Pažljivo promotrite fotografiju ovog testa osobnosti s 3 elementa i fokusirajte se na onaj koji prvi privuče vašu pažnju. U nastavku vas čeka objašnjenje što vas zaista pokreće i koja je vaša životna misija.

Oblak, nebo ili pustinja - što ste prvo primijetili?

1. Ako ste prvo uočili oblak...

U životu vas pokreće promjena! Mogućnost mijenjanja stvarnosti vaš je vodeći motiv u svakodnevici, a sebe ne smatrate tzv. vukom samotnjakom. Volite provoditi vrijeme s drugim ljudima u druženju i razgovoru, jer onda često dođete do sasvim nove ideje koju kasnije možete pretočiti u stvarnost. Vi ste osoba koja voli učiti i razmjenjivati iskustva čak i s potpunim strancima, a krase vas osobine otvorenog uma, prilagodljivosti i optimistični stav. 

2. Ako ste prvo uočili nebo...

U životu vas pokreće želja za napretkom! Poznati ste kao osoba koja uvijek teži postići boljitak i trudi se poboljšati stvari koje čak u svome životu možda i ne smatra nužno lošima. Ipak, sve uvijek može biti barem malo bolje. Vi ste samostalni igrač i izuzetno ste proaktivni. Postižete vrhunske rezultate u poslovnom okruženju, a jednostavno vam je prirodno biti vođa tima i preuzeti odgovornost za određene stvari. 

3. Ako ste prvo uočili pustinju...

U životu vas pokreće stabilnost! Vi ste osoba koja čvrsto stoji na zemlji i teži postići unutarnji mir. Volite biti okruženi drugim ljudima, ali ne bojite se samoće i vlastitog društva. Ne težite mijenjati svoj život iz korijena, jer ste poprilično zadovoljni mjestom u kojem se nalazite. Uvijek ste spremni pomoći drugima, a često njihove potrebe stavljate čak i ispred svojih. Poznati ste kao dobra i požrtvovna osoba koja uživa stvarajući ravnopravnost i blagostanje gdje god se nalazila