Doživite jogu u prekrasnoj okolici Petrove gore! Jutra ćemo započeti jogom i svjesnim disanjem i tako se pripremiti se za šetnju prirodom. Nakon izleta ćemo razmijeniti vođene masaže i okupati se u vrućim kupeljima ili se opustiti u sauni. Naučit ćete i o hladnim kupkama koje možete isprobati svakog jutra. Veganskim ili vege obrocima, od večere u petak do ručka u nedjelju, krijepi nas Neven Milić iz Zelenog Vaala.

Jogu prilagođavam mogućnostima i potrebama, želim da aktivira cijelo tijelo. Predznanje nije potrebno. Nevidljivi zajednički nazivnik cijelog vikenda je pažnja usmjerena prema unutra. Postat ćemo svjesniji tijela, misli i osjećaja.

Podučit ću vas da samomasažom oslobodite dah. Vježbat ćemo najvažnije antistresne tehnike.

Da se ljudi više kreću, mogli bi izbjeći niz bolesti. Na šetnjama kroz prirodu doznat ćete kako da se inspirirate za hodanje u svakom krajoliku.

fige-yoga-ekodrom47.jpg
Ekodrom Estate 

Nakon hodanja razmijenit ćemo masaže. Fokusirat ćemo se na “hodačke mišiće”, a tretirat ćemo i leđa i ramena da se oporave od ruksaka ili kroničnih uredskih napetosti.

Bonus ovog izleta su hladne kupke. Objasnit ću teoriju i praksu ledenog tuširanja i kupanja. Od umivanja do plivanja u ledu postoji niz koraka dostupnih gotovo svima. Volio bih da i vi uživate u boljoj cirkulaciji, više energije i jačem imunitetu.

Joga na Ekodromu održat će se od 14. do 16.10.2022., a detalje o cijeni i rasporedu pronađite na https://yoga-zagreb.hr/yoga-na-ekodromu14-16-10-2022/. Prijave traju do ponedjeljka, 10.10. u 11 sati.