano razdoblje "gniježđenja" kada prvi put počnu izlaziti s nekim, ali bojite se da bi vam to vrijeme mogli zamjeriti prijatelji ili, još gore, zaboraviti! Uravnotežiti svoje prijateljstvo s ljubavnom vezom nije lak podvig i često postoji krivulja učenja – većina to zna.

Budite blagi prema sebi i odvojite vrijeme koje vam je potrebno da upoznate nekoga i da razvijete bliskost. Pravi prijatelji će i dalje biti tu kada budete spremni za ponovno povezivanje.