Kako Sunce prelazi u znak Strijelca, pomičemo se iz vodenih, dubokih i refleksivnih vibracija Škorpiona u avanturističke i ekspanzivne vibracije Strijelca.

Tijekom većeg dijela sezone Strijelca, Sunce i Mars putovat će zajedno, naglašavajući vatrenu energiju. To bi moglo dovesti do toga da se osjećamo impulzivnije i nadahnutije za poduzimanje radnji. Sunce i Mars koji putuju zajedno također mogu donijeti val energije koji može potaknuti našu motivaciju i dati nam izdržljivost da obavimo stvari, ali ako ne upravljamo dobro tim viškom energije, to dovodi do izgaranja i iscrpljuje nas.

Ovan

Pun Mjesec u znaku Blizanaca 27. studenog nudi lijepe vibracije za druženje i druženje s prijateljima. Izađite van, idite na spoj - dajte si priliku! Nikad ne znate koga možete sresti. Ovaj pun Mjesec također je fantastično vrijeme da se riješite svega što više ne želite ponijeti u novu godinu.

Bik

Postoji snažna energija koja vas podržava da idete prema svojim snovima i ciljevima, stoga je iskoristite! Alternativno, tijekom ove sezone možete primiti obećavajuće vijesti o poslu ili izazovnoj situaciji u kojoj ste se nalazili. Ostanite otvoreni, budite zahvalni i tražite znakove obilja, jer ćete ih sigurno pronaći!

Blizanci

Ovo je polovica vašeg puta oko Sunca. To je vrijeme kada možete razmisliti o tome kamo ste putovali i kamo želite ići od ovog trenutka nadalje. Možda ćete čak primijetiti da se za vas bliži prekretnica ove sezone kada ćete se osjećati kao da trebate promijeniti brzinu ili možda pogledati stvari iz nove perspektive.

Rak

Retrogradni Merkur tijekom blagdanske sezone uvijek je pomalo zastrašujući, ali zapamtite, iako je Merkur povezan s lošom komunikacijom, kašnjenjem putovanja i tehnološkim nesrećama, to je također vrijeme kada je naša intuicija najjača! Vjerujte svojim intuitivnim predosjećajima jer će oni biti vaš vodič.

Lav

Čini se da bi ovo moglo biti vrijeme dobrih poslovnih prilika za umrežavanje, stoga ostanite otvoreni za ono što vam se nađe na putu. Pun Mjesec u znaku Blizanaca 27. studenog nosi zabavnu energiju za druženje i upoznavanje.

Djevica

Ne postavljajte si nemoguće standarde. Budite mirni i samo učinite ono što možete. Ako se stvari ne obave, zaboravite na njih! Ovaj pun Mjesec također predstavlja priliku da otpustite stvari koje više ne želite ponijeti sa sobom u novu godinu.

Vaga

Ako vam netko, posebno član obitelji, vrši pritisak u određenom smjeru ili vas pokušava uvući u sukob koji ne možete riješiti, dajte sve od sebe da ostanete pri svome i posavjetujte se sa svojim unutarnjim sustavom usmjeravanja. Ovo je snažno vrijeme za obraćanje pozornosti na suptilnije oblike komunikacije poput naše intuicije i naših snova.

Škorpion

Ovo je fantastična prilika da Svemiru iznesete posljednja želja za ovu godinu. Kako biste voljeli da protekne ostatak 2023.? Vizualizirajte ono što želite da se događa, iznesite to Svemiru i vjerujte da će vas nagraditi.

Strijelac

Dobrodošli u svoju sezonu! Ovaj retrogradni Merkur malo je izazovniji od većine zbog kozmičkih sila koje ga okružuju, ali zapravo možete kanalizirati njegovu energiju u rast i razvoj svoje intuicije. Radite sa svojim unutarnjim glasom; moglo bi vas samo iznenaditi koliko je zapravo točan!

Jarac

Sezona Strijelca za vas je uvijek vrijeme duhovnog čišćenja. Možda ćete se morati osloboditi navika, opsesija, odnosa ili ideja koje ste prerasli. Ako vas nešto opterećuje, pustite to u nebesa pod ovim punim Mjesecom i promatrajte koliko se osjećate lakše.

Vodenjak

Pun Mjesec u Blizancima 27. studenog bit će savršeno vrijeme za planiranje društvenog događaja. Izađite s prijateljima, krenite na jednodnevni izlet na novo mjesto ili posjetite egzotičan restoran. Učinite nešto što izaziva inspiraciju, čuđenje i strahopoštovanje!

Ribe

Odvojite trenutak da zapišete kako želite provesti ostatak godine, koje osjećaje želite pobuditi i kako želite da se situacija odvija? Prođite kroz vizualizaciju i zatim je iznesite Svemiru. Vjerujte da su vaše želje u dobrim rukama.

Izvor: Forever Conscious