120 g pulpe od badema
1 srednje velika zrela banana (oko 150 g)
50 g rastopljenoga kokosova ulja
30 g kakaa
2-3 žlice sirovog šećera
50 g nasjeckane tamne čokolade ili orašastih plodova (oraha, badema, lješnjaka)
Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva. Manji kalup obložite papirom za pečenje. U blender ili multipraktik stavite pulpu od badema, narezanu bananu, kokosovo ulje i kakao. Smiksajte pa dodajte šećera ovisno o tome koliko je banana slatka. Ponovno smiksajte, a potom umiješajte nasjeckanu čokoladu ili orašaste plodove. Smjesu stavite u kalup i poravnajte površinu. Pecite oko 30 minuta. Ostavite da se potpuno ohladi prije rezanja (najbolje u hladnjaku).
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.