Svatko od nas cijeni različite stvari kada je ljubav u pitanju - dok su neki usmjereni na romantiku i svakodnevne geste izjavljivanja ljubavi, drugi vole avanturu i istraživanje. 

Ovaj test osobnosti otkrit će vam što vi očekujete od ljubavi! Promotrite fotografiju i ona koja vas prva privuče reći će nešto više o vama.

Slika 1: Strastveni romantik

Vaš pristup ljubavnim odnosima karakterizira duboka emocionalna povezanost i strastvena privrženost. Cijenite romantiku, tražite ljubavne trenutke ispunjene strašću i emotivnim dubinama. Želite da vam partner zaista i pokaže koliko mu je stalo do vas, a i sami ćete to njemu dati do znanja. 

Slika 2: Slobodni duh

Vaš pristup ljubavnim odnosima prožet je slobodom i raznolikošću. Ne volite se ograničavati pravilima ili očekivanjima, već radije cijenite spontanost i raznovrsnost. Tvrdite da ljubav može cvjetati u različitim oblicima i okolnostima, a vaša otvorenost prema raznolikosti doprinosi dinamičnosti ljubavnih veza.

Slika 3: Stabilni partner

U ljubavnim odnosima, vi ste osoba koja teži stabilnosti i pouzdanosti. Cijenite predanost, dugoročne planove i zajednički rad na izgradnji trajnih veza. Vaša pouzdanost čini vas iznimnim partnerom, a vaš pristup ljubavi naglašava potrebu za sigurnošću i podrškom u odnosu. Partneri koje birate uvijek su razboriti, hrabri i često vrlo zaštitnički nastrojeni.

Slika 4: Avanturistički ljubavnik

Vašem pristupu u ljubavnim odnosima dominira avanturistički duh. Volite istraživati nepoznato, dijeliti uzbuđenje novih iskustava sa svojim partnerom i graditi uspomene putovanjima i zajedničkim istraživanjima. Vaš odnos je poput uzbudljive avanture, uvijek spremne za otkrivanje novih aspekata ljubavi i međusobnog rasta.