Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na Sensa Wellbeing danu u Maksimiru posjetite štand prirodne kozmetike Lavera

U nedjelju 5. lipnja, od 15.30 do 15.45 sati brend Lavera održat će se predstavljanje proizvoda za njegu lica, a čitav dan moći ćete ih isprobati na njihovu štandu. Vidimo se na ulazu u Park Maksimir!

 Lavera Izvor: Lavera

Lavera je 100% certificirana prirodna kozmetika proizvedena isključivo pomoću snage prirode, bez sintetičkih konzervansa, silikona, parafina i mineralnih ulja. Svi proizvodi su klimatski neutralni, a sva pakiranja proizvedena od recikliranog materijala. Proizvodi se ne testiraju na životinjama, a Lavera se ponosno nalazi na PETA-inoj „cruelty free“ listi.

Laverin portfolio prilično je opsežan te pokriva sve segmente njege; njega lica i usana, njega tijela, njega kose, derma njega, deo njega, anti-age njega, zaštita od sunca, proizvodi za oralnu higijenu, proizvodi za muškarce.

 IMG_1258_jpg.jpg Izvor: Lavera

Više od 300 sastojaka Laverinih kozmetičkih proizvoda potječe iz organske proizvodnje. Sastojci su bazirani na Green Hydro kompleksu, formuli koja povećava razinu vlažnosti kože te štiti od gubitka vlage. Glavni sastojci su organska aloe vera, shea maslac, melisa, badem i jojoba, a svi su iz prirodne proizvodnje i nose predznak Bio proizvoda.

Na Sensa Wellbeing danu u Maksimiru 5. lipnja Lavera će svoje proizvode predstaviti na štandu, kod ulaza u sam park te od 15.30 do 15.45 sati u Sensa kutku.

Izdvojeno za vas...

Najnovije